''Aile Toplantısı'' 4. Hafta Eyüp YILDIZ Röp. Syfa 3

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Herkese sıra gelecek darılmaca gücenmece yok
 
[/quote][/quote]

Röpörtaj sanırım begenildi çok mutlu oldum cünkü inanmıcaksınız ama 1 hafta boyunca fikir o üye hakkında yorum arkadaş cevresi ve sorulacak soruları toplamak bayaga emek istiyor ama karşılıgında bir teşekkür yetiyor tüm yorgunluk geçiyor

İkinci olarak Saadet bu işte tek degilim Yigit kardeşim ile birlikte yapıyoruz cok ama cok büyük yardımı dokunuyor tam muthiş ikili olduk ilerisi için bile düşünmeye başladık :) bide teknik ekip Ugur Güven var sıkıştıgım an tek adres help me Ugur dedigimde sagolsun her zaman yardımcı oluyor

Bir de herkes video'yu çok begendi bana gelen yorumlar öle yada...Tek anlamadıgım yorum aldıgım arkadaşların cogunlugu resimlerini begenmediler arkadaşım begenmiyorsan facebook koymicaksın ordan aldım ona göre ekleyin resminizi lütfen : )

Röpörtaj önerisi içinde Nilay ablaya teşekkürler engin fikirlerinden hep yararlanıyoruz : ) : )

Hepiniz sagolun var olun...[/quote]Sağol, kardeşim. Senin bu söylediklerin beni çok mutlu ediyor. Şimdi millet diyecektir, bunlar neden birbirine böyle övgü dolu cümleler söylüyor diye. Ama bunları bir yerde söylemeliydim. Bunu zorunluluk olarak görüyorum, söylemezsem rahatsız olurum.:) Öncelikle bütün yaptığımız çalışmalar tuttu. Bu çok güzel bir şey. Bunların sevilmesinde aslan payı Erdal'ındır. Çoğu şeyi Erdal ile yapıyoruz, ama asıl iş Erdal' da bitiyor. Erdal ile bu vesileyle tanışmak güzel oldu gerçekten.

Erdal ile bundan sonraki konuğu daha belirlemedik. Çok yakında belirleriz.
 
Arkadaşlar; bizim için hep iyi dileklerde bulunuyorsunuz. Sağolun, ama mutlaka eksik yanlarımız vardır. Bizi eleştirilerinizden de mahrum bırakmayın.
 
Hoş ve başarılı bir çalışma, eksik birşeyler olduğunu sanmam, gayet güzel hazırlanmış. Emeği geçenlere teşekkürler. Eyüp abimizde yine içten cevapları ile ayrı bir hava katmış söyleşiye.

Bu arada söyleşi yapılacak kişiler için anket falan olsa daha iyi olabilir, gerçi seçimde bir kriter varsa karışmakta istemem tabi. Bazı arkadaşlar da yazmışlar, daha sık ve daha çok kişiyle olursa iyi olur diye düşünüyorum..
 
İnsan bir dost için ne yazabilir,diye düşünüyorken,kelimeler ağızda,ama bir türlü kılavyeye geçmiyor.

Bazen oluyor böyle,sevgili dostum Eyüp,bir an Ahmet CÖMERT'e gittim,yıllar öncesine,maçtan saatler önce salonun kapısında beliren içeri girmek için beni çıldırtan,ne yapıp edip,içeri giren sonrada o pankartları asmaya çalışan güzel insan.

Şimdi basketbol konusunda oterite oldun,bakıyorumda bir doktor senin kadar mesleğine bağlı olsa, bu ülkede hasta kalmaz.

Tek kusuru,inatçı olması bazen bizi sinir eden inatçılığı da olmasa çok güzel olacak ama karakolda doğru söyleyip,mahkemede şaşan cinsten, sevgili Eyüp,biz seni böyle seviyoruz gerçi sezon başlamadan adı Türk Telekom ile geçiyordu Ankara'ya Murat hocayı sevdirmesi için ama bunun ne kadar zor olduğunu anlayınca mantıklı bir seçim yapıp Galatasaray'da kaldı.

İyide yaptı sevgili dostum,dilerim bundan sonra röportaj verecek vakit bulamazsın,işlerinin yoğunluğundan.

Bene munto grassi sinyor Eyüp,bene
 
Hepinize teşekkür ederim, dostlarım hepinizi çok seviyorum!
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Hoş ve başarılı bir çalışma, eksik birşeyler olduğunu sanmam, gayet güzel hazırlanmış. Emeği geçenlere teşekkürler. Eyüp abimizde yine içten cevapları ile ayrı bir hava katmış söyleşiye.

Bu arada söyleşi yapılacak kişiler için anket falan olsa daha iyi olabilir, gerçi seçimde bir kriter varsa karışmakta istemem tabi. Bazı arkadaşlar da yazmışlar, daha sık ve daha çok kişiyle olursa iyi olur diye düşünüyorum..

Valla o dediginizi yapsak en az 3 4 gün kalması lazım herkesin görüp oy kullanması için sonra röpörtaj sorularını bekle 4 5 günde öyle gitti bir hafta sadece sorular ve üye seçine gider soruları yollayıp cevapların gelmesi sonra düzenlemeler uzun iş oluyor.

Ancak kendi kafamızdan seçmiyoruz zaten mesala cok istek alan kişiler belli özel mesaj atanlar var bununla yapın diye sonra msnde özel olarak istekler var bunun çercevesinde seçiyoruz

İstediginiz üye olursa özel mesaj atabilirsiniz mutlaka degerlendirilecektir.
 

Üst