Avrupa Şampiyonuyuz !

sedat hoca ve engelsiz aslanlar bütün engelleri teker asıp verdikleri bütün sözleri tutmaya devam ediyolar..

futbol takımının peşine düstük engelsiz aslanları ihmal ettik galiba. bu muhtesem zafer için onları ne kadar tebrik ediyosam o kadar da özür diliyorum..
 
Şampiyonluk haberini Sivas'tayken aldık sağolsun Hüseyin abi söyledi. O kadar çok sevinmedim galiba şampiyon olacaklarını bildiğim için olsa gerek :)

Teşekkürler hocam teşekkürler aslanlar :)
 
Tekerlekli sandalye!

Yazacak o kadar çok şey var ki?
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.
Demek; ne para ne pul, ne üstün beceri?
Başarı; emekle aklın ve de sistemin olduğu yerde var!
Yüreğin olduğu yerde var.
Yanlış adımlar Bağdat'tan dönerken adım atamayıp sandalyede basket oynayan Galatasaraylılar dünyayı titretebiliyormuş meğer!

Gözlerimdeki nem avuçlarımda daha fazla alkışa sebep oluyor.
Var olun özürlü kardeşlerim.
Size gereken ilgiyi gösteremediğimiz için ben; biz düşünce özürlüler adına hepinizden özür dilerim!

osman tanburacı
 
Dün Yiğit ŞARDAN , Sivas maçını soranlara Tekerlekli Basketbol Takımımız'ın başarsından bahsetmiş önce.
Gerçekten seviniyorum zihniyetin değişmesine şu klüpte.
İdarecisinden sporcusuna, malzemecisinden şöförüne tebrikler takımımıza.
 
AVRUPA FATİHİ diye boşuna demiyolar galatasarayımıza.Bu sene baskette tarih yazdık bayanlarda yarı final,erkeklerde yarı final,engellide şampiyonlar ligi şampiyonu ve inşallahtabu 3 ü ligdede şampiyon olacak.

BU SENE BASKETTE TARİH YAZDIK........
 
Uluslararası çapta bir turnuvaya ilk defa katılacaksınız ve ekol olmuş takımları yenilmeden eleyerek şampiyon olacaksınız!...

İnanılmazı başardınız aslanlar!

Emin olun, artık birçok kişi sizi daha yakından tanımak ve her maçınızı seyretmek istiyor!

Hepinizle gurur duyuyoruz!...
 
vallahi tek kelimeyle gururlandık yani ne bileyim çoğu takımın hangi bıranş olursa olsun rüyalarında bile göremiycekleri bi başarı kazandı engelsiz aslanlaarımız bizi çok gururlandırdılar inşllah sıra kıtalar arası şampiyonlukda eminim onuda kazanır aslan yürekliler teşekkürler engelsiz aslanlarımız teşekkürler sedat hocam
 
sevgili gencler,
bu aslanlar takımnı 2005 senesinde sinan kalpakçıoglu ile beraber kurdum ve sedat hocayı takımın basına getirdim. gecen süre icinde tüm olumsuzluklara ragmen hedefimize ulaştık.
benim misyonumda tamamlandı.
25 mayısda ahmet cömert te 3. sinan erdem tekerlekli sandalye turnuvasının finalinden sonra
,her türlü övgüye layık bu aslanlara verecegim bir veda yemegi ile aranızdan ayrılacagım.
yeni başkanımız sevgili adnan polat in,bu kadroyu muhafaza ederek ve gerekli ilgiyi göstererek bu başarilari devam ettireceginden en ufak bir şüphe duymadan gidiyorum.
sandalyeli aslanlarimizi yalniz bırakmayın.
hepinize sevgiler
 
Yavuz Bey

Doğduğum günden itibaren Galatasaraylı olarak yetiştim.İyi bir Galatasaraylı olmak için kendi çapımda ufak fedakarlıklar yaptım.Bu süre zarfında öğrendiğim ve takımımda gurur duyduğum en büyük özellikte heralde ihtiyaç duyulduğu anda herkesin bir vücut olup kenetlenmesi ve varını yoğunu ortaya koymasıdır.

İnanıyorum ki sizde kuruluşunda bir numaralı kişi olduğunuz bu takımın iyi ve kötü anlarında beraber olacaksınızdır.Aslında bir çok Galatasaray taraftarı gibi benim inancımda zor günlerinde olduğunuz gibi bu güzel günlerde de bu takımın yanında olmanızdır.Fakat verdiğiniz bu karara saygı duyuyoruz.

Bugüne kadarki sonsuz destekleriniz için nacizane Galatasaraya gönül vermiş biri olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Yavuz abi bugüne kadar gösterdiğin emeğin karşılığını kimse sana geri ödeyemez. Zaten senin de bunlar karşılık bekleyerek yapmadığını çok iyi biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz her şey için. Veda edeceğim desen de, her zaman Aslanların maçlarını takip edeceğini ve onlarla sevinip, onlarla üzüleceğini biliyorum.
 
Yavuz Abi bu senin Sinan Abinin ve sizin sayenizde de Sedat Hoca'nın eseridir.Ne kadar övünseniz gurur duysanız azdır.Ben bir Galatasaray Taraftarı olarak bu Aslanlarımızı Tribünlerde yalnız bıraktığımız için herkes adına özür diliyorum çünkü biliyorum ki giydiği formayı hakeden ve elindeki bayrağı ileri tutmayı sizden sizin Galatasaraylılığınızdan öğrendiler.Sizlere çok teşekkür ederiz.Bu takımı yalnız bırakma Yavuz Abi.
 

Üst