Anadolu Efes Maçı Biletleri

Fazla bileti olan var mı?İnternete saat 18'de girebildiğimden biletix'den bilet alamadım.Rica ediyorum fazla bileti olan bana twitter'dan ulaşsın.

ben efes tarafının satışa çıkacağını düşünmüyorum. 205 numaralı blok anadolu efes tarafından alınır ve taraftarına bedava dağıtılır, bu işin kuralı bu.

umarım öyle olmaz bilet bulamayan renkdaşlar efes tarafından alır çok az efesli olur salonda :)

Efes biletleri satışa çıkmayacak yarısını taraftar grubuna yarısına okul ve şirketlerine verecek.

bizim biletlere gelince tamam çok büyük ilgi var ama bu biletlerin ben karaborsaya düştüğünü inaniyorum.Maç günü salon önünde en az 20 liraya satmaya çalışacaklar.Yani söyle örnek vereyim Cska maçında son 2 3 blok yer kalanlardan 220de 15 16 gibi 5 tane bilet alıbilirken 7 8 dakika sonra 2 biletlik yer kalmadı yazdı. herkesmi aynı yere hücüm etti hadi hücüm etti herkesmi 5er 5er bilet aldı?=

Şu karaborsacılara bir çözüm bulmak lazım artık, iyice cılkını çıkardılar ya. Utanmadan twitterdan satış yapanlar bile var. Ne yönetimden ne de emniyetten bir kişi de elini atmasın olaya harika.

Tabi karaborsacılardan çok onu alan taraftarlar asıl karaktersiz olan, burada da karaborsadan alan varsa hiç kusura bakmasın. Olaya ben almazsam nası olsa başkası alacak mantığıyla bakan hiç bir taraftarın ne kulübü ne de kendi taraftarını sevdiğine de inanmıyorum. Benim alıp almamamla işler değişsin değişmesin umrumda değil, karaborsacıdan bilet alacağıma maçı radyodan dinlerim daha iyi.

Kaç maç oldu bilet almaya yetişemiyorum ayıptır ya.

sığmıyoruz,arenada oynayalım artık basket maçlarını

Güzel bir yaklaşım :) Nereden nereye helal olsun 100 kişiye oynadığı günlerden 12.000 kapasiteli salonun maçtan günler önce kapalı gişe oynadığı günlere Eyüp abi diyordu seneler önce inanmıyorduk gülüyorduk valla :)

Tabi karaborsacılardan çok onu alan taraftarlar asıl karaktersiz olan, burada da karaborsadan alan varsa hiç kusura bakmasın. Olaya ben almazsam nası olsa başkası alacak mantığıyla bakan hiç bir taraftarın ne kulübü ne de kendi taraftarını sevdiğine de inanmıyorum. Benim alıp almamamla işler değişsin değişmesin umrumda değil, karaborsacıdan bilet alacağıma maçı radyodan dinlerim daha iyi.

Kesinlikle öyle.
Benim kombinem var, çok şükür sıkıntı yaşamıyorum bu sene ama gerçekten üzülüyorum bu duruma.
Bu bir nevi insanların parasını çalmak gibi birşey, onu geçtim bir Galatasaray'lı nasıl Galatasaray üzerinden para kazanmayı kendine yakıştırabiliyor, nasıl içine sinebiliyor anlamıyorum.
Yoksa ben mi çok safım?

Kişi başı 5 bilet satmak akılcı bir iş olmadı.

Eğer olur da son 8' e kalırsak mutlaka daha az sayıda ve önce GS Bonus sahiplerine çıkartılmalı biletler.

Saygılar.

o zaman da gs bonusu olmayan benim gibiler mağdur olacak.her türlü mağduriyet olacak yani

işte bu gibi durumları yaşamamak için sezon başı 150 tl (135 tl gsbonus'lulara) vererek kombine alın arkadaşlar. sezon içinde en az 10 maça giderek zaten bu parayı amorti ediyorsunuz.( amorti kelimesi kulağı tırmalayabilir amacımız arma aşkı) kafanızın rahat olması ve kulübe katkıs ise cabası.

Karaborsa'yla en iyi mücadele kombine almak. eminim seneye kombine alanların oranı daha da artacak.

Yine karaborsa işin içindedir kombine bu seneki en iyi yatırım oldu ancak tek gidemiyorum genellikle artık bilet bulmaya çalışcaz yoksa tvden izleriz anca...

Dee Brown'lı kadrodan bu yana salona gittiğim tüm Efes Pilsen maçlarını kaybettik o yüzden biletix'in sitesinden ve Biletix satış gişelerinin olduğu yerlerden bir gün boyunca uzak durdum :D Kazanacağız rahat olun

Karaborsa olayında tüm suç biletixindir. Gözümün önünde bir adam biletix gişesindeki adama nası bilet satılıyor mu dedi. Adam da peynir ekmek gibi gidiyor abi deyince ver 10 tane dedi. 10 tane bileti aldı. Böyle bir şey olabilir mi ya adam göz göre göre karaborsacıya 10 tane bilet veriyor.