Ahmet DEDEHAYIR bıraktı mı ?

Bıraktı mı bıraktırıldı mı ? Çünkü ben Adnan Polat'ın Murat Özyer'i istediğini ama Ahmet Dedehayır ve abilerin istemediğini duymuştum haberlerden ve Adnan Polat'ta Yiğit Şardan'ı basketbol şubesinin başına geçireceğine dair söylentiler vardı.
 
Murat Özyer de kesin değil zaten. Yarın belli olacak. Ama alakası olabilir. Sonuçta başarısız bir süreç geçirildi ve geri dönmek başarısızlık demek.
 
Hoppala ne oluyoz ya yiğit şardanla alakası yoktur.Çünkü ahmet dedehayırla yiğit şardan çok iyi anlaşıyorlardı beraber maçlara gidiyorlardı zaten.Yada tek erkek takımınımı bıraktı Yoksa Şubeyimi?
 
Ahmet Dedehayır bu sene ne umdu ne buldu :? Bırakmasında sakınca görmüyorum Ülker karşısında daha sert durabilecek Yiğit Şardan'a bu işi bırakması şart.
 
Su an için bir bilgimiz yok ama bu en azından içeride bir seylerin mucadelesinin verildigini gosterir, kisisel bir karar degilse tabi.
 
Bu kadar kolay mı ya! Dedehayır şubeyle ilgilenmeye başlamadan önceki hali ne çabuk unutulmuş. Yok eline basket topu versen karakola gider de ...

Yiğit Şardan bu işi daha iyi yapar deseniz bir fikirdir diye saygı duyacağım ama bu kadar da küçümsemeye pes yani!

Not: Bu iletiden Şardan´a karşı çıktığım sonucu çıkarılmasın asla. Amacım emek harcayanlara az da olsa saygı gösterilsin.
 
Evet katılıyorum abi kimse Ahmet Dedehayır'ın yaptıklarını küçümsemesin. Bana sorarsanız evet Yiğit Şardan bu işi daha iyi yapar ama burda durum farklı gibi. Sanki bana mektepli-alaylı çatışması gibi geliyor. Belki hiç alakası yoktur ama eğer durum böyleyse bu iktidar çatışmasına basketbol şubesinin konu olması beni çok üzer.
 
yani sadece erkek takımını bırakmak diye bişey olmaz diye tahmin ediyorum komple basketbol şubesini bırakır heralde bırakacaksa. bu işi yiğit şardan devam ettircekse bile ahmet dedehayırın namı diğer pembe gömlekli adamın kalbi kırılmadan emkleri yok sayılmadan yapılmalı ahmet dedehayır kendini şubeye vererek çalışmıştır emeğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır bence inşallah ahmet beyin kalbini kırmadan içindeki galatasaray sevgisine halel getirmeden yaparlar bu devir teslimi
 

Üst