Angel Delgado

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız son iki sezonda ligimizde Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Emlakjet formaları ile boy gösteren uzun oyuncu Ángel Delgado’yu bir yıllık sözleşme ile sarı kırmızılı renklerimize bağladı. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka forması giydiği 2022/23 sezonunda 11.6 sayı, 8.5 ribaunt, Beşiktaş Emlakjet forması ile mücadele ettiği geçtiğimiz sezon ise 8.5 sayı, 9.4 ribaunt istatistikleri ile sahada yer alan 208 cm boyundaki Dominikli yeni transferimiz Ángel Delgado’ya Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, parçalı forması ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.
 
Karşıyaka doneminden esintiler sunacağına inanıyorum, bu sezon kısalar beni çok heyecanlandırıyor ama biraz da transferi konusunda insanları bölmesinden ötürü en çok Delgado'nun performansını merak ediyorum. Karşıyaka'dayken herkesin ekmek bandigi ve ligin mvpsi olan Tyrique Jones'u tekme tokat dövüyordu resmen. O zamanlar keşke bizim olsan diyordum sürekli. Beşiktaş'ta Karşıyaka döneminden alakasız bir sezon geçirdi, yeniden çıkış yakalayabilir bizimle. Bakalım, hayırlı olsun.
 
Hücum repertuarına dair serbest atış yüzdesini dahi yukarı çekebilirse, erkeklerde Avusturya ulusal futbol takımının teknik direktörü gibi muamele görür bizim teknik kadro.

Takım mühendisliği de barındıran bir basketbol takımı olacağız ilanı. Eş zamanlı olaraksa, vahlar tühler arasında kaybedilen Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nın habercisi. Kazandığımız takdirde gönül rahatlığıyla alıntı yapabilirsiniz, hiç yadırgamam.
 

Üst