Antu

fblilerin forumudur. İnanılmaz komik yazarlar barındırmaktadır. 6s, 8taş yazarak rakiplerini küçümsediklerini sanarlar aslında yaptıkları seviyesizlikten başka bir şey değildir. Bu forumda bir tane 7b, fenev yazan var mı acaba baksınlar. Üyelerin çoğunda Galatasaray kompleksi vardır. Sürekli Galatasaray'ın transferlerine engel koymak isterler, şerefsizlik yapıp araya girerek fiyat yükseltmek isterler. Hatta yönetimi de bizim gibi çirkef değilsiniz diye eleştirirler.

Ayrıca puan kaybettikleri maçta mutlaka girer komedi filmi izler gibi eğlenirim :D
 
Mesela bunların nasıl bir kafaya sahip olduklarına tek bir örnek yeter herhalde.

cubuklu1907 nickli yazmış

cok gerek var bence boyle seylere.

feto algi oyunlari ve feto taktikleri ile derin derin calisan bu fransiz camiaya ne kadar cok zarar verilirse vatan ve milletin bekasi‚ ulke birligi adina o kadar yararli isler yapilmis olur.

gassaray ile mucadele bir vatan borcudur.
...

Herhalde hiç Galatasaraylı akrabası yok ve kendi tarihlerini bilmiyorlar. Bir de diyorlar ya niye her statta küfür yiyoruz niye bizi hiç kimse sevmiyor diye. İyi de sen rakiplerine vatan haini diyecek kadar iftira atıyorsun. Ondan sonra da niye bizi sevmiyorlar diyorsun bu işte bir tezatlık oluyor.

Fblilere göre biz Masonuz, İllüminatiyiz, Fransızız, Fetöcüyüz, Pkklıyız, Ermeniyiz, Siyonistiz, Evanjelistiz çok ilginç kafaları var cidden ve maalesef bu zihniyet oy kullanarak ülkenin kaderini değiştiriyor. İddia ederim hiçbiri Galatasaray Lisesi'nin Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları'nda şehit vermekten mezun veremediğini bilmez.
 
Genelleme yapmak istemiyorum ama gördüğüm ne kadar fbli varsa ciddi beyin problemleri yaşıyor. Antu olayına hiç girmiyorum orada sallıyorum 50 bin üye varsa 50 binin hepsinin IQ toplamı 200 falandır. Biri de şey yazmış mesela ben de bi örnek vereyim; devlete Galatasaray’ın şampiyon yapılması talimatı gitmiş gibi duruyor. Düşünün 6 puan gerideyiz ve devlet bizi şampiyon yapacakmış ve buna ciddi ciddi sayfalarca destekleyen yorumlar atılmış hahahahaha 😂 Bir kişi çıkmış kibarca öyle bir şeyin mümkün olmadığını ve kendi halleriyle ilgilenmeleri gerektiğini söylemiş o da aynı takımı tutuyorlar diye kibar konuşmuş. Bir diğer anlamı “olm sığır sığır işlerle uğraşmayın ne aptal adamlarsınız”.
 
Ha şu fetö olayıyla da ilgili bizim geçen sezon açtığımız pankarta sanırım atıfta bulunmuş bi aptal da 😄 “geçen sene fetöyü desteklediler ama devlet bunlara müdahale edebilecek kadar güçlü değil, korunuyorlar derin gs vs “ bişeyler zırvalamış ben şu an yazarken utandım. FB GS BJK holiganlığını geçtim, şu kafayla hayatta kalmak, yaşamak cidden yıpratır bireyi, çevresi de sevmez. Neyse ciddiye almayın bu aptal sürüsünü.
 
Genelleme yapmak istemiyorum ama gördüğüm ne kadar fbli varsa ciddi beyin problemleri yaşıyor. Antu olayına hiç girmiyorum orada sallıyorum 50 bin üye varsa 50 binin hepsinin IQ toplamı 200 falandır. Biri de şey yazmış mesela ben de bi örnek vereyim; devlete Galatasaray’ın şampiyon yapılması talimatı gitmiş gibi duruyor. Düşünün 6 puan gerideyiz ve devlet bizi şampiyon yapacakmış ve buna ciddi ciddi sayfalarca destekleyen yorumlar atılmış hahahahaha 😂 Bir kişi çıkmış kibarca öyle bir şeyin mümkün olmadığını ve kendi halleriyle ilgilenmeleri gerektiğini söylemiş o da aynı takımı tutuyorlar diye kibar konuşmuş. Bir diğer anlamı “olm sığır sığır işlerle uğraşmayın ne aptal adamlarsınız”.
Bir tane mal da demiş ki Başakşehir maçına Hüseyin Göçek atanmış federasyon Galatasaray'ı şampiyon yapmak istiyor diye. Sanki Konya maçında 2 puanımızı çalan Hüseyin Göçek değilmiş gibi kendilerince bir yalan uyduruyorlar ve o yalana inanıyorlar. Yemin ediyorum ülkenin kanserli yapılarından biri şu forum. IQ testi yapılsa en fazla 10 kişi sınırı geçer.
 
Galatasaray galip geldiği zaman okunması çok zevkli oluyor :D Nasıl ağlıyorlar nasıl. Ciddi ciddi 5 maçtır kaybeden Paşa'nın bizi yeneceğini düşünenler varmış la ben bunların futbol bilgisine şeyapayım :D
 
Ciddi anlamda ruhsal sorunları olan, aşağılık insan müsvetteleri topluluğu. Geçen hafta Terim’in basın toplantısı için “baban geberdi sen de bi gün gideceksin” yazacak kadar mide bulandıran yaratıklar.
Senaryoya da bak: bizi hem hükümet hem fetö hala koruyormuş😂 Allah ailelerine sabır versin..
 
Forumlarını okuyorum eğlenmek için. Adamlar sırf Gs yazmamak için bin takla atıyor yok 6s yok gese. 6 yemek çok mu kötü bir şey yahu? Real Madrid 2009'da kendi sahasında Barça'dan 6 yedi. Manchester United 2011'de kendi sahasında City'den 6 yedi. Yani 6 yediler diye ezik olmadılar veya rakipleri onlardan büyük olmadı aynı sizin bize 6 atıp bizden büyük olmadığınız gibi. Şu eziklik kompleksinden çıkın yahu. Yazık valla boşuna oksijen alıyorsunuz embesilce yaşayarak.
 
Ben de dünkü ağır golden sonra gülmek için okudum biraz. Şu kadarını yazayım:
Dk 90 :”helal be Akhisar süper mücadele ediyor”
Dk 94: “tüm Türkiye gözü önünde şike yapacak kadar derin yapılanma bu fetösaray, Allah’ın belası Akhisar kümeye, kaleciyi ayartmışlar”

Ben futbol olayını geçtim, şu kafadaki insanların karısına da çocuğuna da annesine de ailesine de yazık...
 
Adamlar utanmadan bugünkü hakem hatalarına bakmadan ilk maçta kırmızı verilseydi Hatay turlardı diyorlar. Anlama özürlüler, bugün hakem bizi katletti öyle yendiler bizi. Hala gelmişler yok hakem olmasaydı Hatay turlardı diyorlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha önce yazmıştım sanırım ama yazmamış da olabilirim, yazayım:
Hayatımda ne kadar Fenerbahçeli tanıdıysam psikolojileri ciddi anlamda bozuk ve yaşları 40 dahi olsa çocuktan daha ergen hareketleri olan, toplumda bir birey olarak kendini yetiştirememiş ruh hastası insanlar. Ben Fatih hocanın cenazesinde “babası geberdi sıra ona geliyor” yazanı gördüm. Allah bu insanlara aile, çoluk çocuk, eş edinmeyi nasip etmesin. Topluma zarar %90 ı.
 
Akıl denen şeyden nasibini almamış bunlar. İnsanlık desen hiç yok. Psikolojileri tamamen tükendi. Büyük hayallerle getirdikleri Koç hakemler izin verseydi küme düşürecekti takımı. Bu duruma düşmeleri normal.
 
Özellikle bizim Başakşehir maçı sırasında komedi diyaloglar varmış. Özet geçeyim:

- hadi başakşehir yen şunları olum.
- lan bizim yaşadığımız son maç travmasını bir kere de şunlar yaşasın yha.
- olum kendinizi kandırmayın, dünya karması olsa yine vermez bu adamlar.
- lan belli mi olur ama düşünsene başak kazanırsa offf be mütüş olur mütüş hadi Allah'ım.
- hem de haksız kararla kaybetsinler, bir sürü kırmızı görsünler, ceza alsınlar, seyirci aşağı insin, olaylar çıksın sjdjdjjdkdd
- aha başladı saldır başak oooooo ulan mali moç bizi ne hale soktun awq, mersun hocam sana da yakışmadı, vizyonunuza tükürem neyse hadi başak saldır!
- aha %100 kaçırdı mal bu başaklılar ya biz olsak 5 atmışlardı şimdiye kadar offfff.
- abi hayal kurmayın ya şampiyonluk maçını vermez bu adamlar herkes bizim gibi mal mı?
- bak bak nasıl çirkef oynuyolar hakem belhanda'nın 5 kırmızını, donk'un 4 sarısını vermedi, hatta diagne'nin de 3 yeşili var.
- aha gooooollllllll
- başakşehir attı aldkdldlsld beter ol 6s
- goooooooollllllll işte bu be
- şu taraftara bak sevindiler diye dövmekten beter ettiler çok çirkef bunlar yhaa.
- aslanlarım benim sakın geri çekilmeyin abdullah avcı hadi her şey sana bağlı. büyük hoca olduğunu gösterme zamanı.
- gol be! çok bekledik bunu. bajic helal olsun.
- tamam ilk yarı böyle bitsin. vakit geçtikçe baskıyı hissedecek 6s. yeter ki erken gol yemesin başakşehir.
- bak bak eyyamcı cücü'ye bak hemen başladı eyyam yapmaya.
- igs tutuşmaya başladı akdjdkdkdkdd
- ilk yarı böyle bitecek süper. 70'e kadar dayanırsa başak olur bu iş.
- beraberlik kime yarıyor kankiler?
- gs'ye yarar. başak işi burda bitirmeli.
- ikinci yarı başlıyor hadi başak.
- başakşehir mutlaka 2. golü bulmalı, acil yoksa dayanamaz.
- aynen 1-0 çevirir gs.
- aha tüh 46 feguli attı allah kahretsin.
- yedik pardon başakşehir yedi.
- ulan mallar 2 dk dayanamadı ya
- yok abi bunlardan büyük takım falan olmaz belliydi böyle olacağı.
- abi dedik size boşuna hayal kurmayın diye barcelona gelse şurda maç alamaz, atmosfere baksana hem dövüp hem yeniyorlar.
- ben kapattım ya lanet olsun.
- aha 2'yi yedi başak ama el var ya.
- aynen cücü aloooo!
- iptal etti iyi bari yalnız dağıldı akbilspor.
- aferin cücü kırk yılda bir doğru karar verdin.
- spikere bak ne biçim bağırıyor tam 6sli.
- yine gol yuh be. başak dağıldı iyice.
- ahaha iptal buz gibi ofsayttı zaten.
- spiker yine nasıl sevindi öyle yaaa.
- sesi kısılsın, öyle mosmor kalır işte.
- bu sefer gol onyekuru attı, biz şöyle adamlar niye bulamıyoruz ya. bizdekilere bak slimani, ayew, moses, frey çöpler.
- ofsayt yok mu yhaa mal başakşehirli topa dokunmasa ofsayt olacaktı ne güzel.
- ofsayt abi ama cücü'nün yemez bu sefer iptal etmeyi.
- 2-1 oldu bitti artık dönmez burdan zaten atmosfer berbat dağıldı akbilspor.
- abdullah avcı tam bir loser abi.
- visca malı nerdesin hani? en önemli maçta yok oldun gittin. bir de bunu bize isteyen vardı. vitaminsiz irfan can'ı da mersun hoca istiyormuş lazım değil.
- yazıklar olsun lan yine bize gs şampiyonluğu izlettiniz.
- adamların lobisi çok güçlü abi. hakem, mhk, tff bir şekilde ayarlıyorlar her sene.
- ulan hayatımız bunların şampiyonluklarını görmekle geçti amk gazetesi.
- abi size dedik ümitlenmeyin diye.
- lanet olsun ben bu 3-5 gün ne sosyal medyaya girerim, ne tv izlerim.
- adamlar 5. yıldızı takacak biz 3'te kaldık.
- vizyoncular burda mı?
- öyle demeyin abi bizim 28 şampiyonluğumuz var. saydırmamız lazım onları.
- aynen renktaşlar 28 şampiyonluğumuz var.
- haa iyi o zaman öndeyiz bayağı.
- eyv renktaşlar.
 
Toplumdan temizlenmesi gereken yaratıklar. Bugün bi bakayım dedim, adam kendi kulübünün kepazeliğine bakmak yerine “fetösaray Fransız takımı ya ondan UEFA onları kabul etti bizi etmedi” yazmış.
Burda bunu yazan biri toplumda neler yapmaz. Çok ciddiyim bunların lağvedilmesi falan lazım devlet tarafından.
Gsli oyuncular ölsün ayakları kopsun kısmına hiç girmiyorum bile..
 

Üst