AHMET COMERTTT???

Benim için çok kötü.Bir de Kozyatağı civarından hangi otobüsle gidileceğini yazsanız çok iyi olur.Neyse takım olumlu etkileniyorsa sorun değil.

Yolun uzaklığına bakmayın Abdi İpekçiden daha rahattır ulaşımı. Murat güzel açıklamış karşıdakiler deniz otobusu ile çok rahat gelir.

Halil hoca ıle mac sonu konustuk macla cok cok buyuk ıhtımal bundan sonra Ahmet Cömert...

Turabi' de yanı hassasıyetı gosterıyor...

Ardadaşlar her yerde dıllendırın su olayı...

Salon Olayı bizim ve aklı selım herkezin istediği gibi oldu asıl gorev simdi baslıyor o salonu doldurmalıyız bu hata banvit macında galibiyetle yeni salona hep beraber merhaba dıyelım...

bugün salon dolu olmasada zaman zaman olusan atmosferi bu sene hic ipekcide görmedim(fener macini saymiyorum)

bu salona sahik cikip her mac doldurmaliyiz...

RalphGS' Alıntı:
koch' Alıntı:
Benim için çok kötü.Bir de Kozyatağı civarından hangi otobüsle gidileceğini yazsanız çok iyi olur.Neyse takım olumlu etkileniyorsa sorun değil.

deniz otobusuyle bakirkoye gel ...bakirkoyden 5-6 dakika zaten...azimli olsan yürüyerek gelirsin bile :)
Çok sağolun beni 4 aktarmadan kurtardınız.Takım gerçekten bu salonda havaya giriyor.Bir de Ahmet Cömert'in havasını koklayalım.

Sene başından beri ahmet cömert de olsaydık ilk yarıyı 5. veye 6. bitirebilirdik.Geç kalınmış birşey degil bilmiyorum 2. yarı ahmet cömert de mi onıyacagız ama oynarsak daha ıı yerlere geliriz...

uA_Yakup' Alıntı:
Sene başından beri ahmet cömert de olsaydık ilk yarıyı 5. veye 6. bitirebilirdik.Geç kalınmış birşey degil bilmiyorum 2. yarı ahmet cömert de mi onıyacagız ama oynarsak daha ıı yerlere geliriz...
Bu dakikadan sonra tekrar Abdi İpekçi'ye dönmek akla mantığa sığacak bir iş değil.Şube de maçları Ahmet Cömert'de oynamak istiyor ama galiba kesinleştiremediler.Bir de Ülkerspor Abdi İpekçi'ye geçtiğine göre artık "Şampiyon Ülker" yazıları kaldırılsa iyi olur.Galiba Ülker antrenmanlarını burada yapıyor.

X' Alıntı:
Ahmet Comertte oynamak guzelde biraz tuzlu.Su durumda zorluyor.Bakalim ilerliyen gunler belli edicek herseyi.
X tamam tuzlu diyorsunda bahsettigimiz takım galatasaray sk..tuzlu dedigin maç başına herşey dahil 750 milyon birşey bu para verilmiyecek birşey değil..hele de başkanımızın basketboldan yetişdigini düşünürsek..her ne kadar umursamıyor gözüksede bence o parayı kendi cebinden de olsa verir...