AVBL | Galatasaray Medical Park 0 - 3 Ereğli Belediyesi

• Konbuyu başlatan Salih Coskun
  • Başlangıç tarihi
bir başarı yok çünkü her sene aynı şey. ligi 4. bitir yarı finalde elen.. turkıye kupasında elen ..basarı yok cunku bir adım atılmıyor. her sene kadro aynı düzeyde..yabancılar aynı düzeyde..voleybolda iyi şeyler yapacaksan özelliklede bayanlarda iyi kadron olacak bu işin olayı budur.....

Buyuk bır hayal kırıklıgı lıgın sondan bırıncısıydı galıba kendı evınde 3-0 yenılıyorsun şaka gıbı gercekten.

Rakibin küme düşeceğini sanmıyorum,yeni gelen brezilyalı inanılamaz katkı veriyor.Ereğili Karina üzerine servis kullandıkça sayı aldı,sanırım Porto Riko'da oyunculara servis karşılama öğretilmiyor.Bu kadar da tek yönlü oynanmaz ki.
Savunma da Ezgi fena değildi.Bizim ismini ispat etmiş yabancılarımız noel tatilinde gibiydi.Çok daha fazla katkı vermeleri şart.Bir de pasörümüz rakibin önlem aldığı,sürekli yanlış oyuncuya attı topları.Oyunun yönünü nedense bir türlü değiştirmedi.

zaten turk oyuncular konusunda bir sey diyemeyiz.bence olabilecek şu şartlarda iyi oyuncular..ama yabancı oyuncular hayal kırıklıgı oldu.bu işe şekil verecek olan onlar zaten.ama tatıldeymıs gibi oynamaya devam ederlerse işler dahada kotuye gider.ve bu tarz maglubiyetler devam eder...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
acaba Rijkaard a kuruldu denilen komplo teorisi
Gökhan Hoca içinde mi kuruldu?

yoksa bu takım net 3-0 yenilecek takım değil....
Gerçekten çok komiksin.

Bu takımı bahsettiğin kişi kurdu dostum gözlerinizi açın artık orta oyuncuları hiç kullanamayan her hücumda 2 ve 4 numaralara pas atıp oyunu basit oynamaya çalışan,manşet alamayan sıradan bir takım nasıl FBA'yı, Eczacıyı, VGSTT'u yensin. Sayın Edman bırakıp gidin yoksa siz görevden alınacaksınız, balık baştan kokar kurduğunuz takımı bile kullanamıyorsunuz.

Acil pasör çaprazı aranıyor.

Maçla ilgili pekçok şey yazılabilir ve yazılan şeyler (kadro, sakatlıklar, formsuzluk vs.) bu maçın kaybedilmesinin hele de 3-0 kaybedilmesinin bahanesi olamaz.

Göker Muhluoglu' Alıntı:
Acil pasör çaprazı aranıyor.

Bu maçtan sonra veya bu takımla ilgili en son sorgulanması gereken mevki pasör çaprazı, oyuncu ise Ivana'dır. Sakatlıktan çıktığı için şuan tam verim veremese de gerçek Ivana'nın takıma neler kattığını biliyoruz. Bizim en belirgin sorunumuz hücumda iyi ama manşette kötü bir Karina, hem manşette hem hücumda kötü bir Deniz. Oradaki sorun oyuncu değikliği dışında değişmeyeceği için devam edecektir. Sakatlıktan dönen bir Erika oradaki sorunu ne kadar çözer bilemiyorum. Onun dışında bloklarda ve dolayısıyla savunmada çok etkisisiz, Vesna şimdiye kadar ki performansı hayal kırıklığı yarattı ama buradaki sıkıntımız halledilebilir diye düşünüyorum. Diğer bir konu ise çoğu kişinin ifade ettiği gibi ruhsuzluk, bütün oyuncularda zorla oynatılıyormuş gibi bir hal mevcut. Bunu da sorgulamak lazım.

gsvoleybol'a da yazıyoruz. insan yazdıkça sinirleniyor. takımın genel yapısı zaten sağlam değil. yine de bu kadronun bile güle oynaya yenmesi lazım Ereğli'yi. kabul edilebilir bir yenilgi değil bu.

ıvanaya zaten kımsenın birşey dediği yok. sakatlıktan cıktı gecen senede iyiydi zaten onun için yeniden anlasıldı.mesele geri kalan uc yabancıda. vesna tam bir hayal kırıklığı oldu.daha iyi performans beklıyordum neticede biliyor turkıyeyi. porto rikolu oyuncu savunmada hiç yok.ereğli macında inanılmaz manset hataları yaptı. diğer yabancımız brezilyalı erika malesef oynamaya fırsat bulamadıgı için yorum yapamıyorum ama bir kac mac oynamıstı izledim oda sıradan görüntü vermişti o maclardada...sonuc bu biz bunları görüyoruz yetkili kişiler zaten herseyin farkındadır. ama sponsor olayı ters tepti o gerçek...