Angelo Caloiaro

1,25 kala faul hakkımız dolmuşken gitti gereksiz faul yaptı, 2’de 0’ı kendine yedirememiş olacak ki ribaundu verip bir faul daha yaptı. Bu kadar gereksiz ne işe yaradığı belli olmayan bir topçu görmemiştim daha önce bu seviyede.
 
Tempoyu yukarı çektiğimizde iyi iş görüyor ama set oyunu ve dış şut konusunda çok yetersiz. 3 numaraya çektiğimiz dönemde verimi artıyor ama hala performansı Blackshear’ın yarısı bile değil maalesef.
 
Tofaş maçında , Oostende maçında, Aliağa maçında, Hapoel Holon takımın yıldızı olabilir. Ama ilerleyen yaşı nedeniyle düştüğü seviye Fenerbahçe maçının 2. yarısında ortaya çıktı. Kendisinin yerine eski yıldızımız Nigel Hayes olsa bu maçı kazanabilirdik. Ama yönetimde 1 Milyon Doları bastırıp bu Hayes'i ya da o seviyede birini getirtebilecek kapasitede adam yok ne yazık ki.
 
Bence iyi bir oyuncu. Ama pivotların yükü de ona binince böyle sonuçlar doğuyor ortaya. Bu maç özelinde de ilk yarıda gayet iyiydi. Hırslı ve eli düzgün adam. Ama işte destek gelmeyince bu kadar oluyor.
 
Her maç çift hanelere çıkabiliyor. Akıllı oynuyor. Hücumlarda yaptığı hataların sebebi ise, pivotlarımızın ona yardım edemeyecek kadar aciz durumda olması.
 
Mehmet Topal'ın basketbol versiyonu. Her maçta istikrarı var, katkısını veriyor. Görevini yapıyor ve bundan fazlası da olmuyor.

Yeteneği bu, verebileceği bu. İstatistikleri de kötü değil. Standart üstünde. Blackshear'dan iyi.
 
Çok kötü olmak için bile belli başlı şeyler lazım. Bunda maalesef o da yok. Basketbolcu desen değil kardiyo yapmak için bile belli bir hız sınırına ulaşmak lazım. Sahada yürüyor. Rezalet ötesi.
 

Üst