Andreas Pistiolis Röportaj Soru Alımı

Kendisini tanıdığım kadarıyla çalıştığı sporculara zihinsel anlamda bir şeyler katıyor ve bu konu hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum. Şuan ki dünyada zihinsel anlamda alacağımız bilgininde altın değerinde olacağını düşünüyorum. Bu konu hakkında bizlere ne tavsiyeler verebilir ? teşekkürler.
 
Melo-Canaan-Blackshear gittikten sonra yerine aldığımız oyuncular ile geçen seneden farklı bir oyun oynamamız gerektiğini düşünüyor mu?
Bu seneki Galatasaray hedefini ne olarak görüyor?
Euroleague'de bir takım çalıştırma hedefi ve gelen herhangi bir teklif var mı?
 
Geçen sezon takımın başına geçtiğinde takımımızın oyununun ciddi bir seviye atladığını gördük. Bunu başarırken takımın kadrosunda ciddi bir değişim yaşamadan bu başarıyı sağladı. Kendisi gelmeden önce oyun ve sistem açısından gördüğü eksikler nelerdi? Bunlara nasıl çözümler buldu?
 
Ana hedefi nedir ? Buradan daha iddialı bir Eurolegue takımına gitmek mi yoksa Galatasaray'ı Eurolegue oynatarak orada da ciddi başarılar kazanarak bir Galatasaray efsanesi olmak gibi bir hedefi var mı?
 
Pota altı takviyesi istedimi yada isteyecek mi ? Geçen yıl atarak kazanan takım vardı ve kadroyu kendisi kurmamıştı ama geldikten sonra rolleri çok net dağıtmıştı. Bu yıl savunma ağırlıklı bir takıma evriliyoruz sanırım bu konudaki fikrini de sorarsanız sevinirim
 
Geçen sezon yakalanan ivmede büyük rol oynayan kadro dağıtıldıktan ve yerlerine vasat oyuncular alındıktan sonra gitmeyi düşündü mü? Bundan sonrası için planları neler?
 

Üst