• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Almanya Bundesliga (Futbol)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Raul hazırlık maçında çok iyi başladı. Attığı ikinci gol çok güzeldi Bayern'e.

Gerçekten çok güzel bir gol attı. Müthiş bir oyuncu.

Robben sakatlanmış. Sahalardan 2 ay uzak kalacakmış. Bayern´e kötü haber.

Kicker'in haberine göre Schalke Robinho için 35 m ? ayırmış.

Almanya ligi bu hafta mı başlıyor,haftaya mı?

Fikstürü bilen var mı?

Yarın başlıyor Bundesliga.

Eren Akın' Alıntı:
Yarın başlıyor Bundesliga.

Sevindim valla iddaa'da en cok yüklendiğim lig,geri döndü :)

Yeni sezonun Dortmund'umuza hayırlı olmasını temenni ediyor ve takımımıza başarılar diliyoruz... :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Yeni sezonun Dortmund'umuza hayırlı olmasını temenni ediyor ve takımımıza başarılar diliyoruz... :)

Tugay nerede şampiyonluk kulvarı dışında takım var onun peşine takılıyorsun be kardeşim :P

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":jzlcrirw]Yeni sezonun Dortmund'umuza hayırlı olmasını temenni ediyor ve takımımıza başarılar diliyoruz... :)

Tugay nerede şampiyonluk kulvarı dışında takım var onun peşine takılıyorsun be kardeşim :P[/quote:jzlcrirw]

Sevinmek için sevmedik agaaaa.. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3w2c8hpi]
Tugay nerede şampiyonluk kulvarı dışında takım var onun peşine takılıyorsun be kardeşim :P

Sevinmek için sevmedik agaaaa.. :)[/quote:3w2c8hpi]

Olum işte niye sevdin bende onu merak ediyorum :P

Kardeşim Avrupa'da, belki de dünyada başarısızlığa rağmen bu kadar istikrarlı bir seyirciye sahip başka hangi takım var ? Asaletli duruşu var bu takımın.
Ayrıca ben maviden nefret ederim, dolayısıyla Schalke'den de... :)

Araya dalmak gibi oluyo kusura bakmayın ama Schalke nefret edilmeyecek gibi bir takım değil :)

Dortmund'u tek tutan kişi olduğumu düşünüyordum bende :)

Enes Kömürcü' Alıntı:
Araya dalmak gibi oluyo kusura bakmayın ama Schalke nefret edilmeyecek gibi bir takım değil :)

Dortmund'u tek tutan kişi olduğumu düşünüyordum bende :)

Helal olsun kardeşime yakışır...

Sarııı :)

Dortmund konusunda yalnız değilsiniz arkadaşlar.Benimde Almanya'da sevdiğim tek kulüptür Dortmund :)

koller,rosicky,dede,ewerthon 4'lüsünü unutmak mümkün değildir..
almanya'da bende dortmunt'u desteklerim..

bence ayrı bir başlık açmak gerek dortmunt için :)

Dortmund tribününe beni de ekleyin. CM dönemlerimin en çok seçtiğim takımlarından biridir. Nedeni ise vefalı taraftarı tabiki.

Yürüyün be panzerler helal olsun. :)

Tolga, fazla bekleme bence...

Anti-Schalke !

Dortmund'u ve Dede'yi pek severdim bir aralar. :)

Selim Aktepe' Alıntı:
Felix Magath'ı gerçekten takdir etmek lazım.Hurda halinde aldığı bir takımı bir anda şampiyonluğun en büyük temsilcisi haline getirebiliyor.Bayern Münih ve Wolfsburg'da yaptığını şimdi Schalke'de yapıyor.Gerçekten müthiş bir hoca.
Bir Schalke destekleyicisi olarak onları şampiyon görmek beni çok çok mutlu edecek.

!!! Yürüyedur Schalke !!!

Alperen Kaplan' Alıntı:
Dortmund'u ve Dede'yi pek severdim bir aralar. :)

Aman kardeşim Detroit sevgisine benzemesin sonumuz hayrolmaz.. :)

Geri