• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Anete Steinberga

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
twitter.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
29 Ocak 1990 doğumlu, 1.91 boyundaki Letonyalı uzun-forvetimiz. Geçtiğimiz sezonu Reyer Venezia'da geçirdi. Kendisine bu forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Takımın en büyük savaşçısı.

Yani şu oyuncuya Angel gelene kadar bir sürü şey dendi. Kendi pozisyonunda, kendi oyununu oynayınca ne kadar faydalı olduğunu her maçta görüyoruz.

Jelena Dubjlevic gibi yüreğiyle oynuyor. Dünkü maçı kaybettiğimiz de en çok onun için üzüldüm. Muhteşem bir karakter...

Takımda en sevdiğim oyuncu; yüreğiyle oynuyor, mücadeleden hiç kaçmıyor, her şeyini veriyor. Eğer eli de sıcak olursa zaten o gün tadından yenmiyor. İyi ki var...

Avrupa basketbolunda savaşçı, dengeli ve takım oyununu düşünen isimler takımına katkı verir. steinberga'da 3'de var. iyi ki bizimlesin 🦁

Tanım: Çeyrek finalin mimari !

Net bir şekilde kadın basketbolunun turnusolü. Oyunu bu kadar iyi bilen, mücadele gücü yüksek, ceza şutunu atabilen bir Avrupalı "4" numara bulmak kolay değil. Böyle devam.

Net bir şekilde kadın basketbolunun turnusolü. Oyunu bu kadar iyi bilen, mücadele gücü yüksek, ceza şutunu atabilen bir Avrupalı "4" numara bulmak kolay değil. Böyle devam.

Vakit kaybetmeden sözleşme uzatmak lazım. Gerçekten de böyle bir 4 numara bulmak çok zor.

Doğru rolü bulup onun üzerine üzerine sürdükçe iyice şahlandı. Katkı vereceğini az çok kestiriyordum, sezon başı analizinde de öyle yazmıştım. Ama tecrübe ve kalitesinden de öte yürek koyuyor sahaya.

Avrupa basketbolunda savaşçı, dengeli ve takım oyununu düşünen isimler takımına katkı verir. steinberga'da 3'de var. iyi ki bizimlesin 🦁

Tanım: Çeyrek finalin mimari !

Finalin mimari oluyor bu seferde

Yeni sözleşme vermediğimiz her an bizim aleyhimize işliyor.

Süper oyuncu, bize layık

İyi ki varsın savaşçı kadın. Bir ara bazı çok bilenler bundan bir halt olmaz gönderelim yazıyorlardı!!!

Dişi Elmander, keşke futbol takımımızdaki oyuncular da senin gibi yürekli olsa

Abi gerekirse forumdan biz para toplayıp verelim de sözleşmesi uzatılsın. Böyle yürekli yabancı oyuncuyu bir daha zor buluruz.

Geri