• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Aile Toplantısı 10.Hafta Konugu Murat İNAL(sayfa 3)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Yine güzel ve başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık :).

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kendisi döner'in üstüne ketcap mayonez sıkıp yiyen nadir insanlardan. Sene 2002 idi yemek yemege gittigimizde bunu yapmıstı. Sok olmustum. :shock: :ehue

Döneri bende öyle yerim
Neye şok olmuştun Nilaycım :))

Bu arada ellerinize sağlık :)

Özlem Nokta' Alıntı:
[quote="Nilay KIZILOK":19rxeeog]Kendisi döner'in üstüne ketcap mayonez sıkıp yiyen nadir insanlardan. Sene 2002 idi yemek yemege gittigimizde bunu yapmıstı. Sok olmustum. :shock: :ehue

Döneri bende öyle yerim
Neye şok olmuştun Nilaycım :))

Bu arada ellerinize sağlık :)[/quote:19rxeeog]

Benim tüm arkadaşlarım öyle yiyor, ben yemiyorum dönerin tadını bozduğunu düşünüyorum :)

Bende öyle yiyorum :) ve tanıdığım herkes bizdemi sorun var ya.

Burak senle ben bu arkadasları dıslayalım bence. :ehue

Mayonez değil de, ketçap yakışır ya dönere. :) Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. Gelecek haftanın konuğu olan bomba ismi birkaç güne kadar açıklayacağız, ama Erdal ile bir konuşmamız lazım. :)

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kendisi döner'in üstüne ketcap mayonez sıkıp yiyen nadir insanlardan. Sene 2002 idi yemek yemege gittigimizde bunu yapmıstı. Sok olmustum. :shock: :ehue

Neden şok oldun ki abla çokta güzel oluyor :)

Röportaj için biraz beklemiştik ama değmiş kesinlikle.. Emek veren herkese teşekkürler..

@Burak

Benim deplasman yaptığım senelerde hiç gidilemedi trabzona çeşitli nedenlerle. Bir gün gidicem mutlaka.

@Gazanfer

Bir şey ifade etmiyor formalar. Ama çocuğum olursa ilk işim forma almak olucak :)

@Sühan

Gökova?

@Eren

Fena çelimsizim ya :)

@Emre Sarp

Anlatırız birgün elbet.

@Nilay

Yanlış hatırlıyorsun. Özlem inde dediği gibi herkes zaten öyle yiyor. TD deki geyiği diyorsun sen. Lahmacun a mayonez döküp yiyorum. :shock: :P

Yayınlanmayan sorulara da cevap vereceğim vakit bulunca.

Herkese teşekkürler görüşleri için.

Murat Abi, fotoğraftaki arkadaş kimdir peki?

En ufak fikrim yok. :)

Biz de Murat İnal'a teşekkür ediyoruz, verdiği samimi yanıtlar için.

bir resmin var, lacivert-mavi eşofman gri şapka arkada deniz manzarası. tersden basılmış diye düşündüm. sakar tepesinden çekilne bir resim olduğunu arka fonunda gökova körfezi olduğunu..

eğer o resim gökova değilse çok şaşırırım..

milicanin icine girmisin augustusla dunya ahiret bacim fotosu cekmisin ,akilli secim!

Antalya Kalkan orası üstad.

Eser selamı var yengenin :D

Yok Murat cok net hatırlıyorum doner yiyorduk Guney'de vardı. Sene 2001 idi. Vallaha herkes deme sahsen ben oyle yemem. Sevmem. =)

Tamam bende hatırlıyorum. Ara sokakta yemiştik hatta.
Ama istanbulda her insan bu şekile yiyor. Hatta dönere ketçap mayonez direk sıkıyorlar.

Ben ketçap sevmem de, sos var Samsun'da mesela, içinde ne var Allah bilir. Güzel oluyor.

Geri