• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Arda Öztürk,Onur Yavuz El Ele Hep Beraber İstifaya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Açılan istifa konularına tutumu ve kapatmasından dolayı Arda Öztürk'ü istifaya davet ediyorum.Bu forum özgür bir forum ayrımcılık yapma Arda Bey !

İki takım kurdu hoca oldu hemen havalara girdi gerçekden kınıyorum sizi bide Adanalı olacak

Onur Yavuz bu lafımda sana Türkçeyi kullanmayı bilmiyorsun forumda hayalet gibisin hiç bir maçta görmüyoruz anca bilgisayar başında yazıyorsun forumda seni sevmiyoruz lütfen bırak

İKİ ADANALI BIRAKIN YAKAMIZI SEVMİYORUK SİZİ :)

iyiki varsınız
:)

Onur Yavuz Adanalı değildir...
Onur Yavuz Türkiye'dir. . .

:)

Her şey bir tarafa,

Forumu gezerken karşılaştığım Kerem-Onur abiye yönelik istifa topicine anlam veremedim. Bu insanlar maaşlarını bu forum yoluyla almıyorlarmıydı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Doğruysa nasıl böyle bir beklentiye girilir, gerçekten çok üzücü bir durum.

Forumun eskileri dışında kimseyi muhatap almayan , bize güler yüzünü hiç göstermeyen ve Galatasaray değerlerini şu ana kadar hiç mi hiç öğrenememiş Onur abiyi bende istifaya davet ediyorum. :P

Başlığı açan kardeşimin gözü yerimde bunu 1 yıldır hissediyorum.Zamanı geldiğinde bırakacaz Erdal bey.

Ama şuanda burdan kazandığım para benim için çok önemli.Evde 4 nufusa bakmak kolay değil ve burda bu işi yapmak zorundayım.Anlayışla karşılıyacağına eminim.

Onur Yavuz'a diyeceğim şudur ki hâlen Kapadokya'ya geleceğim sözü kulaklarımda çınlıyor, birşeyler yapacaktık ama bu vââtler yalan oldu gibi...

Sözünde durmayan yetkili
İSTEMİYORUZ.

Onur Bey istifa...

Seni az sevenin ayağı kırılsın,hiç sevmeyen de ölsün!

Birde Onur Bey Bakırköy'e gelecekti niye gelmedi ya istifa etsin. Sözünde durmayan yönetici istemiyoruz :).

Onur Yavuz İstifa :) !

Ne oluyor dedim bir an. :) Erdal'ın açtığını da görünce şaşkınlığım daha da arttı. Ama yazılanları görünce...

Burak Ceyhan' Alıntı:
Onur Yavuz'a diyeceğim şudur ki hâlen Kapadokya'ya geleceğim sözü kulaklarımda çınlıyor, birşeyler yapacaktık ama bu vââtler yalan oldu gibi...

Sözünde durmayan yetkili
İSTEMİYORUZ.

Onur Bey istifa...

Seni az sevenin ayağı kırılsın,hiç sevmeyen de ölsün!
Ben niye ölüyorum şimdi :S

Arda Öztürk' Alıntı:
Başlığı açan kardeşimin gözü yerimde bunu 1 yıldır hissediyorum.Zamanı geldiğinde bırakacaz Erdal bey.

ahaha Gözüm var yerinde tabi :) :)
İnşallah zamanı erkenden gelir de kurtuluruz sizden Arda Bey

Onur Yavuz inanılandır..
Türkiye kim oluyor a canlarım..?

Aynen katılıyorum.
2 beyefendinin kendi aralarında kurguladığı.
Şaka, gerçek arasındaki ince çizgide benim üyeliğimi tehlike ve zan arasında bırakan. Yöneticiler istemiyoruz. Olayları anlatmıyim yer yerinden oynar.
:) :) :)

Onur abi beni IPden sen banladın değil mi ? :) İstifa lütfen :) :)

2 Sene önce Bana Kerem Abiyle yaptıgınız şakadan dolayı istifa tekrardan Arda Abi :)

A.Ö ERDAL SALONU BASTILAR MAÇ İPTAL
E.C.İ HADİ YA :?

:) :)

Haha bir Mersin maçıydı sanırsam :d

Erdal salonu Dtp bastı maç iptal :D

Neyse afiyet olsun kardeşim.

Ne çok söz vermişim yahu, kendimi bir an politikacı gibi hissettim. İyi ki Ankara´ya deniz getireceğim tarzı vaadlerde bulunmamışım. : ) Sözümüz söz, geliriz. Ama bugün ama yarın.

Mersin´e de sözüm var ama Abdullah´ın gazabından korkuyorum. Düştün mü elime der. : )

Emre, IP´ne yasak koyan ben değilim ama kim yasakladıysa eline sağlık. : )

Güzel sözler için teşekkür ederim.

o kadar istifa aşkıyla yanıyoruz ki artık aziz'in istifaları bile yetmiyor bize. :)

Geri