Anket: En Güldüğünüz Komedyen

En Güldüğünüz Komedyen

• Kullanılan toplam oy
    44
Belki de DVD´de bir gösterisini izledikten sonra ankete katıldığım için olsa gerek listedeki isimler arasında tercihimi Cem Yılmaz´dan yana kullandım.

Aslında Beyazıt´ı da beğenirim ancak O taraftarlık kimliğini bir nebze de olsa bastırmayı beceremediği için bakış açımın 180 derece değişmesine neden oluyor.

bence engin günaydın.hele bide avrupa yakasındaki varmısın yok musun da yarıştığı bölüme gülmekten ölmüştüm.telefonada attım zaten.son 2 kutu birinde 500.000 birinde 5 ytl var.5 ytl yi seçiyo. :) yüksek açtıklarında bağırması falan süperdi.

Beyaz 1 numaradır benim için. Şahan'ı da çok severim fakat ankette Yılmaz Vural olsa oyumu kesin ona verirdim kendisi tam bir komedyen izlemeye bayılıyorum. :)

Benden bir öneri. Best fm'de 22 de Serdar Yayında diye bir proğram var. Adaş olduğu için falan yazmıyorum kesinlikle, dinleyenler vardır belki. Adamı dinlerken gülmeminiz mümkün değil ...

hep o orkestra nın yüzünden.fenerden konu açılıyo fener marşı,galatasaraydan konu açılıyo yine fener marşı.kanal 1 de bi program vardı.ordada aynısını yaptı o orkestra.bide şu arda ile sabri nin konuk olduğu son programda galatasaray ın şampiyonluğuyla ilgili bi cümle etmedi ya iyice soğudum beyazdan.