Ahmet Dedehayır İstifa

Ahmet Dedehayır İstifa Etmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günlerde foruma ne kadar da çok yeni üye katiliyor.Yeni düsünceler açiga çikmasi ve gsbasketin yayginlasmasi açisindan bu çok güzel bir sey.Ancak basketbol takimlarimiz özelinde yasanan bazi istenmeyen olaylar forumdaki insanlarinda sinirlerini germis durumda.Yeni arkadaslar yanlis anlayabiler,en azindan benim görebildigim buradaki kimsenin kötü niyetli olmadigi.Burasi kaliteli bir ortam.Hem takimiza hem de foruma zamanla huzur gelecektir.Galatasaray basket eski müdavimleri ve yeni gelenleriyle çok büyük biri aile olacaktir.Tabii su iç çekismeleri bosverip basketbola odaklanirsak bu is daha da hizlanacaktir.
 
bişey değil adam birdaha su bile içmeyecek :) ...şişe atıldığı iddia eden mihriban hanım veya müge hanım olarak değişti birara (korkarım yakında hakan acere idi diyenlerde olacak) istifa etmedikçe ben buna inanmam....

çünkü bırakın mihriban hanımı yada müge hanımı bu hareketi dışardaki vatandaşa yapsan hazmedemez...kendisine şişe atılacak susacak 3gün sonra soyunma odasında sarılarak çeyrek finali kutlayacakk...böle bir insan bünyesi kimsede yoktur yaaaa

hadi herşeyi geçtim bizim nasıl bir camiamız varmış böylee...takım menajerine üstelikde bir bayana şube yöneticisi su şişesi fırlatacak ve o camiamız öylece susacak kimse hesap sormayacak.....vay beee
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ahmet Dedehayır'da atmadım demiş,Müge hanımda öyle birşey olmadı demiş.Bende onların yalan söyleyebileceklerine ihtimal vermiyorum :)

Dediklerini siz duydunuz mu veya böyle birşey dediklerine dair kanıtınız, belgeniz varmı :)
Saadet görmüş ve bu olay sadece Saadet tarafından değil bir kaç kişi tarafından daha biliniyor.
Ayrıca Saadet'in Dedehayır veya Mihri ile kişisel problemi falan mı varda böyle bir neden ortaya koysun, böyle bir şeyi ortaya atsın. Veya kendisinin Dedehayır'a kişisel garezi varda iftira mı atıyor.
Ne demek istiyorsun önce sen şunu söyle açık açık sonra zaten daha kesin tavırla konuşur insanlar seninle..

Şaziye Karslı haberi çıktığında şubeden " öyle bir şey yok " diye cevap geliyordu telefonlarımıza fakat 1 hafta sonra Şaziye imzaladı. Sormazlarmı adama hayırdır, hani öyle bir şey yoktu diye? Deniliyor ki basında haberler çıktıktan sonra ilgilenmeye başladık. He yani basında adı çıkınca ayıp olmasın diye ilgilendik veya adı basında çıkınca Şaziye aklımıza geldi ve transfer ettik öyle mi?

Karşınızdaki insanlar salak mı afedersiniz ama..
Bugüne kadar hangi suçlu suçunu kabul etmiş söylermisiniz?

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
İspatlasınlar görenler.Gördüm demek yetersiz.

Mahkemelerde ve dünyanın bütün adli sistemlerinde GÖRGÜ tanıkları denen birşey vardır bilmem bilirmisiniz? GÖRMEK bir nevi kanıttır, belgedir.
Görmek kanıt veya belge değildir demek komiklikten başka hiç bir şey değildir.

Birde unutmadan VIP'de olanlara (başkan, yönetici vs.) 35cl'lik ufak pet şişelerde su ikram edilir. Hatta bulundukları kısımda önlerinde masa vardır ve bu masada herkesin suyu, bardağı ayrıdır. Ne demek yanında su mu taşıyor diye..
Bazen gerçekten komik oluyorsunuz haberiniz yok.
 
Bayram işin tadını kaçırmaya başladın ama.Başkalarının dediğinden nasıl kendine pay çıkartıyorsun hayret.Sana kaç tane şey sordum hiçbirine cevap vermedin geçiştirdin.Ezbere savunduğunu herkes görüyor burada, senin ezberinin dışında biri bişi diyince mutlu oluyorsun kendin demiş gibi oluyorsun.Otur düşün biraz.Dedehayır dört dörtlük ise neden bu kadar olay var neden bayan basketçilerimiz üzerinde bu kadar baskı var? 100 küsür kişi Dedehayır'ın büyük yanlışları var derken yazmıyorsun bir kişi senin gibi yazınca hemen onun üzerinden şeyler yazıyorsun.
Oyun mu oynuyorsun anlamıyorum ki.Hataları vardır vardır desen ne sen küçülürsün Dedehayır ama sen böyle yaptıkça kendin küçülüyorsun söyleyim...
 
Önce Burada Herkes Düşüncesini rahatlıkla ifade edebilir diye düşünüyorum.Sizler Ahmet Dedehayır'ın istifa etmesini isteyebilirsiniz,çoğu yönden onu yanlış bulabilirsiniz bende kişisel görüşüm olarak bunun tam tersini söyleyebilme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.Hep söyledim transfer politikasını bende beğenmiyorum şubenin iyi bir bütçemiz olmasına rağmen daha isabetli transferler yapılabilirdi.Ama böylesine kariyerli gurovic'in böyle bir performans sergileyeceğini kimse bilemezdi.S

Sanıyorum ki Ahmet Dedehayır'ı istifaya çağırırken %50 teknik konulardaki memnuniyetsizliğimizden %50'si bazı arkadaşlarımızın gördüğü ama hala benim emin olmadığım Ahmet Dedehayır'ın bazı davranışlarından yola çıkıldı.Ben daha öncede belirttim gözümle hiçbirşey görmedim sadece bu konuda anlatılanlar var bu anlatılanları kimileri yapmıştır diye yorumlarken kimileri yapmamıştır diye yorumluyor.Ben yapmamıştır diye yorumluyanlardanım.Mantık olarak düşündüğüm zaman'da eğer ahmet dedehayır böyle birşey yaptıysa birine o kişi istifa ederdi diye düşünüyorum.Kimse istifa etmediğine göre yapmamıştır yorumu getiriyorum.Kaldıki Galatasaray yönetimi sadece ahmet dedehayır'dan oluşmuyor böyle bir hareket olsa mutlaka yönetimdende ahmet dedehayır'a tepki gelirdi.Ayrıca antrenörlerinden birine su şişesi fırlatılan takımın oyuncuları bir galibiyetten sonra soyunma odasında o şişeyi attığı öne sürülen kişiyle galibiyeti böylesine sevinçli bir şekilde kutlamaz.

Bana birşey bilmediğin halde konuşuyorsun Ahmet Dedehayır'ı savunuyorsun diyenler var.Ama ben birşey bilmediği halde Ahmet Dedehayır'a burada eleştri yağdıranların olduğunu düşünüyorum.O yüzden istediğim şekilde yorum yapma hakkını kendimde her zaman göreceğim.
 
Forum yönetimi istifa başlıklarına karşı bir duruş sergilemiş olabilir buna saygı duyarım...Ancak burdada bir eşitlik ararım...Mademki bazı istifa başlıklarını belli sebeplerden dolayı kaldırıldı,neden bu istifa başlığı yerinde duruyor...Uygulamada eşitlik açısından bu başlığında kaldırlmasını forum yönetiminden talep ediyorum...Aksi takdirde Forum yönetiminin bazı konularda tarafsız olamadığı düşüncesine kapılabilineceği gerçeğini hatırlatmak isterim...Buda pek hoş bir durum oluşturmaz kanımca...
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
Forum yönetimi istifa başlıklarına karşı bir duruş sergilemiş olabilir buna saygı duyarım...Ancak burdada bir eşitlik ararım...Mademki bazı istifa başlıklarını belli sebeplerden dolayı kaldırıldı,neden bu istifa başlığı yerinde duruyor...Uygulamada eşitlik açısından bu başlığında kaldırlmasını forum yönetiminden talep ediyorum...Aksi takdirde Forum yönetiminin bazı konularda tarafsız olamadığı düşüncesine kapılabilineceği gerçeğini hatırlatmak isterim...Buda pek hoş bir durum oluşturmaz kanımca...
Anket oldugu icin silinmemistir.
 
Ali Bey,kapatilan topic bu forumda olmamasi gereken,istenmeyen bir noktaya gitmisti.Forum yöneticileri kapatmayi tercih ettiler,olaylarin daha da çirkin bir hala almamasi için.
 
Suc ondamı ,onu oraya getırendemı ,yoksa hala onu Galatasaray gıbı bı kulupte yonetıcı koltugunda oturandamı? Bence en buyuk suc GALATASARAY YONETIMINDE boyle kısılıksız Galatasarayı her yerde kuculten birinin o koltukta oturmasında.Ne desek boş ..............
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":32wmcn7v]Benim Israrlı desteğim sona erdi kendisine karşı.


5 günde 180 derece fikir değiştirmek çok komik geldi.[/quote:32wmcn7v]

Sizin pembe gömlek giydiğiniz günleri de hatırlarım Burak. :)
 
Aradan 6 ay geçti, maymun gözünü açtı :)
Aile içlerinde normal bir durum vardır, baban sana kızar ancak dışardan biri sana kızdığında baban tepkisini gösterir ve sahiplenir.
Aynı hesap :)
 
Burak Barut' Alıntı:
Aradan 6 ay geçti, maymun gözünü açtı :)
Aile içlerinde normal bir durum vardır, baban sana kızar ancak dışardan biri sana kızdığında baban tepkisini gösterir ve sahiplenir.
Aynı hesap :)

Örneklerine hastayım ya. :)
Can evimden vuruyor beni.
 
Aha fırsat buldum yönetime geçireyim.
Aha fırsat buldum forum yönetimine geçireyim.
Aha fırsat buldum hocaya geçireyim.
Aha fırsat buldum renkdaşıma geçireyim.

Bilip bilmeden yapmayın bari.
 
Bir yorum da şu ünlü su şişesine yapayım. Ben o kadar vahim görmüyorum durum gerçekse bile.
Dedehayırı tasvip etmem, onaylamam, sevmem. Ama saygı duyuyorum bazı şeylere.
Şu camiada neler gördüğüm içn rahat konuşuyorum.Böyle bir su şişesi fırlatma olayı çok rahatsız etmiyor beni o kadar.
Yanında sarfedilen sözler çok daha önemli bence.
 
sayın ahmet dedehayır'ın sezon sonuna kadar böyle birşeyin söz konusu olmadığını belirtmesi ile bu başlık kilitlenmelidir.çünkü bu başlığın sezon sonuna kadar takıma zarardan başka birşey kazandırmayacağını düşünüyorum.
 
Basketbol şubesinden sorumlu yöneticimiz Ahmet Dedehayır´ın konu hakkındaki açıklaması;

Ahmet DEDEHAYIR' Alıntı:
...Şunu herkes çok iyi bilsin ki sezonun yarısından sonra istifa etmek gibi bir niyetim söz konusu dahi değildir. Camiamıza ve Başkanımıza verdiğim sözleri yerine getirip iç huzuru ile bu sezonun sonunda Basketbol Şubesindeki görevimi devretmeyi planlıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst