[video=youtube_share;JlRVcxTsCC4]https://youtu.be/JlRVcxTsCC4[/video]
Arkadaşlar şu yayını vakti olanlar tekrar seyretsinler. Ben Erman Kunter'in en basitinden iki cümlesini yazayım;
-Tüm oyuncularımı savunması iyi olanlardan seçtim
-Richard Hendrix'i epeyi övdükten sonra 1.tercihimdi, bu oyuncuyu almak kolay değil.
Hiçbir koç hiçbir insan bu denli rol yapıp böyle yalan söylemez bu durumda. Bu 2 aldığım en basit örnek, yayının tamamını izleyenler işin rengini göreceklerdir.
Edit: Ayrıca Can Topsakal , Ergin Ataman'ı gönderirken düşük bütçelerle çalışamayacağını biliyorum diyerek aynı gün Erman Kunter'i açıklamıştı. Bu ortamda gelip bütçe vs demeye hakkı yok Kunter'in. Sen bu ortama bilerek gelmedin mi? Geldin. Sezon başı medya tanıtım gününde bütçem düştü mağdurum dedin mi ? Dedin. Olmaaaaaazzzzz... Ayrılırken eski kulüp çalışanı İskender Baydar 200.000 euro tazminat aldı diyor. Bu paraları hakedecek bir başarı var mı ? Yooookkk...
Erman Kunter iyi bir insan ve Galatasaray Lise'li olabilir fakat bu Galatasaray tarihine geçmiş bir kara leke olduğunu bu şubeyi bitiren Can Topsakal'ın kankası olduğu gerçeğini değiştirmez.