Altaylıdan Fıkra

Adamın biri, bir falcının geleceği garantili okuduğunu duyar ve kapısını çalar.
Falcı adamın avucuna bakar ve şöyle der: Fanatik Galatasaraylısın.
Takımını canından çok seviyorsun. Ama gelecekte Galatasaray'a çok büyük bir kötülük yapacaksın.
Adam şaşırır. Falcı başka şeyler de söylemiştir ama adam bu meseleye takılır kalır.
Aradan zaman geçer. Falcının söyledikleri bir bir çıkmaya başlayınca adam panikler. Canından çok sevdiği takımına nasıl kötülük yapacaktır. Yemekten içmekten kesilir. Sonunda dayanamaz ailesini toplar ve 'Sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Ama sizin kadar sevdiğim bir başka şey de Galatasaray. Bir falcı bana Galatasaray'a çok büyük bir kötülük yapacağımı söyledi. Ve ne yazık ki, bu falcının söylediği her şey çıktı. Şimdi sıra geldi Galatasaray'a yapacağım kötülüğe. Ben bunu yapmaktansa ölürüm daha iyi. Hepinizi hayatınızın sonuna kadar rahatça yaşatacak önlemleri aldım.
Şimdi gidip kulübüme bir kötülük yapmamak için intihar edeceğim.' Aile yalvarır ama adam dinlemez. Gider demiryolunda rayların üzerine treni beklemeye başlar..
Tren uzaktan görünür. Hızla yaklaşmaktadır.
O sırada da demiryolunun yanındaki arsada bir grup çocuk top oynamaktadır. Ve top birden bire demiryolunun üzerine gelir ve rayların arasına sıkışır. Çocuklardan biri yaklaşan trenden habersiz topu kurtarmaya gelir. Adam yattığı yerden durumu izlemektedir.
Bakar ki çocuk ezilecek, intiharı bir sonraki trene bırakır ve fırladığı gibi çocuğu kapar ve raylardan aşağı atlar, o anda tren hızla geçer.
Çocuk adama bakar. "Teşekkür ederim amca" der.
Adam gülümser, çocuğun başını okşar "Senin adın ne bakiyim" der.
Çocuk yanıtlar: "Özhan"
Küçük Özhan koşarak arkadaşlarının yanına gider. Adam ise Galatasaray'a kötülük yapmamak için tekrar rayların üzerine uzanır.

:muhaha

O çocuğun adı Aziz olsaydı da, fıkranın anlamı değişmezdi. :p

Bu fıkranın bir de politik anlatımı var.

Adamin biri ruyasinda bir ses duymus, Pek yakin bir vakitte, tum insanligin felaketine sebep olacak bir is yapacaksin!..."
Kendini deccal gibi hisseden adamcagiz ne yapsin?
Derhal, kendini en yakin demiryoluna atip raylarin uzerinde hayatina son verecek ilk treni beklemeye baslar.
Derkeeeeen, yandaki cayirda top oynayan cocuklardan biri topu
demiryoluna kacirir. Tam o anda da, yaklasmakta olan trenin chufff!...chuffff!...sesleri duyulur. cocugu raylarin ustunde goren adam, kendi makus talihini unutup cocuga dogru bir hamle yapar.
Oglani kaptigi gibi, son anda raylarin disina yuvarlar. Tren
uzaklasinca, talihsiz adam doner cocuga sorar:
Ismin nedir yavrum?"
"George efendim..... George W. Bush!!!..."

ayhh allahım hiç gülecegim yoktu.. vallahi billahii yaa.ç bu şahane bişi harbidennn ... huaha .
çogaltıp bütün gs li arkadaşşlara yollucamm... :ehue :kop :muhaha :kop :ehue