• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Angelo Caloiaro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00

Prince

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Prince
Hoş gelmiş umarım eski formunu yakalar

BCL'de devam eden bir takım olarak; yıllardır Eurolig oyuncusu olan bir ismi getirdik neticede. Kaliteli bir transfer. Faydalı olacağını düşünüyorum.

1,25 kala faul hakkımız dolmuşken gitti gereksiz faul yaptı, 2’de 0’ı kendine yedirememiş olacak ki ribaundu verip bir faul daha yaptı. Bu kadar gereksiz ne işe yaradığı belli olmayan bir topçu görmemiştim daha önce bu seviyede.

1,25 kala faul hakkımız dolmuşken gitti gereksiz faul yaptı, 2’de 0’ı kendine yedirememiş olacak ki ribaundu verip bir faul daha yaptı. Bu kadar gereksiz ne işe yaradığı belli olmayan bir topçu görmemiştim daha önce bu seviyede.
Bu arkadaş geldiğinde eleştirdiğimizde savunduğunu hatırlıyorum:)

TOPCUUUUUUU..Seviyorum seni adamim.

Adını doğru yazmasam da Caloiaro olmasa doğru bir kimya yakalamayan takım şimdiye dağılmıştı.

Holon maçında 18 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve 1 top çalma ile çok verimli oynadı.

Tempoyu yukarı çektiğimizde iyi iş görüyor ama set oyunu ve dış şut konusunda çok yetersiz. 3 numaraya çektiğimiz dönemde verimi artıyor ama hala performansı Blackshear’ın yarısı bile değil maalesef.

Tofaş maçında , Oostende maçında, Aliağa maçında, Hapoel Holon takımın yıldızı olabilir. Ama ilerleyen yaşı nedeniyle düştüğü seviye Fenerbahçe maçının 2. yarısında ortaya çıktı. Kendisinin yerine eski yıldızımız Nigel Hayes olsa bu maçı kazanabilirdik. Ama yönetimde 1 Milyon Doları bastırıp bu Hayes'i ya da o seviyede birini getirtebilecek kapasitede adam yok ne yazık ki.

Bence iyi bir oyuncu. Ama pivotların yükü de ona binince böyle sonuçlar doğuyor ortaya. Bu maç özelinde de ilk yarıda gayet iyiydi. Hırslı ve eli düzgün adam. Ama işte destek gelmeyince bu kadar oluyor.

İkinci yarı yoktu resmen sahada. gerçi pota altındaki oyuncunun hiçbiri yoktu :)

Bir 3.5/4’ten ne isteniyorsa fazlasini yapiyor.Gayet iyi topcu ve iyi de oynuyor.Daha ne yapmasi gerekiyor ben anlamadim ki..

Bu seneki en iyi transfer bence standart verim aldığımız oyuncu

Her maç çift hanelere çıkabiliyor. Akıllı oynuyor. Hücumlarda yaptığı hataların sebebi ise, pivotlarımızın ona yardım edemeyecek kadar aciz durumda olması.

Galatasaray formasıyla izlediğim en kötü 5 yabancıdan biri. Sahada durduğu her dakika acizlik.

Mehmet Topal'ın basketbol versiyonu. Her maçta istikrarı var, katkısını veriyor. Görevini yapıyor ve bundan fazlası da olmuyor.

Yeteneği bu, verebileceği bu. İstatistikleri de kötü değil. Standart üstünde. Blackshear'dan iyi.

Blackshear ile farklı oyuncular

Yeterli hucum katkisi yok.Bu sezon genelinde bence iyiydi ama gelecek sezon muhtemelen eski takimi Buyukcekmece’ye donus yapar.

Çok kötü olmak için bile belli başlı şeyler lazım. Bunda maalesef o da yok. Basketbolcu desen değil kardiyo yapmak için bile belli bir hız sınırına ulaşmak lazım. Sahada yürüyor. Rezalet ötesi.

Geri