Antalya B.Ş.B. - Galatasaray

Yönetim Kurulu üyeleri içinde saygı duyduğum ender isimlerden biri Sinan Kalpakçıoğlu. Çoğu yönetici göreve seçilme amacını unutup medyada yer alabilmek için türlü çabalar harcarken Kalpakçıoğlu bir hafta Ankara´da bir hafta Belçika´da şube için varını yoğunu ortaya koyuyor. Emek harcadığı şubeden dolayı gözlerden ırak sanılıyor ama gönüllerden ırak değil...

Arma için elinden geleni yapan Sedat Hoca´dan oyunculara, Sinan Kalpakçıoğlu´ndan Yavuz Kocaömer´e kadar herkese teşekkürler.

Not: Yılmaz yaşanan gelişmeler hakkında bilgi almak için konu başlığının 1. sayfasına bakman yeterli.
 
Arkadaşlar emeklerini son zerresine kaqdar harcayarak bize mutluluklar yaşatanlara karşı artık elimizden tüm desteği göstermeliyiz.Yoksa bu değerleri elimizden kaçırdığımız gün çok ağlarız.
 
ne denilebilirki bu durum karşısında :? sporun bedensel engel tanımadığı sporun belkide en güzide dalına yapılmış bir ihanettir bu özhan canaydın ve yönetemiyenler kadrosu birazcık onurlu bir davranış gösterip istifalarını hemen vermeleri gerekir
 
serdarmengi' Alıntı:
Arkadaşlar emeklerini son zerresine kaqdar harcayarak bize mutluluklar yaşatanlara karşı artık elimizden tüm desteği göstermeliyiz.Yoksa bu değerleri elimizden kaçırdığımız gün çok ağlarız.

Ben şimdiden ağlıyorum bu durum karşısında . Bu takım taraftarın takımıydı,halen öyledir umarım.Söylenecek pek fazla şey yok.Eğer şu durumda lig ve Vergauwen'i kazanırsak canımızı versek yetmez onlara,neler yapabiliriz acaba?
 
Nasıl bir durum bu ya nasıl anlamıyorum.Nekadar maaş alıyorlar ki zaten.antalyaya yol parası vermek mi zor! Yazık ...
 
sevgili gencler,
dun adnan polat arayarak,yarin(c.ertesi milliyette cikacak yazimi)yayinlamamami,cocuklarin maaslarinin odendigini,herseyin düzelecegini soyledi.
isin icine galatasarayliligi sokunca, ben de yazinin yayimlanmasini 1 hafta erteledim. yarin milliyette avrupa kupalari ile ilgili yazim cikacak.
haftaya istanbulda olacagim ve adnan polatla görüsecegiz.
ben utaniyorum artik,ama onlarin kili kipirdamiyor.
hepinize sevgiler
 
Ayna hep yönetim tarafına yönlendiriliyor biraz da taraftar olarak aynayı kendi tarafımıza çevirsek nasıl olur? Takıma layık görülen ilgi bu mu? Uzaktan davulun sesi hoş geliyor sanırım bana (!) Futbol takımı, erkek/bayan basket ve voleybol takımı, tekerlekli sandalye takımı, sutopu takımı. Hangi birine yetişsin bu taraftar demem gerek sanırım ama yetişen yetişiyor iş gönülden sevmede bitiyor.

Biliyorum Nazım Hikmet´in bu sözünü çok kullanmaya başladım son yıllarda ama bu başkan ve yöneticiler olduğu sürece çok kullanma ihtiyacı hissedeceğim malesef.
"Söylenecek çok söz var ama ne yeri ne de zamanı..."
 
sadece okuyorum bu konuya yorum yapamıyorum. Kocaman bir klüb bu halemi gelecekti biz bunları mı konuşacaktık yazacaktık. helal olsun yönetime.

Yönetimden 1 nisan şakası gibi..

Takımımıza Sonsuz Başarılar.. :claps
 

Üst