AEVL | Halkbank: 3 - GALATASARAY: 0

Üçüncü seti 25-18 kazanan Halkbank maçı da 3-0 aldı ve Yarı Fianlist oldu.
Bu sonuçla Galatasaray Erkek Voleybol Takımı sezonu 6. tamamladı.

Takımımızdan bu sene yarı final bekliyordum ama bir türlü istikrarlı bir grafik tutturamadık. Önümüzdeki sene daha iyi bir organizasyonla şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturulmalı. Bir vasat futbolcu parasına bu rahatlıkla yapılabilecek kadar kolay birşey ama istemek lazım işte...

Maçın teknik analizini yapabilecek kadar bilmiyorum voleybolu. Dolayısıla voleybola az çok aşina biri olarak yorum yapmam gerekirse setlerin kopma anlarında basit hatalar yaptık. Biz servis atmayı beceremezken, rakibimiz aksine bunu çok iyi değerlendirdi, iyi bir oyun sergilememelerine rağmen. Zaten ilk iki sete iyi başlayıp set sonlarını çok kötü oynayınca maçtan koptuk. 3. setin başında fark da açılınca oyuncular bitse de gitsek havasına girdiler.

Koca sezondan aklımda kalan 2 şey var; Fenerbahçe galibiyeti ve Ziraat Bankası´nı Türkiye Kupası ilk turunda 2-0 geriden gelip elememiz. Peki yeterli mi?

Akşamın güzel tarafı ise Serdar Abi, Kurtuluş ve Barış´la tanıştım, hepsi de iyi insanlar. Voleybol takımımız sayesinde onlarla tanışmış olmak bile voleybol takımımızı kahrı çekilir hale getiriyor. Umarım cumartesi günü de görüşme imkanımız olur.

Deplasman yasağı kararının üstüne alınan 3-0'lık Fenerbahçe galibiyeti dışında sezonu atalım çöpe.Bu kadronun hakkı çeyrek finalde süpürülmek değildi buna ben de katılıyorum.Yalnız takıma yakın insanlar bunu sezon ortasında öngörüyorsa bazı şeylerin değişmesi gerekir.Halkbank'ın hocası kim diye sormam yeterli olacaktır sanırım.
Yatırım biraz arttırılıp doğru hamleler yapılsa ilk 4-5 takımın arasına girmek işten değil.Her sene aynı şeyi diliyoruz ama seneye farklı olur umarım.

kadromuzun diger takimlarla arasinda pek fark oldugunu dusunmuyorum bizim tek eksigimiz zor toplari oldurecek lider oyuncumuz olmamasidir bakiniz ziraatta celitans arkasta agamez