Aslanlarımızı Bağırımıza Basalım

Final oynuyoruz,kazanıyoruz ve yurda dönüyoruz.

bi futbolcu için binlerce insan havaalanına gecenin bir saatinde gidebiliyor.bu insanlar bir futbolcudan veya bir futbol takımından çok daha önemli insanlar.onlara yalnız olmadıklarını hisettirme zamanı.alalım meşaleleri gidelim havaalanına güldürelim onların yüzlerini eksiklerinin olmadığını fazlalıklarının olduğunu gösterelim.normal bir insanın bir yüreği olur onların 1+20 milyon(biz taraftarlar) yüreği olduğunu herzaman onlarla olduğumuzu gösterelim.

kararlaştırmak için 1 günümüz var arkadaşlar gidebilecekler isimlerini yazsınlar.

Barış Çamur' Alıntı:
İstanbul'daki taraftarlarımızı bu akşam saat 19:45'de İstanbul'a gelmesi beklenen sporcularımızı havaalanında karşılamaya davet ediyorum.

ADNAN POLAT.

KARŞILAMA BUGÜN.. !!!!!

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUS..

http://www.galatasaray.org/basketbol/te ... r/1005.php

Heyacandan şaşırdı heralde.Doğru Sivas maçına 3-4 saat kala verilen bir açıklama.Takım 19.20'de İstanbul'da.

GS TV ; Pazartesi 19.20 saatlerinde..
Adnan Polat ; (GS.ORG) Pazar 19:45'te..

________

Kulübün 2 resmi yayın organı arasındaki iletişime hayranım ya.. =)

lamı cimi bırakın beyler.

takım avrupa şampiyonu oluyor herkes helal olsun diyor onları karşılıyalım diyoruz 6 kişi gidiyor.
gidelim 5 bin kişi lincolnü alalım havaalanından o hak ediyor.

ayıp bize bu topicte kilitlense iyi olur.boşa konuşmanın anlamı yok.

3 arkadaşımı göndermiştim kendim gidememiştim. Sedat Hoca 6 kişi geldi deyince şaka sandım aradım arkadaşları gerçekten de öyleymiş. 10 kişi falan varmış taş çatlasa. Ayıp cidden utanmamak elde değil.

harbiden yazık ki ne yazik.

Galatasaraylılığımdan utandım.

Biz çabalıyoruz da Galatasaray taraftarı çoktan bırakmış Galatasaray Spor Kulübünü onlar Galatasaray Futbol Kulübünü destekliyorlar...

Diğer branştakiler bu renkten değil değil mi? Bir Lincoln kadar gözümüzde değeri yok değil mi?

Peh,peh,peh.

ahmet Cömert'e dönelim diye bağırmak kolay 5 dakika yolun var o havalimanına be...

Taraftar olarak 10 kişi falan vardı. Allahtan klüp adına birileri gelmişte takım ortada kalmadı.

Haftanın ilk günü olabilir ama akşam 8'de geldiler. 10 kişi karşılanmayı haketmiyorlar. Medya mensupları bizden fazlaydı. Gröme Engelliler Derneğinden gelenler bile bizim kadardı neredeyse.

Oyuncular hallerinden memnundu ama Avrupa Şampiyonu olmuş bir takımı herkesi sayarsak toplam 30-40 kişinin karşılaması hoş değil.

Kerem SEÇER' Alıntı:
3 arkadaşımı göndermiştim kendim gidememiştim. Sedat Hoca 6 kişi geldi deyince şaka sandım aradım arkadaşları gerçekten de öyleymiş. 10 kişi falan varmış taş çatlasa. Ayıp cidden utanmamak elde değil.

Arkadaşlarınla yanyanaydık Kerem,

Sabah saat 11:20 gibi sivas yolculuğum bitmişti evime gelmiştim, uyumamak için neler yaptım bilemezsiniz uyursam kalkamayacağımı biliyordum, akşamda gittik, düşünürken 50 kişi 100 kişi olursak utanmamız lazım diyordum en fazla 10 kişiydik yerin dibine girdim.

Önceden başarılar talep attırırdı insanlarımıza, şimdilerde BAŞARILAR bile işe yaramıyor.. Herkes şapkasını önüne koysun ve düşünsün biraz, neden kimse gitmedi demek yerine neden gitmedim diye kendini sorgulasın herkes..

Saygılar..

Valla ben de geldim takımı karşılaya ama malesef gerçek gsliler görüldü (Müsait olupta gelmeyenler içi)
Herşey bir yana güzel bir karşılama yaptık:DTşkler engelsiz aslanlar

Volkan SAVCI' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":17kk09y2]3 arkadaşımı göndermiştim kendim gidememiştim. Sedat Hoca 6 kişi geldi deyince şaka sandım aradım arkadaşları gerçekten de öyleymiş. 10 kişi falan varmış taş çatlasa. Ayıp cidden utanmamak elde değil.

Arkadaşlarınla yanyanaydık Kerem,

Sabah saat 11:20 gibi sivas yolculuğum bitmişti evime gelmiştim, uyumamak için neler yaptım bilemezsiniz uyursam kalkamayacağımı biliyordum, akşamda gittik, düşünürken 50 kişi 100 kişi olursak utanmamız lazım diyordum en fazla 10 kişiydik yerin dibine girdim.

Önceden başarılar talep attırırdı insanlarımıza, şimdilerde BAŞARILAR bile işe yaramıyor.. Herkes şapkasını önüne koysun ve düşünsün biraz, neden kimse gitmedi demek yerine neden gitmedim diye kendini sorgulasın herkes..

Saygılar..[/quote:17kk09y2]

Kesinlikle katılıyorum.Bu takım bunların çok daha iyisine layık.Galatasaray taraftarı gerçekten görevini eksik yapıyor.(bi grup taraftar hariç)Hiç birimizde bahanelerle işin içinden yırtmaya uğraşmayalım yada galatasaraylıyım diye dolaşmayalım.Galatasaray bir SPOR KULÜBÜDÜR.Bunuda unutmayalım.