Ahmet Cömert ?

Hangi Salonda devam etmeliyiz ?

  • a) Abdi İpekçi Arena

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    30
Abdi İpekçi'de yapılan Yüzme Şampiyonasından ötürü son 3-4 maçımızı Ahmet Cömert'te oynadık.Görülen birşey var ki bu seyirci sayısıyla orantılı olarak biz bu salonda rakiplerimize daha kolay baskıyı kurabiliyoruz.

Abdi İpekçi'yi ise derbi maçları hariç doldurmamız zor görülüyor.

Şimdi benim merak ettiğim konu, İpekçi ye geri dönmek mi Cömert'te kalmak mı ?
 
Çok kötü bir fikir olur bence..
Karşı tribün diye birşeyi olmayan içerde nefes alırken boğulma hissi veren bir salonda oynamak ilkel hiçbir takıma yakışmaz..

Abdi İpekçi doğru bir karardı herşeyin bu kadar karışık olduğu bir dönemde yeni arayışlara lüzüm yok..
 
takımı sabote etmek isteniyorsa Abdi İpekçiye geri dönülür, Abdi İpekçi tabiki daha iyi bir salon ama gelen seyirci sayısı gözönüne alınığında tamamen boş tribünler önünde oynanıyor maçlar, Ahmet cömertte 50 kişi gelse baskı oluşabiliyor.
 
Bu inanmış takıma destek olmak için her maçta salonu doldururuz diyosanız tabi ki Abdi İpekçi.

Ama eğer Abdi ipekçide 500 kişiye oynamak mı Ahmet Cömertte 500 kişiye oynamak mı derseniz
Tabi ki Ahmet Cömert derim.

Şöyle bir formülde bulunabilir Efes Bjk TT Fbülker ve eğer başarabilirsek play off maçlarını Abdi İpekçide oynarsın geri kalan maçları ise Ahmet Cömertte oynayabilirsin.
 
Orası Ahmet Cömert Arena oldu. :) Şaka gibi. Bugün daha iyi anladım ki, kesinlikle Abdi İpekçi. Rahat maç izleyemedim bugün. Arkadaki seyircinin ayakları resmen sırtıma geçti.
 
Takım icinse AHMET CÖMERT

Kendi rahatımız içinse ABDİ İPCEKCİ

3000 kisi izlesın play-offları yeterki takım kazansın!!!
 
Arkadaşlar eğer takım içinse az kişinin oyuna ve takıma daha fazla etki ettiği ahmet cömert olmalı salon..

Lakin bugün maça gidenler görmüşlerdir ilk başta tüm seyirciyi tribünlerin yarısına(ki zaten duvar tarafındaki kısa tribün boştu) oturtma gayretine girdiler. Sonra kalabalık artınca ve artık sığmamaya başlayında diğer yarısınada seyirci almaya başladılar.Ki orada oturanlarında yuzde 30 u polisti.

Başıma gelen bir olayı anlatayım bugün:
Herzaman olduğu gibi salon içinde polis üzerimi aradı.Bozuk paraları istedi.Lakin cebimde hala şıkırtılar gelmeye devam edince cebimdekileri cıkarmamı istedi.Mp3 playerımı ve 2 tane pili gösterdim.Ve pilleride vermek istedim.

Ama sahaya atarım endişesiyle bozuk paralarımı(ki bir lira bulabilidi) alan polis, sahaya atmaya çok daha musait çok daha elverişli olan pilleri "bunlar sana lazım olur" diye bana geri verdi.E bana o bir lira daha fazla lazım olurdu...
O toplanan paraların ne yapıldığı aklımda soru işareti olarak kaldı


Şimdi ben nasıl güveneyim polise...??

Bunun yanında 2.yarı iki Galatasaraylı genç polisten birşey talep ettiler.Orada amirleri olduğunu tahmin ettiğim adam adeta köpek kovalar gibi bir tavırla bağırdı.Bu muameleden ben utandım.Polisin umrunda değildi..
 
2 mac kazandık dıye Ahmet Cömert demek cok yanlıs. Fenerbahce macını unutmayın 10 bın kısı orada nasıl mac ızledıgımızı. Bİ kere Jasa yı Rancıkı takımda tutmak ıstıyorsak Ahmer Cömerte oynarak bu takımda tutamayız. Kulubun ımajı için de kötü bir salon. Ama bizimde 2. eviimiz orası bir ayrı konu. Kaç kere trıbunlerı yıkılmıştı unutmayın.
 
okan seker' Alıntı:
Takım icinse AHMET CÖMERT

Kendi rahatımız içinse ABDİ İPCEKCİ

3000 kisi izlesın play-offları yeterki takım kazansın!!!

kesinlikle katılıyorum..
bugün ilk defa ahmet cömerte gittim ve ölüyoduk havasızlıktan :) ama abdi ipekçide olsaydı tribünler dolmayacaktı ve taraftar bu kadar etkili olmayacaktı bana göre...
 
Cem Diken' Alıntı:
2 mac kazandık dıye Ahmet Cömert demek cok yanlıs. Fenerbahce macını unutmayın 10 bın kısı orada nasıl mac ızledıgımızı. Bİ kere Jasa yı Rancıkı takımda tutmak ıstıyorsak Ahmer Cömerte oynarak bu takımda tutamayız. Kulubun ımajı için de kötü bir salon. Ama bizimde 2. eviimiz orası bir ayrı konu. Kaç kere trıbunlerı yıkılmıştı unutmayın.

katılıyorum bu yoruma.. Jasa rancik gibi adamları ahmet cömertte mutlu edemezsin. Hem bildiğim abdi ipekçi de bir perde sistemi vardı seyirci az gelirse o perde sistemini uygularsın. ama benim ilk tercihim her zaman ayhan şahenk. çünkü abdi ipekçi dede saha içine artık seyirci alınmayacak çok uzak kalacağız maça..
 
Ben Ahmet Cömert diyorum ama karşı tribünlerin açılması şartıyla. Ahmet Cömert havasızdır, konforlu değildir ama takıma her zaman motivasyon sağlamıştır. Apdi İpekçi lükstür ama orayı dolduramayız hem de küme düşmemeye oynarken. Çünkü adamlar zaten takım son sırada ne yapayım ben diyor. Bu yüzden Ahmet Cömert diyorum.
 
Otopark sorununun çözülmesi ve en önemlisi karşı tribünlerin açılması kaydıyla Ahmet cömert baskı açısından bize fayda saglar diye düşünüyorum
 
Ahmet Cömert her ne kadar baskı ve yoğunluk açısından uygun bir salon olsada Eurolegaue kalitesindeki yabancılarımızı orada motive etmek zor olacaktır.
Abdi İpekçi her ne kadar ulaşımı zor olsada takımımızın büyük maçları için gerçek salondur.

Önemli bir uyarı:Ben bu kadar havasız bir salon görmedim.Resmen hararet bastı maç boyu.Astım hastlarının ve nefes darlığı geçirenlerin kesinlikle gitmemesi gereken bir salon Ahmet Cömert.
 

Üst