Sabah tuhaf uyanmıştım, içimdeki sıkıntı yormuştu beni ki saat daha 11?di.. sitelerde dolanıyordum, ultrAslan.com?da dolanırken "Alpaslan Dikmen" diye bir konu açılmıştı, ulen diyorum siliniyor bu tarz konular bakmadım önce en çok aktif olunan başlık olmuştu kısa sürede 1,2,3 sayfalar çoğalıyordu, allah?ım inşallah bir sorun yoktur dedim içimden konuyu okudum okumaz olaydım dondum kaldım.. aklımda alpaslan düşünüyorum olsa olsa eski sporcularımızdan biridir diye yediremiyordum kendime abimizin olduğunu, bir kaç arkadaşla konuştum teyit edildi.. yok ya iyidir diyordum hala.. utkuyla konuştum konuşmaz olaydım..
akşam gasılhane?de olanları yazmak için ne elimde ne dilimde güç var.. ah be abi, şimdi sen yarın akşam herzamanki yerinde olmayacakmısın!! devre arasında yanına indiğimizde sohbet etmeyecekmisin.. gözümle gördüğüme dahi inanmıyorum artık..
Bursa'ya gitmek için yenikapı'ya gittik, hepimiz şoktayız hala inanmıyoruz yok ya alpaslan abi bizi bırakmaz iyileşir diyorduk, yer bulamadık araba almak için konuşmalar yaparken yılmaz abi'yi aradık, yollar çok fena hiç gelmeyin biz gidelim hemen dönücez dedi.. duramıyoruz herkesin gözünde yaşlar, akşam oldu zincirlikuyu'ya gasılhane'ye getirildi, tabut açıldı ve inandık tabutun için sarı-kırmızı atkı, aldığım nefesten nefret eder hale geldim, bu nasıl bir hüzündür, nasıl bir acıdır bunun adı nedir bilemiyorum!!
Yarın ikindi namazında şişli camii'sinden kılınacak cenaze namazı sonrası Hasdal mezarlığında defnedilecektir abimiz..
Desteğini sürdüren, taziyelerini sunan herkese teşekkürler..
tribün gruplarının en güzel yanı budur!! kızarlar, küfür ederler, kavga ederler, ama en kötü gününde 40 yıllık ahbap gibi kenetlenirler, dostluktur baki kalan.. hani hayat deriz gideni getiremeyiz deriz, yeter ulan o zaman onlar gelmiyorsa biz gidelim!!
abi be, şimdi kim dalga geçicek benim sakalımla.. stalin kılıklı diye kim takılacak, kiminle tartışacağız biz saatlerce, şunu da yapalım mı abi diye kiminle konuşacağız..
HANİ SÜPERMAN HİÇ ÖLMEZDİ ABİ!! KALK SÜPERMAN KALK!! DAHA UÇACAKSIN!!
gözyaşı dökmemiştim uzun süredir, öğleden beri durmuyor ah be abi kalk şu tabuttan, benden kurtulamazsınız ulan diye bağır..
yarın akşam senin olduğun yerdeyiz, hava soğuk siyah deri montunu bereni al çarpar bu hava..
geliceksin dimi abi? yarın akşam bir paket çekirdeği bitene kadar herkesle paylaşıcaz değil mi abi.. abi gel n?olur gel abi yalvarırım gel..
Volkan SAVCI