Avrupa Ligi (2009-10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Uefa Avrupa Ligi

Vay anasini be tam da bizim yenildigimiz (o da hakemler sayesinde) takim sampiyon oldu:S
 
Re: Uefa Avrupa Ligi

Kupanın kaderini biz değiştirdik. Bizle beraber o hakem olacak şahsiyet de değiştirdi. Çok siniriliyim hala o adama.

A.Madrid ile evimizde oynadığımız maçın ardından, Polat:'' Hakkımızı arayacağız. Bu hakemleri UEFA' ya ve gerekli kurumlara şikayet edeceğiz.'' tarzı bir açıklamada bulunmuştu. Gerekli başvuruyu yaptı mı, merak ediyorum. Bilen var mıdır? Bu konuyla ilgili bir açıklama yapmış olabilir. (Ben o haberi kaçırmış olabilirim.)
 
Re: Uefa Avrupa Ligi

Yiğit, Polat´ın o başvuruyu yapmadıysa üzücü; UEFA´ya başvuru yapılmasına rağmen bu hakemin finali yönetmesine izin veriliyorsa bu daha da üzücü bir durum. Evet Rosetti dün hata yapmadı ama bu durum atamanın yanlışlığını bertaraf etmez.

Maça dönecek olursam, ilk yarının başında A. Madrid, ikinci yarının başında Fulham daha etkili görünüyordu. İkinci yarının sonlarına doğru A. Madrid kupayı daha çok istediğini belli etti ve uzatmalarda da olsa istediğini aldı.
 
Re: Uefa Avrupa Ligi

Bu arada önümüzdeki sene final Dublin'deymiş.Kopenhag'ın ardından bir kez daha kuzeyde final oynarız belki :) .
 
Re: Uefa Avrupa Ligi

6 hakemmiş, 16 hakemmiş artniyetli insanlar bu kupanın Atletico Madrid'in alması için herşeyi yaptılar.Dünkü ofsaytı görmeyenler, A. Madrid-Liverpool maçında Liverpool'un attığı golü ofsayt saymışlardı halbuki..Kupayı haketmeyen bir takım aldığı için mutsuzum ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst