Polis bizi coplarla döve döve çıkarttı hayvana bile bölesi yok canımızı zor kurtardık dışarda 2 arkadaşımız acı iöinde yerlerde yatıyo ayıp bu yapılanlar AYIP
ÖNDER' Alıntı:3-5 egitimsiz,dogru düzgün konusmayı bile bilmeyen insanın eline copu verirsen olacagı budur. Copların gücünün yetmedigi yerde silahları da cekselerdi madem neden yapmadılar?
Büyük baskan Canaydın,nerdeydin dün? Her zamanki gibi balo,davet islerindeydin eminim ! Allahım ya sabır !
koch' Alıntı:Nasıl yani,insanlar linç mi edilseydi?
Trabzon'daki olaylar polisin yaptığı ender doğrulardan biridir.Onu kastettim.Ancak hala çok yetersizler.Yani Ahmet Cömert'deki olaylarla bunun bir alakası yok.Barış Yarar' Alıntı:koch' Alıntı:Nasıl yani,insanlar linç mi edilseydi?
nasıl yani??Arkadaşım yanlış anlaşılmasın ama ultraviole'nin söylediği bir cümleye karşılık pek uygun soru olmadı gibi geldi bana ya da ben anlamadım.İnsanlar linçmi edilseydi derken hangi insanlardan bahsettin?Zaten bir çok suçu olmayan renkdaşlarımız polis coplarından nasibini aldı
koch' Alıntı:Trabzon'daki olaylar polisin yaptığı ender doğrulardan biridir.Onu kastettim.Ancak hala çok yetersizler.Yani Ahmet Cömert'deki olaylarla bunun bir alakası yok.Barış Yarar' Alıntı:koch' Alıntı:Nasıl yani,insanlar linç mi edilseydi?
nasıl yani??Arkadaşım yanlış anlaşılmasın ama ultraviole'nin söylediği bir cümleye karşılık pek uygun soru olmadı gibi geldi bana ya da ben anlamadım.İnsanlar linçmi edilseydi derken hangi insanlardan bahsettin?Zaten bir çok suçu olmayan renkdaşlarımız polis coplarından nasibini aldı
Barış Yarar' Alıntı:Trabzon'daki olaylar polisin yaptığı ender doğrulardan biridir.Onu kastettim.Ancak hala çok yetersizler.Yani Ahmet Cömert'deki olaylarla bunun bir alakası yok.koch' Alıntı:[quote="Barış Yarar":3e5b1]koch' Alıntı:Nasıl yani,insanlar linç mi edilseydi?