Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ahmet Dedehayır'da atmadım demiş,Müge hanımda öyle birşey olmadı demiş.Bende onların yalan söyleyebileceklerine ihtimal vermiyorum
Dediklerini siz duydunuz mu veya böyle birşey dediklerine dair kanıtınız, belgeniz varmı
Saadet görmüş ve bu olay sadece Saadet tarafından değil bir kaç kişi tarafından daha biliniyor.
Ayrıca Saadet'in Dedehayır veya Mihri ile kişisel problemi falan mı varda böyle bir neden ortaya koysun, böyle bir şeyi ortaya atsın. Veya kendisinin Dedehayır'a kişisel garezi varda iftira mı atıyor.
Ne demek istiyorsun önce sen şunu söyle açık açık sonra zaten daha kesin tavırla konuşur insanlar seninle..
Şaziye Karslı haberi çıktığında şubeden
" öyle bir şey yok " diye cevap geliyordu telefonlarımıza fakat 1 hafta sonra Şaziye imzaladı. Sormazlarmı adama hayırdır, hani öyle bir şey yoktu diye? Deniliyor ki basında haberler çıktıktan sonra ilgilenmeye başladık. He yani basında adı çıkınca ayıp olmasın diye ilgilendik veya adı basında çıkınca Şaziye aklımıza geldi ve transfer ettik öyle mi?
Karşınızdaki insanlar salak mı afedersiniz ama..
Bugüne kadar hangi suçlu suçunu kabul etmiş söylermisiniz?
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
İspatlasınlar görenler.Gördüm demek yetersiz.
Mahkemelerde ve dünyanın bütün adli sistemlerinde GÖRGÜ tanıkları denen birşey vardır bilmem bilirmisiniz? GÖRMEK bir nevi kanıttır, belgedir.
Görmek kanıt veya belge değildir demek komiklikten başka hiç bir şey değildir.
Birde unutmadan VIP'de olanlara (başkan, yönetici vs.) 35cl'lik ufak pet şişelerde su ikram edilir. Hatta bulundukları kısımda önlerinde masa vardır ve bu masada herkesin suyu, bardağı ayrıdır. Ne demek yanında su mu taşıyor diye..
Bazen gerçekten komik oluyorsunuz haberiniz yok.