ALL STAR 2005-2006 ' ya hangi Türk oyuncuyu gönderelim?

All Star 2005-2006 için oylarımızın bölünmemesi adına hangi Türk oyuncu da karara varmalıyız ?

  • Burak SEZGIN

    Oy: 0 0.0%
  • Umut YENICE

    Oy: 0 0.0%
  • Fatih SOLAK

    Oy: 0 0.0%
  • Huseyin DEMIRAL

    Oy: 0 0.0%
  • Valentine PASTAL

    Oy: 0 0.0%
  • Gokhan UCOKLAR

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    58
Kod:
25-26 Şubat All-Star Heyecanı İpekçi'de  
Cuma, 27 Ocak 2006 17:25  
Türkiye Basketbol Ligleri’nde "ALL-STAR" heyecanı 25-26 Şubat haftasonunda yaşanacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Abdi İpekçi Spor Salonu’nun evsahipliği yapacağı dev organizasyon, TBL ve TBBL yıldızlarının katılımlarıyla müthiş bir şölene dönüşecek.






Türkiye Bayanlar ve Erkekler 1. Basketbol Ligleri’nde mücadele eden yıldız oyuncuların yanısıra, birçok ünlünün katılacağı ve eşsiz şovların sergileneceği All-Star organizasyonu 25-26 Şubat 2006 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl yeniden organize edilen ve İstanbul’lu basketbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bu büyük eğlenceye bu yıl daha da kapsamlı bir katılım sağlanacak. 

Konserler, gösteriler, yarışmalar, eğlenceler, saha içi şovlar ve tabii ki TBL-TBBL yıldızlarının sahne alacağı müthiş müsabakalar ile izleyenlere müthiş bir basketbol ziyafeti sunacak olan ‘All-Star 2006’da yer alacak olan oyuncular ise basketbolseverlerin sanal ortamda kullanacağı oylar ile belirlenecek. 

Türkiye Basketbol Ligleri’nin resmi internet sitesi “[url]www.tbl.org.tr”[/url] üzerinden olduğu gibi, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet siteleri “[url]www.tbf.org.tr”[/url] aracılığıyla da basketbolseverlere ulaşacak olan anketlere gelen oylar, bu müthiş şölende rol alacak olan oyuncuların isimlerini belirleyecek. Bu sitelerde 28 Ocak Cumartesi günü start alacak olan oylama süreci 15 Şubat Çarşamba günü son bulacak. All-Star seçilen oyuncuların isimleri ise, sanal ortamda kullanılan oyların, Türkiye Basketbol Ligleri’nde yer alan kulüplerden ve de spor yazarlarından gelen oylar ile birleştirilmesinin ardından düzenlenecek olan basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. 



25 Şubat Cumartesi akşamı Polat Renaissance Hotel’de düzenlenecek olan bir kokteyle de evsahipliği yapacak olan bu dev organizasyon, hiç şüphesiz basketbol ailesini, spor camiasını ve basketbola gönül veren herkesi bir kez daha biraraya getirecek. 

TBL ve TBBL’de forma giyen yerli ve yabancı oyunculardan oluşan karmaların karşı karşıya geleceği geleneksel gösteri maçları ile izleyenleri büyüleyecek olan All-Star 2006’nın biletleri ise önümüzdeki günlerde Biletix üzerinden satışa sunulacak.
 
Evet çalışmalara başlamanın zamanı geldi. Oylama linkleri belli olsun da bu konuda bağımsız bir topic açıp OYLARIN BOLUNMEMESI adına çalışmalara start verelim.
 
FATİH SOLAK ALL STAR OLMALI OYLAR FATİH SOLAK' A

Bence GS olarak Malik ve Fatih den başka sansı olan pek yok onun İÇİN FATİH SOLAK' ı destekleyelim.Bence FATİH SOLAK bloklarıyla smaçlarıyla ŞOV yapacak.HADİ CİMBOMLULAR FATİH SOLAK' ı ALL STAR yapalım.BOLBOL OY VERELİM herkes 3 arkadaşına söylesin FATİH'e oy versinler.
 
Re: FATİH SOLAK ALL STAR OLMALI OYLAR FATİH SOLAK' A

semihasezgin' Alıntı:
Bence GS olarak Malik ve Fatih den başka sansı olan pek yok onun İÇİN FATİH SOLAK' ı destekleyelim.Bence FATİH SOLAK bloklarıyla smaçlarıyla ŞOV yapacak.HADİ CİMBOMLULAR FATİH SOLAK' ı ALL STAR yapalım.BOLBOL OY VERELİM herkes 3 arkadaşına söylesin FATİH'e oy versinler.

Forumu iyi incele. Pozisyon farkları dolayısıyla Burak ve Fatih e aynı anda oy verebilme imkanımız var. Bunu da gercekleştiriyoruz zaten.

Lütfen boş post atmayalım.
 
KESİNLİKLE ALL STAR İÇİN OYLAR FATİH SOLAK'A VERİLMELİ

Oylarımızı mutlaka FATİH SOLAK'A vermeliyiz.Cimbomda çıkarsa FAtih çıkar.Oy sıralamasında da çook iyi durumda.Bu yüzden FATİH'e çook oy vermeliyiz
 
Tabii ki Fatih Solak'ın All Star maçına gitmesi isteğimdir.Fakat diğer oyuncularımız da bu sene iyi bir performans sergiliyorlar :claps Bu arada Amerikalı oyuncularımızdan Dixon'ın da bu şovda yer almasını canı gönülden isterdim :eek:key Bütün oyuncularımıza büyük başarılar elde etneleri dileğiyle ;) HAYDİ GS ERKEK BASKETBOL TAKIMI(1905)!
 
Fatih Solak gitmeli beşiktaş maçındada performansıyla çok iyiydi.
 

Üst