AEVL | Tofaş: 0 - GALATASARAY: 3

Re: AEVL | Tofaş - GALATASARAY (Pazar: 15:00)

3-2 kazanırız.Fenerbahçe dışında 3 puan aldığımız takım hatırlamıyorum. :)

maç bitmedimi yenersek 5.liğe çıkıyoruz..halkbank fb yi yenmiş..fb de arslan ekşi önce marshalla kavga etmiş sonrada hakemden kırmızı kart görmüş...

şükür net bir galibiyet aldık
arslan ekşi geçen sene de böyle bir olaya karışmıştı takımda bakalım bu defa ne olacak....

tam bir sallantıdalar hoca konusu, miljkoviçin durumu, şimdide bu kavga olayı..
ligde 27 puanla 5.liğe yükseldik..fb ise 26 puanla 6. durumda....

Uğur Deniz' Alıntı:
tam bir sallantıdalar hoca konusu, miljkoviçin durumu, şimdide bu kavga olayı..
fener bu hafta kime yenildi ? güncelpuan durumuna nerden ulaşabilirim yada

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Uğur Deniz":1kv5afy5]tam bir sallantıdalar hoca konusu, miljkoviçin durumu, şimdide bu kavga olayı..
fener bu hafta kime yenildi ? güncelpuan durumuna nerden ulaşabilirim yada[/quote:1kv5afy5]
fener halkbanka yenildi
puan durumuna trt teletexden veya voleybolun sesi.com dan veya gs.org dan bakabilirsin

Oynadığımız bir maç diğer maçı hiç tutmuyor, bu kadro ile herkesi yeneriz fakat takım "takım" olabilmiş değil bana göre. Nasıl olsun ki Kemal, Ahmet, Caner Dengin, Caner Pekşen,Yasin bunlar kötü oyuncular değil fakat yıllardır bu kulübün içindeler bazı zamanlar ayrıldılar ama yine geldikleri yer Galatasaray. Acaba merak ediyorum Kemal,Ahmet yıllardır bu kulübün içinde Galatasray'ın kapısından ilk girdikleri vizyon ile şu oynadığımız sene ki vizyon arasında farklılıklar var mı ? İlk altyapıya geldikleri zaman bu takımın amacı neydi ? ve nerde bulunuyordu konum itibariyle ? Şuanki amaç ile konumunu kıyaslamalarını çok isterdim.Ben bizimkilerde şöyle bir hava seziyorum, kimsede şampiyonluk inancı yok gibi, her sene ligde 4.lük 5.lik 6.lık sonra play offta eleniriz havası var. Takımda bu kadar kişi böyle olunca yabancılarda Türkiye Liglerini, Galatasarayıda az çok bile aralarında eriyor.Şimdi bunu söylemem oyuncular kötü veya iyi demiyorum, sadece takımı bir türlü Şampiyonluk havasına sokamıyoruz. Bunu incelediğimiz zaman suçlu oyuncular diyebiliriz, suçlu taraftar diyebiliriz, suçlu teknik ekip diyebiliriz, suçlu yönetim diyebiliriz. Herkesin kendine göre sebepleri olacaktır. Şimdi ne yapmamız gerek onu düşünmeliyiz.