• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Alberto Bigarelli

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
Hoş geldin Alberto Bigarelli! 💛❤️

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımızda başantrenörlük görevine Alberto Bigarelli getirildi.

Kulübümüz, 1990 doğumlu İtalyan başantrenör ile sezon sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.

Galatasaray'ın yeni koçu Alberto Bigarelli

''Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Burada olmak benim için çok büyük bir şans. Çok iyi bir takımımız var. Daha dün geldim, antrenmanlara da başladık hemen.

İkinci yarı için de hazırız. Takımın da durumu çok iyi. Bu kulübe geldiğim için çok mutluyum.''

(Via : Temmuzvolley)

Kan emici Barbolini enkazını toparlayabilecek yegane kişi belki de umarım ilk 4 ve CEV kupası hedeflerimizi sonuna kadar götürür.

Hocama inanıyorum.

Son düzenleme:
Genç ve enerjik bir koç. Macera aramaya gerek yok kendisi lle devam edelim.

Beşinci ve yahut altıncı olmayı hedefliyor isek macera aramaya gerek yok.Bu hasbelkader voleybol oynamış antrenör değil voleybolcu eskisi ile devam edelim. Başarı elde etmek kupa kazanmak istiyorsak voleybolu bilen yetenekli bir voleybol antrenörü ile çalışalım.

22-15 öndeyken 22-25 seti verdik ve bir oyuncu değişikliği bile yapmadı. Rakip hoca kritik sayılarda servise zeynep üzen'i bile soktu beyefendi takımın en iyi servisçisi aleksia'yı 4. Sette servise atmadı. Her sayıda sevinilince hoca olunuyorsa her maç bir taraftar hocalık yapabilir, ayrıca bir maaş da ödenmez

Yaptığı oyuncu değişiklikler iile geride olduğumuz seti kazandırdı. Takımın başına geçtiğinden beri maç kaybetmedik. Devam hocam.

Geri