05.02.2011 Cumartesi Burhan Felek Koştuk senin için salonlara...
M Mert Göker 0 4 Şub 2011 #2 Zor bir maç olacak. En son kupada karşılaşmıştık. Maçın bazı noktalarında iyi oynamamıza rağmen kaybetmiştik. Olası bir 3 puan bizim için çok iyi olacaktır.
Zor bir maç olacak. En son kupada karşılaşmıştık. Maçın bazı noktalarında iyi oynamamıza rağmen kaybetmiştik. Olası bir 3 puan bizim için çok iyi olacaktır.
Can Kırımlıoğlu 0 4 Şub 2011 #3 Evimizde bu sezon ciddi rakipler devirdik. Her güçlü takıma bir sürpriz yaptık. Sırada İstanbul BB var diye düşünüyorum. Kazanacağımızı düşünüyorum
Evimizde bu sezon ciddi rakipler devirdik. Her güçlü takıma bir sürpriz yaptık. Sırada İstanbul BB var diye düşünüyorum. Kazanacağımızı düşünüyorum
O Okan Alaşalvaroğlu 0 4 Şub 2011 #4 Kazanırsak gerçekten çok iyi olur. Böyle bir maçtan 3 puanla ayrılmamız ihtiyacımız var şu ara
Yiğit Mustafa Çelebi 0 5 Şub 2011 #6 maçı izlemek için http://voleybol.uydunet.net/canliyayin.php?salon_id=4
M Murat Tuna 0 5 Şub 2011 #9 İkinci seti 25-20 kazandık. Maçta 2-0 öndeyiz. Hadi çocuklar bu setide alın.
Uğur Demir 0 5 Şub 2011 #12 bu maci yayinlamayip fener mp macini yayinlayan sports tvye de helal olsun
M Murat Tuna 0 5 Şub 2011 #15 Maçta durum 2-2 oldu. İyi oynamamıza rağmen özellikle son bölümlerde Caner Dengini çok basit hata yaptı ve seti kaybettik. Umarım bu seti alır maçı kazanırız.
Maçta durum 2-2 oldu. İyi oynamamıza rağmen özellikle son bölümlerde Caner Dengini çok basit hata yaptı ve seti kaybettik. Umarım bu seti alır maçı kazanırız.
Mehmet Furkan Şenbabaoğlu 0 5 Şub 2011 #16 Final setine süper servislerle başladık,4-0 öndeyiz,mola geldi