AEVL- GALATASARAY-Maliye Milli Piyango

GALATASARAY
MALİYE MİLLİ PİYANGO

Tarih 24.12.2011 17:30
Yer BURHAN FELEK SPOR SALONU

Beyler yarın basketbol maçı felan da yok. Müsait olanlar maça gelsin lütfen.

Rakibimiz ligin 2.si ada bakip aldanmayin bu maci izleme firsati olan kacirmasin derim. Ne futbol var ne basket, kalabalik olsak super olur.

3-1 kazandık tebrikler tüm takıma çok etkili servisler kullandı hidalgoyla kemal mermi gibi gitti toplar valla :)

Maç sonrası hidalgoya da pasta kesilmesi güzel görüntülerdi.:)

Özellikle ilk iki seti itibariyle keyifli, çekişmeli bir maçtı. Takıma olduğu kadar bence taraftara da tebrikler. Sayı olarak belki çok değillerdi ama takıma etkisi ve çoşkuları sayılarının kat ve kat fazlasıydı. Bayan takımımızın Pursaklar maçında daha fazla taraftar vardı ama maçın çok içinde değillerdi, bugün maçın içinde olan ve gerekli yerde ıslıklayan gerekli yerde tezahürat eden bir topluluk vardı.
Bu arada Leo'dan sonra Hidalgo'nun da doğum gününün kutlanması güzel olmuş gerçekten, düşünüp uygulayanlara teşekkürler.

Maça gelen herkese kendi adıma teşekkür ederim. Örgütlenmem iyi yaramış :)

Hocada oyuncular da diyor ; bu takım taraftarla birlikte daha iyi , daha çoşkulu oynuyor. Keşke her maç böyle bir grup olsa...

Maça gelirsek muazzam oynadık. Sadece kaybettiğimiz set çok kötü oynadık. Kemal ve Salvador bomba attılar resmen bunlara oyuna giren ve iyi servis atan Murathan'da eklenince böyle bir skor ortaya çıktı.

Tebrikler aslanlar.

Daha gelmemiş nedenini bilemiyorum tam vize sorunu varmış . Ya ben malesef gelemedim çünkü yol param zaten gidiş dönüş 7 TL oluyor, maçta 5 TL imiş yani toplam 12 TL. yarında erkek maçı var keşke voleybolda maçlar sembolik fiyatlarda olsa 1 2 tl gibi . Zaten kazanç olmuyor hiç yoktan gelen sayısı artar bayan basketbol maçları içinde geçerli bu durum bence .

Bell'in transferindeki tek sorun oyuncunun Kübalı olması. Küba devlet olarak oyuncularının yurt dışına çıkmasını istemiyor.
Yoksa Bell ile anlaştık eğer Küba Voleybol Federasyonu izin verirse Bell ilk uçakla yola çıkacak :)