Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Mutlu yılllar dilerim.
Berkan Karadurmuş 0 1 Nis 2010 #62 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Gazanfer ve Arda Abi, doğum günününüz kutlu olsun.
Yunus Taylan 0 1 Nis 2010 #63 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Arda Abi,Gazanfer kardeşim doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar..
Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Arda Abi,Gazanfer kardeşim doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar..
Gazanfer Tosun 0 2 Nis 2010 #64 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Kendi adıma herkese teşekkürler arkadaşlar.. İyiki tanımışım bu forumu..
Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Kendi adıma herkese teşekkürler arkadaşlar.. İyiki tanımışım bu forumu..
Uğur Güven 1 2 Nis 2010 #65 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Facebooktan ikisinide kutlayınca sanki forumdanda kutlamış oldum gibi hissettim bi an bi baktım kutlamamışımdaha geç olmadan ve uzatmadan kutlayalım bari. Mutlu yıllar BAŞKAN mutlu yıllar Gazanfer
Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Facebooktan ikisinide kutlayınca sanki forumdanda kutlamış oldum gibi hissettim bi an bi baktım kutlamamışımdaha geç olmadan ve uzatmadan kutlayalım bari. Mutlu yıllar BAŞKAN mutlu yıllar Gazanfer
Burak Ceyhan 0 2 Nis 2010 #66 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Mutlu yıllar,nice güzel senelere hep birlikte.
Sühan Cem Uçsoy 0 3 Nis 2010 #67 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Doğum gününüz kutlu olsun...
S Safa Kadakal 0 6 Nis 2010 #68 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Geç oldu farkındayım fakat güç olmasın.. Doğum gününüz kutlu olsun..Nice Yıllara..
Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Geç oldu farkındayım fakat güç olmasın.. Doğum gününüz kutlu olsun..Nice Yıllara..
Arda Ezer ARdaQue 13 Nis 2010 #69 Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Ben de gec gördüm; teşekkürler arkadaslar. 21 yaşındayken kurduğumuz bu siteyi 33 yaşında da ayakta görmek büyük mutluluk
Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun Ben de gec gördüm; teşekkürler arkadaslar. 21 yaşındayken kurduğumuz bu siteyi 33 yaşında da ayakta görmek büyük mutluluk
Erdal Avcı 0 1 Nis 2011 #70 Doğum gününüz kutlu olsun Gazanfer ve Arda abi.Arda abiden bir ricam var o da artık siteyi boşlamaması.Başkansız çok ıssız buralar
Doğum gününüz kutlu olsun Gazanfer ve Arda abi.Arda abiden bir ricam var o da artık siteyi boşlamaması.Başkansız çok ıssız buralar
Onur Yavuz 1 1 Nis 2011 #72 Evlenince çok şey değişiyor olsa gerek hayatta, muhtemelen yine geç görecek... : ) Nice yıllara Arda.
Evlenince çok şey değişiyor olsa gerek hayatta, muhtemelen yine geç görecek... : ) Nice yıllara Arda.
Onur Balcı 0 1 Nis 2011 #78 Mutlu yıllar Arda Abi. Bizleri bir araya getirmeye büyük katkın olduğu için de tabii.