25-19 aldıK 4.seti
2-2 oldu setler
belki kazanırız
ama
puan kaybederek kazanırız.....
2-2 oldu setler
belki kazanırız
ama
puan kaybederek kazanırız.....
Salih Coskun' Alıntı:Milli Piyango okadar iyi bir takim mi?
Sercan Horozcu' Alıntı:[quote="Salih Coskun":eviconzu]Milli Piyango okadar iyi bir takim mi?
Burak, Savaş Abi böyle bir başlığın açılmasına onay verip tanıtım yazısı hazırlarsa neden olmasın ki.Burak Eyvel' Alıntı:Merhaba Onur abi;
GALATASARAY SK bölümüne girdiğimiz zaman yukarıda duyurular kısmında gsvoleybolu tanıtan bir konu olabilirmi ?
Burak, Savaş Abi böyle bir başlığın açılmasına onay verip tanıtım yazısı hazırlarsa neden olmasın ki.[/quote:24hv1q4i]Onur Yavuz' Alıntı:Geçen hafta Fener´i yenip, bugün Maliye´ye karşı kaybetmek cidden moral bozucu bir durum. İstikrarı ne zaman yakalayacağız, merak ediyorum.
[quote="Burak Eyvel":24hv1q4i]
Merhaba Onur abi;
GALATASARAY SK bölümüne girdiğimiz zaman yukarıda duyurular kısmında gsvoleybolu tanıtan bir konu olabilirmi ?
Gazanfer Tosun' Alıntı:Bu maça taraftarın gelmesi için takımın daha ne yapması gerekir bilmiyorum.
Salonda tezahürat yapmaya çalışan taraftar sayısı, iyimser sayıyla 20'ydi.
Abdi İpekçi'ye aynı gün 5 bin kişi giden Galatasaray taraftarı, bu maça 100 kişi bile götüremiyor.
Parmakla sayılabilecek durumda olmak utanç verici gerçekten.
Can Altay' Alıntı:Taraftar yok, iyi güzel de Fener'i 3-0 yenen takım nasıl oluyor da Maliye'ye 3-2 yeniliyor onu anlamış değilim.
Organizasyon yeteneği zaten var olan bir şey değil ki. Erkekler ile bayanların maçlarını arka arkaya koy, olsun bitsin. Ama ne bastıran var, ne bir şey.