Avrupa Kupasi: André Vergauwen Cup

Avrupa Kupasi: André Vergauwen Cup

ez1.gif

Grup A:
CAPSAAA (FRA)
A.S Dream Team (ITA)
Conveen Sitting Bulls (AUT)
Pilatus Dragons (SUI)
Nevski Alyans (RUS)

Grup B:
S.K. Hobit Brno (CZE)
Vital Vigo Amfiv (ESP)
Beit Halochem Haifa (ISR)
Les Aigles de Meyrin (SUI)
Izmir Büyüksehir (TUR)

Grup C:
Roller Bulls St Vith (BEL)
Toulouse I.C.(FRA)
GALATASARAY (TUR)
Paska (GRE)
SC Antilope (NED)

Galatasaray'in maçlari
9 Mart Cuma
Saat 21:45
GALATASARAY - Paska Athens (Yun.)

10 Mart Cumartesi
Saat: 12:15
GALATASARAY - Roller Bulls (Bel.)

10 Mart Cumartesi
Saat: 16:45
GALATASARAY - Toulouse (Fra.)

11 Mart Pazar
Saat: 10:00
GALATASARAY - Antilope (Hol.)

Not: Maçlar Belçika'nin Saint-Vith sehrinde

Bir kaza olmazsa gruptan namağlup çıkarız diye düşünüyorum.

Yalnız maç saatleri hiç uygun olmamış. Umarım yorgun düşmez takımımız.

Sedat hocamızdan gruptaki takımlar ile ilgili kısa değerlendirmeler bekliyoruz. ;) Tabii bir de kupanın formatı hakkında bizi bilgilendirirseniz seviniriz.

uA-Avrupa şimdi görev size düşüyor. Takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğinizden hiç şüphem yok.

İkinci bir UEFA neden gelmesin ;)

1 maçtan çıkıp 2 saat içinde diğer maça çıkacağzı.Yani 3.maçta yorgunluk olacak demekki.Yinede aslanlarımız bu yorgunluğun üstesinden gelirler.Her zorluğa rağmen biz bu grubu süpürürüz bence ;)

Rakipler hakkında hiçbir bilgimiz yok. Ama çok iyi ve derin bir kadromuz olduğu kesin. Ağır maç temposunu en iyi sonuçlarla atlatacağımıza eminim.

Bu maç temposu sadece bizim takımımız için bu şekilde değil galiba dimi?
Diğer takımlar da bu şekilde oynayacaklardır muhtemelen, diğer takım da bizim gibi yorgun gelecektir o zaman.

Avrupa kupasında mücadele ettiğimizi filan bilmiyordum, şimdi heyacanlandım :) Ligde alınan sonuçlar harikulade inşallah Avrupa maçları da öyle olur.

Selam Arkadaslar!

Bende Avrupada yillarca oynadigim icin size diger takimlar hakkinda su kadar söyliye bilirim. Tulouse takimi bu sezon Fransa liginde 1. Yunan takimi güclü sayilmaz. Antilope takimi da bu sezon Hollanda liginde 1. sira da. Belcika takimi da pek güclü sayilmaz.

AMA TAKIM ARKADASLARIMA INANIYORUM VE GÜVENIYORUM!!!

Bu arada da bizi hep destekliyen Yavuz abiye Sinan beye ve tüm tararftarlarimiza tesekkür ederim.

ALL FOR ONE....ONE FOR ALL :eek:key :eek:key :eek:key

selamlar arkadaşlar serdar`ın dediklerine aynen katılıyorum iki takımda liglerinde birinciler ama biz galatasaray`ız bununda bilincindeyiz öle kolay değil aslanları yenmek oraya grup şampiyonu olmaya gidiyoruz.umarız belçıka``daki taraftarlarımızda orda olur desteklerler sevgilerle.herzaman cim bom bom :atki

biz size her zamn güveniyoruz.zaten sizi yenmek çok kolay değil bunuda biliyoruz.kalbimiz ve desteğimiz sizinle.şimdiden başarılar..

galatasarayımızın orda temsil edilmesi bile başlı başına bir onur sonuç fazla önemli değil öyleki oyuncularımızın son saniye kadar savaştıklarını biliyoruz.Önemli olan takımdaşlık ve arma sevdası :atki

Bu takım Avrupa´da mağlubiyet alsa da (tüm maçları kazanacağına yürekten inanıyorum) üzülmem. Çünkü bazı branşların aksine giydikleri forma için sonuna kadar mücadele ettiklerini/edeceklerini bilirim.

selamlar arkadaşlar ferit in dediklerine aynen katılıyorum :p çünkü galatasarayın avrupada ne başarılar getirdiğini herkez biliyor.bizde bu başarılara yenisini eklemek istiyor ve inanıyoruz.çünkü biz aslanlarız.en büyük cim bom bom :atki .herkeze sevgilerle.

4ünde Adana

5inde Ordu

sonra da 9unda ilk maç...

Umarım yorulmazsınız...

Bu arada federasyona da sevgilerimizi gönderelim. Ordu Avrupa'da turnuvaya gidince maçımız erteleniyor da biz gidince niye ertelenmiyor ?

Sevgili Arkadaşlar,

2 gün aralıksız maç oynamayı biz istedik.Kupa maçları için çok iyi bir hazırlık olacak.Sonuç nasılsa belli :)

uA-Belçika'nın bu turnuvaya oldukça büyük bir ilgisi var, şu anda ciddi bir çalışma içerisindeler takip ettiğim kadarıyla. Ayrıca Almanya, Hollanda ve diğer şehirlerden de katılım olacaktır.

Maçlar bedavaymış. Serdar abimiz uçak kaldırırsa Ankara'dan direk Brüksel yaparız, ordan da ver elini St.Vith :)

Can Altay' Alıntı:
uA-Belçika'nın bu turnuvaya oldukça büyük bir ilgisi var, şu anda ciddi bir çalışma içerisindeler takip ettiğim kadarıyla. Ayrıca Almanya, Hollanda ve diğer şehirlerden de katılım olacaktır.

Maçlar bedavaymış. Serdar abimiz uçak kaldırırsa Ankara'dan direk Brüksel yaparız, ordan da ver elini St.Vith :)
Uçak İstanbul'a aktarma yapar mı acaba? :)