Anthony Tolliver

Re: 23 # Anthony Tolliver

Emrah Bakın' Alıntı:
Önce : Gurovic nasıl büyük oyuncu anlayamıyorum...Hosley Real den ayrılmış gelse keşke...
Sonra : Hosley nasıl BBL de sayı kralı oduğu anlayamıyorum....
Çok tanıdık sözler çok.anlaşılmayacak hiçbirşey yok.Bu hücumdaki sistemsizlikle Siskauskas hatta Lebron gelse biz bu oyuncuları anlayamayız, suçu da direk oyunculara atarız...
Emrah Abi ben hicbir zaman hosley keske gelse demedim adı cıktıgında fazlalık olacagını ve bize sadece kalıtelı bir 5 numaranın lazım oldugunu belırttım hosley keske gelse agzımdan bıle cıkmadı

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":3fno0qel]Önce : Gurovic nasıl büyük oyuncu anlayamıyorum...Hosley Real den ayrılmış gelse keşke...
Sonra : Hosley nasıl BBL de sayı kralı oduğu anlayamıyorum....
Çok tanıdık sözler çok.anlaşılmayacak hiçbirşey yok.Bu hücumdaki sistemsizlikle Siskauskas hatta Lebron gelse biz bu oyuncuları anlayamayız, suçu da direk oyunculara atarız...
Emrah Abi ben hicbir zaman hosley keske gelse demedim adı cıktıgında fazlalık olacagını ve bize sadece kalıtelı bir 5 numaranın lazım oldugunu belırttım hosley keske gelse agzımdan bıle cıkmadı[/quote:3fno0qel]
Senin için söylemedim zaten genel olarak söyledim...
Sonuçta Hosley geldiğinde çoğu kişi sevindi...
Şimdi herkes hayal kırıklığı içinde fakat sorun Hosley de değil, tıpkı Gurovic de olmadığı gibi...

Emrah abi sucu birazda hosleydede aramak lazım burası kaprıs yapma yerı degıl adamı kenara alınca anlamsız bir bicimde kusuyor yok sakatım oynamak ıstemıyorum benım bıldıgım oyuncuların hocalarının verdıgı karara saygı duymalıdır en azından ben oyle dusunuyorum

Bugünkü maçta ilk yarı dışındaki performansıyla sahanın yıldızlarındandı.En kritik anlarda bulduğu sayılarla galip gelmemizdeki en önemli etkenlerden biriydi.(3 sayı isabet oranı 7/5)

7 de 5 3 lük ün yanına bide son ceyrekte kaptırdığı kritik 2 yada 3 top kaybı vardı.3 lük atacaksa gurovic atsın.hoca milojevic in değerini daha yeni anlamaya başlamış.bakalım gurovici anlayabilecek mi

şimdi arkadaşlar bazı durumları es geçiyoruz kanatimce..

belli bir oyun yapısı içinde Tolliver çok büyük katkı vermiştir.Hak verırsınız kı çok büyük bir eksiğimiz olan ribound konusunda bizi rahatlatmıstır.
Aynı oyun yapısı içinde kullandığı dış şutlarda çok büyük yüzde sağlamıştır.

Ama oyunun amiyane tabirle 'şaftı kaydığında' oda abuk seyler yapmış zorlama atışlar kullanmıştır.Tıpkı Hosley gibi,tıpkı Atkins gibi, hatta tıpkı Graves gibi...

Ama şu durumda dahi Güroviç in 10 katı katkı vermiştir.

Tolliverle alıp verilemeyen ne şaşırıyorum.

Üstelik bir de sene boyunca hiçbir şey yapmaya Gurovic isteniyor ya onun yerine,hayretül vahşet bir olay.

Bana Gurovic kritik anların adamıdır demesin kimse o Türkiye Kupası performansının arkasından. Yahu ben Gurovic olsam Murat öyle oynarken yatmayı yediremem bile kendime...

Tolliver yine hataları olsa da çıkıyor aslanlar gibi mücadelesini de veriyor son zamanlarda. E ribaundlarda iyi katkı sağlıyor, üçlük yüzdesi normalde çok iyi. Bir dönem formsuzdu şutu,adama gelmeyen eleştiri kalmadı. İçeriden oynasın demeyin,oynayamıyor işte görüyoruz. Ayrıca iyi de bir pasör olduğunu söyleyebiliriz Tolli'nin. Bence bu şekilde devam Tolliver...

Ayrıca Tolliver'ı bu maçla ilgili savunmadığımı herkes biliyor, sürekli arkasında durmuşumdur.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Tolliverle alıp verilemeyen ne şaşırıyorum.

Üstelik bir de sene boyunca hiçbir şey yapmaya Gurovic isteniyor ya onun yerine,hayretül vahşet bir olay.

Bana Gurovic kritik anların adamıdır demesin kimse o Türkiye Kupası performansının arkasından. Yahu ben Gurovic olsam Murat öyle oynarken yatmayı yediremem bile kendime...

Tolliver yine hataları olsa da çıkıyor aslanlar gibi mücadelesini de veriyor son zamanlarda. E ribaundlarda iyi katkı sağlıyor, üçlük yüzdesi normalde çok iyi. Bir dönem formsuzdu şutu,adama gelmeyen eleştiri kalmadı. İçeriden oynasın demeyin,oynayamıyor işte görüyoruz. Ayrıca iyi de bir pasör olduğunu söyleyebiliriz Tolli'nin. Bence bu şekilde devam Tolliver...

Ayrıca Tolliver'ı bu maçla ilgili savunmadığımı herkes biliyor, sürekli arkasında durmuşumdur.

birde tolliverda bir sempati ve içtenlikte var..bunda onu guroviçten ayrı kılan bir özellik bence..

Alperen senin düşüncelerine önem veririm bilirsin fakat Tolliver anca ligde 4.lüğün oynayan bir takımın oyuncusu olabilir(!)
Avrupada başarı olsun ligde final oynayayım gibi hedeflerle yola çıkıyorsan Tolliver gibi eline geleni sallayan bir 5 numaran olmaz,olamaz.
Bir takım 5 numarası ile bile şut atmaya mahkum oluyorsa beklenmedek galibiyetlerden sonra ezici yenilgiler alması kaçınılmazdır.Ben bunu yıllarca basket oynayan biri olarak söylüyorum.Şut denilen şey öyle hainki maç başlar 3 tane atarsın 2si girerse o gün kimse tutamaz seni ama girmezse...
fb maçındaki gibi olursun!

Teşekkür ederim Doğan abi önce. Sonra da görüşlerine katılıyorum, bunu belirteyim. Bir önceki iletimde de belirttiğim gibi Tolli'nin pota altı oyunu yok, elbette ki zirveye oynayan bir takımda böyle bir oyuncunun yeri olamaz. Ancak bu dakikadan sonra yapabileceğimiz birşey yok, ben de Tolliver'ın 15-20 dk arası oynamak şartı ile bu takıma Efes serisinde de ciddi katkı sağlama potansiyeline sahip olduğuna inanıyorum. Bu potansiyeli de sahaya yansıtacakmış gibi duruyor hani, Guro gibi değil. Söylemek istediğim bu, ama Tolli seneye kalsın mı deseler yanıtım çok net bir hayır olur...

Mutlu Yıllar Anthony Tolliver

Kanım Hosley'den daha fazla ısınmıştı sana.Ama performansın hiçbirimizi memnun etmedi.Yeni takımında umarım başarılı olursun.

Doğum günün kutlu olsun Anthony...