Arroyo Haklı Mı ?

Arroyo Haklı Mı ?

• Yaptığı Doğru

Oy: 31 57.4%
  • Yaptığı Yanlış

Oy: 23 42.6%

• Kullanılan toplam oy
    54
Ergin Ataman hocamız Arroyo'ya ödeme yapılsaydı sahada sadece Arroyo olurdu dedi. Bir tercih yapılmalıydı ve basiretsiz yönetimimiz çoğunluğu seçerek Arroyo ile yolları ayırma kararı aldı.

Arroyo profesyonel bir oyuncu ve aldığı karara saygı duyuyorum. Tabi bu fikir kimine göre değişkenlik de gösterebilir. 3 ay daha kalamadı mı gibisinden. Ama ben Arroyo'nun para için değil güvensiz ortamdan dolayı gittiğini düşünüyorum. Yöneticiler Arroyo'ya gereken güveni vermedi. Yöneticiler sorun çözer , bahane bulmaz. Ama bu yönetimde bunları görmemiz söz konusu bile olmadı bugüne kadar. Hiçbir şekilde fedakarlık da yapılmadı. Ben Arroyo'nun haklı olduğunu düşünüyorum.

Burada Arroyo haksız diyen varsa aynı takımı tuttuğum için utanırım bu kadar net konuşuyorum.10 kişilik işini yapan bir grubu aylarca mağdur et,sonra basın kanalıyla giden adamı kötületecek haberler yaptırArroyo ilk de değil Whalen falan bu filmi kaç seferdir izliyoruz.Hala yönetim açıklamasıyla gazı alınan taraftar varsa onlara bu tarz yönetilen bir kulüp müstehak.O kite işte Şuacan izlemeyi hakeden kitle.UTANIYORUM BU YÖNETİMDEN

Furkan için de aynısını yazmıştım: Bir insanın haklı/haksız olması ayrı bir konudur; yaptığının doğru/yanlış olması ayrı... Arroyo da Furkan gibi haklıdır; ancak yaptığı yanlıştır.

Suç işleyen birine bile nedeni sorulur. Haklı sebepleri varsa indirim yapılır. Ancak cezası yine verilir.

Şunu da yazmak istiyorum eğer yönetimin yaptığı bu rezillikleri meşrulaştıran taraftarlar çıkarsa bu işin sonu gelmez.Bunu da bilin.Arroyo haklı ama...
O ama ifadesi bu tarz eski kafalı yöneticileri güçlendiriyor işte.Anlamıyor musunuz? O cümle ama kısmına gelmeden bitmeli ki aynı şeyler tekrar edilmesin

Eger basin karsini cikip, 3 hafta taraftar icin oynuyacagim ve sonra birakacagim deseydi taraftarin gönlünü kazanirdi, yönetim iyice köseye sikisirdi.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Yanlış anlamayında artık o yada bu haklı demenin zamanı değil,ayrılan oyuncunun arkasından yas tutmakda bize bi fayda sağlamayacak,zaten yapılanlar ortadayken artık sezonun geri kalanında taraftar olarak üzerimize ne düşüyor bunu tartışıp hareket etmeliyiz..

Suç işleyenin bile gerekçeleri sorulur, ceza indirimi verilir ama yine de ceza alır mantığı burada tersinden geçerli olur. Arroyo'nun bir suçu yoktur ve ortada bir suçlu varsa o da yönetimdir. Bir konuda bir adam haklıysa yaptığı yanlış olur mu? Ya haksızdır ya da haklı. Haklı ama yanlışın anlamı şu:
Abi adam haklı ama bizi bıraktığı için kızgınım.

Arroyo bu takimda en cok para alan oyuncularin basinda. Zaten kalmis sunun surasinda kac mac.. Tam en kritik yerlerde bu hale getirmek takimi....Cok yakisiksiz oldu. O zaman maddi boyutlarin en basindan beri oldugunu biliyordu biraksaydi takimi??? Maric yerine oyun kurucu transferi yapardik. Simdi takimi iyice kitledi.

Neyse sonuc olarak Porto Riko liginde 100.000 dolara oynar artik

Kendimi taraftar duygularımdan ayırıp Arroyo'nun yerine koyunca haklı.. Taraftar duygularımla düşününcede haklı. Bundan sonra gidecek olanlarda haklı.

36 yaşındaki Arroyo doğuştan Galatasaraylı filan da olmadığına göre elbette para için oynayacak. Adama parasını zaten zamanında verememiş, onun yerine bir ödeme planı önererek söz vermişsin. Onu da tutmazsan elbette gidecek adam. Kariyerine davam etmeyecekse de sezon sonuna kadar öyle cüzi rakamlara oynamaz.

Bu oyuncular Beşiktaş tan Galatasaray a gelirken de Galatasaraylı oldukları için değil para için geldiler. Takımda zaten yabancılar arasında takımı bıraksa takım bulabilecek bir tek Micov var bana göre, o da İtalya ya da Sırbistan a gidebilir. Young zaten NBA yaz kampına katılır.

Yok kaptanmış gidemezmiş! Kaptan yapma o zaman arkadaş, ona göre birini kaptan yaparsın. Yine bizden bekleneni yapıp mağduru oynuyoruz, hep karşı taraf suçlu. Namık Kemal in Renan Müdafaanamesi' ni tekrar tekrar yazmaktan bıkmadık!

Adam haklı...
Bu iş daha nereye kadar gidecek...
Furkan'ın ise ayrı bir olaydı, Furkan deseydiki top 16'ya kadar varım, sonra gidiyorum o zaman Furkan'a hak verirdim. Ki Furkan'ın seneye F.Ülker ile anlaştığı konuşuluyor...

36 yaşındaki Arroyo doğuştan Galatasaraylı filan da olmadığına göre elbette para için oynayacak. Adama parasını zaten zamanında verememiş, onun yerine bir ödeme planı önererek söz vermişsin. Onu da tutmazsan elbette gidecek adam. Kariyerine davam etmeyecekse de sezon sonuna kadar öyle cüzi rakamlara oynamaz.

Bu oyuncular Beşiktaş tan Galatasaray a gelirken de Galatasaraylı oldukları için değil para için geldiler. Takımda zaten yabancılar arasında takımı bıraksa takım bulabilecek bir tek Micov var bana göre, o da İtalya ya da Sırbistan a gidebilir. Young zaten NBA yaz kampına katılır.

Diğer yabancılara haksızlık yapmayın.Arroyo'nun bugün yaşadığını diğer yabancılar sene başından beri yaşıyorlar . Bugün olmasa bile sene başından bugüne kadar bir çok takımda kontrat bulabilirlerdi
Yok kaptanmış gidemezmiş! Kaptan yapma o zaman arkadaş, ona göre birini kaptan yaparsın. Yine bizden bekleneni yapıp mağduru oynuyoruz, hep karşı taraf suçlu. Namık Kemal in Renan Müdafaanamesi' ni tekrar tekrar yazmaktan bıkmadık!

Diğer yabancılarımıza haksızlık etmeyin. Arroyo'nun bugün yaşadığını diğer yabancılar sene başından beri yaşıyorlar.Bugün olmasa bile sene başından bugüne kadar olan süreçte bir çok takımda kontrat bulabilirlerdi

Erceg, Micov, Pocius da bize para için geldi.Ama onların tutumuyla Arroyo'nun tutumu arasında uçurum var

Carlos Arroyo 23 sene sonra şampiyonluğu getirmiş adamları saha içinde organize eden kişiydi. Geçen sene final oynatan takımın en önemli ismiydi. Ama para için yapıyordu işini. Efsane demek belki fazla ama, saygıyı hakediyor.

Maç Sonu Ergin Ataman'ın, "Arroyo'ya kapımız her an açık"gibi bir ifadesi olduğu yönünde sosyal medyada paylaşımlar olmuş. Doğruluğu ve geçerliliği var mıdır acaba ?