Antremandan Bir Kaç Foto

ultrAslan-BH olarak bir karar aldık ve takımımızı idmanda ziyaret edip destek olmaktı.

Orada bağırıp çağırarak değil bu taraftarın herzaman arkasında olduğunun mesajını vermekti hernekadar salonları dolduramasakta.

Belki bu mesajlar yerine gitmiş belki gitmemiştir ama bu takımda bir ışık var

BU TAKIM DESTEĞİ HAKEDİYOR !!!

ultrAslan - BH

Utku Boztepe.

HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE !!!

DSC01703.JPG

Bu Baklavayı ağzına aldıktan sonra sakatlandı :)

DSC01699.JPG

Burada mehmet abi fatihin ağzına baklava veriyor ama kenarlarda ben ile Burak bu baklavayı ağıza vermeden gelen bir geyikle takılıyoruz

DSC01700.JPG

Burada yine bir estetikle ağızlarda baklava :)

DSC01701.JPG

Yarısı bizle diğerleride geliyor

DSC01702.JPG

hep birlikte

DSC01704.JPG

Okadarda kısa değilim Be ;)

DSC01705.JPG

SİZLERE GÜVENİMİZ SONSUZ

DSC01706.JPG

İftarımızı açmaya BAKIRKÖYE ;) Aynı yere

DSC01707.JPG

Gercekten güzel resimler, baya eglenceli gecmis antreman herhalde..

Bu takim destegi hakediyor..!

resimlerden önemlisi bu antramana gidip takıma destek vermeniz eline sağlık

resimlerde hırvat pivot görünüyor ancak livingston nerde

maçta ve fotolarda takım ruhunun olustugu açikça belli oluyor. en sevindirici gelisme bu...

bu takim kolay maç vermez.

Lıvıngston tabi gözükmez, arkadaşlar bu antremana mersin maçından önce gittiler...

İşin ilginç tarafı basketçilerimizin antremanı bırakıp taraftarlarla online olmaları, e nede olsa mehmet ali güler farkı diyorum...Dimi utki... ;)

Lıvıngston tabi gözükmez, arkadaşlar bu antremana mersin maçından önce gittiler...

İşin ilginç tarafı basketçilerimizin antremanı bırakıp taraftarlarla online olmaları, e nede olsa mehmet ali güler farkı diyorum...Dimi utki...

EEE.O ZAMAN arkadaki uzun sarışın yabancı kim..hırvat önce mi geldi Lıvıngston dan...anlamadım...

Fotoğraflar da,takımla seyircinin bütünleşmesi de güzel.Bir de fotoğraflardaki en sıcak isim Şemsettin gibi.Umarım bu kişilik olarak değiştiğinin belirtisidir.

gercekten guzel olmus ben bu sene semsoya guveniyom artık abilik yapacak yasa geldi ayrıca soran bi arkis vardı hırvat marko samanic livingstonda cook once geldi cunku o baya bi denendi livingston direk geldi denenmeden

Takıma idmanda verdiğiniz destek için teşekkürler...Bölece ikinci planda olmadıklarını görecekler ve moral bulacaklar..

SAPO1@mynet.com' Alıntı:

İşin ilginç tarafı basketçilerimizin antremanı bırakıp taraftarlarla online olmaları, e nede olsa mehmet ali güler farkı diyorum...Dimi utki...

EEE.O ZAMAN arkadaki uzun sarışın yabancı kim..hırvat önce mi geldi Lıvıngston dan...anlamadım...

Hırvat oyuncu lıvıngston'dan önce geldi tabiki,lıvıngston yokken hırvat oyuncu deneniyordu zaten...

mehmet ali güler ve şemsettin başın yanyana baklava yedikleri sahne gözlerimi doldurdu!

magf ulan!!!

magf ulan sapına kadar ulan

ama sevgili Mehmet Ali Güler kardeşimiz bizi en iyi şekilde temsil etmiş bulunuyor