Ahmet Cömert Spor Salonu Büfesi

Arda Ezer

ARdaQue
Arkadaşlar; bu başlık altında, birkaç sezondur erkek ve bayan takımı basketbol karşılaşmalarımızı oynadığımız Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu' nunda bulunan büfe hakkındaki olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi belirtirtebilirsiniz.

Olumlu olumsuz yorumlarınızla beraber büfenin taraftarlara çok daha iyi hizmet sunabilmesi sağlanacaktır.

İyi bir Galatasaraylı olan Büfe İşletmecisi Bayar Bey özellikle bu konu üzerinde durmuş ve taraftarların varsa yapıcı eleştirileriyle istenilen düzeyde bir büfe için çalışılacağının altını çizmektedir.

Varsa gördüğünüz eksiklikleri, olumsuzlukları bu başlık altında yazabilirsiniz; kendisi de bir forum kullanıcısı olan büfe işletmecisi yorumlarınızı dikkate alacaktır.

Yoruma ilk olarak ben başlayayım.

* Her ne kadar bir spor salonu bünyesinde olsa da büfede tekel ürünlerinin satılmıyor olması eksiklik.

* Özellikle Galatasaray Erkek Basketbol Takımı' nın maç günlerinde büfede mevcut olan iki (2) personele ilaveten bir (1) personel daha bulunması yarar sağlayacaktır.

* Benim şahsen çok sevdiğim sosisli sandwich lerin ücretlendirmesi biraz yüksek. Caferağa Spor Salonu' nda ( Ki yıllardır adı çıkmış meşhur olmuş bir üründür ) 2-2,5 YTL gibi bir ücretle satılan sosisli sandwich in Ahmet Cömert' de 3,5 YTL' den ücretlendirilmesi bence biraz yüksek.

Bir eleman diyorsun da ağabey; erkek takım 2 haftada bir geliyor. Adam ayda 2 maç için eleman tutarsa kar etmez. Anca hatırla matırla varsa yiğeni falan onlar yardımcı olabilir o günlerde ki kesinlikle gerekli bu.

Ücretler konusuna ise katılmama rağmen; yine biraz empati yaparak Cağferağa kadar uğrak ve ünlü bir yer olmadığı için bu fiyatları doğru buluyorum.

Ben biraz obur olduğum için fiyatlar bana da yüksek geliyor..Maçtan önce bi sıcak çikolata yetmiyo bi daha devre arasında yiyecek kola fln derken 10 ytl yapıyo..İndirim talep ediyorum fiyatlarda.. :)

Valla kim ne kadar kar ediyor beni ilgilendirmez ama statlarda fiyatlar yüzünden su almaya bile çekiniyorum.Param olsada bir sosislinin dışarıdan ne farkı oldugu için pahalı satıldıgını anlamıyorum veya su?

biraz sosisli fiyatında fln indirim yaparsa daha şekilli olur gibime geliyor ancak sosislide sosisli herşey var maşallah:)

Cem Baba' Alıntı:
Valla kim ne kadar kar ediyor beni ilgilendirmez ama statlarda fiyatlar yüzünden su almaya bile çekiniyorum.Param olsada bir sosislinin dışarıdan ne farkı oldugu için pahalı satıldıgını anlamıyorum veya su?

Dışarıdaki büfeye her zaman gidiliyor, Ahmet Cömert'teki büfeye ise sadece maç olduğunda. O da iki haftada bir yani; bayan maçlarını saymıyorum.

Pahalı ama ömerin dediğine de katılıyorum her gün iş yapan bir yer değil ama fiyatlar biraz inerse cok makbul gecer.

Fiyatlarında indirim yapıp bunu duyurduğu takdirde kendi karıda artıcaktır büyük ihtimalle. Çünkü alışveriş yapmayan insanların 1 çoğu bu nedenden yapmıyor.. Diğeri de elemanların yetişememesi tabiki..

Fırat UZUN' Alıntı:
Bu konu nede Ana sayfada ???
Ücretler yiyecek konusunda pahalı...

Ana sayfa olarak gecebilir ama özünde burası Erkek Takımı bölümü ve Ahmet Cömert Spor Salonu ile en alakalı bölüm de burası.

ömer ok ugrak degil adam haftada 1 kar etmek istiyor ama fiyatlarda yapacagı bir indirim musteri sayısını 50 degilde 100 yapar emin ol yani aynı seviyede yine kar eder.misal ben kardesiyle gelen biri olarak uygun fiyatlı bir yer olse seve seve alısverisimi yaparım buna bencee biraz dikkat edilmeli