Ayhan Şahenk Sorunsalı

Sarıyerde oturanlar salonun A.Comert'e gore sapa olmadıgını soyleyebilir. Ama salon cevresine baktıgımızda, Sarıyer'in asla merkezi ayak altı bir yer olmadıgını soyleyebiliriz. Bakırkoyle kıyaslanmaz. Maslak - Sarıyer - Levent ayrı bir hat, bakırkoy-c.bag-fatih-eminonu ve taksim-sisli hatlarıyla cok uyumsuz. Levent-taksim metrosu sayesinde ulasım kolaylassa da hala zor. Ozellikle cok sayıda vasıta degistirmekten ve otobusun olmadıgı ulasım bicimleri cogu insanı vazgeciriyor. Bunu duzeltmek cok zor. Ek otobus seferleri olabilir ama yapılır mı? Sanmam.

Salon cevresi halkın maclara cekilmesi icin (orn. olimpiyat stadındaki macların buyuk bolumunu ikitelli civarı oturan gslılar doldurur) bilet fiyatlarının ucuzlatılması (max. 5 ytl) ve macın oldugunu cumle aleme duyurmamız gerekir. Bu kitle zaten basketbolla cok hasır nesir degil, cogu zaman mactan haberi bile olmaz. Olsa bile o kadar para cok gelebilir. Ucuz bilet kombine alanlara haksızlık degildir. Asıl bedavacıların onu kesilmeli, bedavacılar maca takıma hatta basketbola ne kadar saygı duyuyor supheli.. 3 ytl ogrenci -5 ytl tam gibi bir fiyata, kombine alanların tepki gosterecegini sanmam. Takıma basketbola saygı duymayan adam icin 1 ytl bile pahalı bosuna harcanmıs gelir. 3-5 ytllik bir fiyatlama bile bu ayrıma yeterlidir.
Maca gelmek isteyip gelemeyenlere yardımcı olmalılar, gerek ulasım gerekse bilet fiyatlarıyla.
 
Eğer salon çevresindeki taraftarın basketbol kültürü hiç yoksa salonlara çekilmesi iyi bir fikir değil bence. Bunun kötü bir deneme olduğunu birçok defa ispatladı Olimpiyat´taki taraftar profili. Olimpiyat´ta protestonun duyulması için binlerce kişinin bağırması gerekir ancak Ayhan Şahenk´te bu işi 10 kişiyle bile gerçekleştirilebilir sesi bastıran bir topluluk çıkmazsa.

Timur´un da belirttiği gibi bilet fiyatlarındaki düşüşü kombine alan taraftarın sorgulayacağını, tepki vereceğini sanmıyorum. Zaten çoğu taraftarın kombine alırken ki amacı kulübe destek vermek değil miydi?
 
Re:

Fırat UZUN' Alıntı:
Kardeşim uzak dağ başı dediğiniz yerin
M.köy den ataköy 12 km = M.köy den Daçka 12 km mesafe eşit !
Ataköyde Şirinevler otobüs durağında inip salona her yürüdüğümde 15 dk. , Dacka da taş çatlasa 4 dk !
Ataköy de derby maçlarda büfe yok, wc yok , salonda oturduğun yerden kalkıp yere gidersen oturduğun yere geri gelme hakkın yok , hele 1 de deplase taraftar gelmişse kökten ..çtın.
Ayhan Şahnek ' te giriş çıkış derdi yok , devre arası çık kapı önne sigaranı iç , büfelerde her aradığın mevcut , wcler de SICAK SU akıyor , emniyeti pııl pırıl insanlardan oluşuyor , salonun 4 tarafı tribün hertürden taraftarlık bilincine sahip insana hitap ediyor .
E Allah rızası için daha neyi tartışıosunuz ?
Murat' ın dediği gbibazı organizasyon eksıklerı göze çarpıyor . Hertürlü önerinizi yeni 1 topic açarak paylaşalım derim yönetimle :)
Fırat abi iyi güzel söylemişsinde o zaman neden Ahmet cömert daha fazla doluyordu? bence bu sadece organize eksikliği değil...
 
Onur Yavuz ben evden salona EN AZ 1 buçuk saatte geliyorum 3 vesaitle, hele trafikte karışırsa aman Allah'ım kabus ! Bu salon dolmuyormuş.. Neden ? Çünkü salon dağın başında ! Bir gelen bir daha gelmek istemiyor ben istesem diğeri istemiyor öbürü istemiyor.Neden ? Salonun koltukları YEŞİL ! Neden ? Darüşşafakalıyız Biz ! yazıyor benim salonumda.Neden ? Uleb Cup'ta ve TBL'de iyi yerler hedefleyen ve her şeyden önce ismi GALATASARAY olan köklü efsanevi kulübümüzün salonunun skor tabelasında Home Visitor yazıyor.. vs vs. Bunlar basit gibi görünen ama birleştiğinde etkisi büyük olan sorunsal durumlardır.Tamam anladık sponsor sahanın ortasında Wolkswagen işareti olsun eyvallaaah dedik peki çok mu zor bir Galatasaray yapışkanını Galatasaray'ın maçı olduğu gün Darüşşafaka'nın üstüne çekmek ? Sadece bunu soruyorum.. Sahiplenmek istiyorum Ayhan Şahenk'i ama sahiplenilecek bir yanı yok çok büyük bir sorun çok. Hele bu sene evvelki senelere nazaran çok daha iyi bir takım olduğumuzu ve güzel bir hava yakaladığımızı düşünürken Ayhan Şahenk hiç yakışmıyor..
 
Salon un yeri çok uzak değil aslında tek sorun trafik.Taksimden 10 dk lık mesafeyi yarım saatde gidiliyo.Daha önce söylediğim gibi bilet fiyatları öğrencilere göre değil.Ailelerimize bakan bütçelerimiz epeyy sallanıyor.
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Beşiktaş,Taksim,Kadiköy ve Bakırköy'den en az 10 otobüs kalkmalıdır.En önemli çözüm budur.Tabi bilet fiyatlarıda düşürülmelidir...

Şampiyonluk için bu 2 faktör önemli bence.

Bencede çok önemli bir yere değinmissin Gökçe.
Böyle merkezi semtlerden otobüs kaldırarak salona uzak olan semtlerdeki Galatasaray taraftarını
maçlara kazandırmak gerekiyor
Ben Beylikdüzünde oturuyorum.Yoğun programım içinde haftasonumda bir günümü Galatasarayıma ayırmak istiyorum.
Bir maçı izlemek içinde gidiş geliş 5 saat yol çekmeyi istemiyorum.Ve çoğu kişide bundan maçlara gelemiyor.
Ama Bakırköyden otobüs kaldırırsa maçlara gelmek benim ve benim gibi birçok Galatasaraylı için hiç de zor olmayacak...
 
Re: Re:

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":6eedf]Beşiktaş,Taksim,Kadiköy ve Bakırköy'den en az 10 otobüs kalkmalıdır.En önemli çözüm budur.Tabi bilet fiyatlarıda düşürülmelidir...

Şampiyonluk için bu 2 faktör önemli bence.

Bencede çok önemli bir yere değinmissin Gökçe.
Böyle merkezi semtlerden otobüs kaldırarak salona uzak olan semtlerdeki Galatasaray taraftarını
maçlara kazandırmak gerekiyor
Ben Beylikdüzünde oturuyorum.Yoğun programım içinde haftasonumda bir günümü Galatasarayıma ayırmak istiyorum.
Bir maçı izlemek içinde gidiş geliş 5 saat yol çekmeyi istemiyorum.Ve çoğu kişide bundan maçlara gelemiyor.
Ama Bakırköyden otobüs kaldırırsa maçlara gelmek benim ve benim gibi birçok Galatasaraylı için hiç de zor olmayacak...[/quote:6eedf]Öyle birşey olsa bakırköyden kalkan bir otobüs benim hiç merak etmeyin
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Ben zamanla A.Şaheng'in dolacağına inanıyorum!
Bencede öyle olur ama bunun için epey bir zaman geçmesi gerekir mesela ligin yarısının bitmesi gerek ya da herhangi bir derbi maçta full olacak ki ondan sonra tribünler dolu olacak. Hem şunuda söylemek istiyorum nerde bu 1500 kombine alan taraftar...
 
Emirhan Şatır' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":55352]Ben zamanla A.Şaheng'in dolacağına inanıyorum!
Bencede öyle olur ama bunun için epey bir zaman geçmesi gerekir mesela ligin yarısının bitmesi gerek ya da herhangi bir derbi maçta full olacak ki ondan sonra tribünler dolu olacak. Hem şunuda söylemek istiyorum nerde bu 1500 kombine alan taraftar...[/quote:55352]Emirhan!

3 sene önce play out oynadığımız sezon maçlarımızı kaç kişiye oynuyorduk biliyormusun????

20 kişiye oynuyorduk sadece fb derbisinde doldu o salon, ayrıca ondan sonraki sezonda 50 kişi ile

başlayıp 200-300 lere çıktık!!!!

Ve geçen sezon yine 200-300 kişiyle açtık sezonu Tekel maçında 2000 kişi vardı Telekom maçında ise

3000 kişi vardı çok insan geri döndü ve ondan sonra 2000 kişiye oynadık hep!!!

Kısaca takım iyi gittikçe ayaklar alıştıkça vede yöneticilerimizin bir kaç teknik hatayı düzeltmeleri

sonucunda salonda dolacaktır herkes rahat olsun!!!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Emirhan Şatır":099d4][quote="Eyüp YILDIZ":099d4]Ben zamanla A.Şaheng'in dolacağına inanıyorum!
Bencede öyle olur ama bunun için epey bir zaman geçmesi gerekir mesela ligin yarısının bitmesi gerek ya da herhangi bir derbi maçta full olacak ki ondan sonra tribünler dolu olacak. Hem şunuda söylemek istiyorum nerde bu 1500 kombine alan taraftar...[/quote:099d4]Emirhan!

3 sene önce play out oynadığımız sezon maçlarımızı kaç kişiye oynuyorduk biliyormusun????

20 kişiye oynuyorduk sadece fb derbisinde doldu o salon, ayrıca ondan sonraki sezonda 50 kişi ile

başlayıp 200-300 lere çıktık!!!!

Ve geçen sezon yine 200-300 kişiyle açtık sezonu Tekel maçında 2000 kişi vardı Telekom maçında ise

3000 kişi vardı çok insan geri döndü ve ondan sonra 2000 kişiye oynadık hep!!!

Kısaca takım iyi gittikçe ayaklar alıştıkça vede yöneticilerimizin bir kaç teknik hatayı düzeltmeleri

sonucunda salonda dolacaktır herkes rahat olsun!!![/quote:099d4]Katılıyorum ama kombine alan taraftarlar maçlara seve seve gelmeli ben bunu diyorum yoksa bizim taraftarların huyu böyle sonradan açılırlar.
 
Şu an geçici 1 dönem yaşıyoruz ve Ayhan Şahenk'in dolduğu günleri kesinlikle göreceğiz...

Ama yine de sorunlar tabiki yok değil..

Bilet fiyatları konusunu geçiyorum.

Maç saati problemi. Bu salonda hafta içi oynanacak 1 maç için uygun hiç 1 saat yok. Çünkü 18:00'da oynandığında insanlar işlerinden çıkmış olmuyor, 20:00'da oynandığında ise Maslak trafiği inanılmaz 1 hal almış oluyor. Salona ulaşmak zulme dönüşüyor. Geçen hafta arka arkaya 2 gün hafta içi maçı vardı ve 18:00 da olanda yarım saatte 20:00da olana 1,5 saatte ulaşabildim salona..

Salonda kesinlikle Galatasaray havası yok aksini kimse söyleyemez. Bununla ilgili olarak koltukları boyayabilecek halimiz yok ama pankart ve bayraklarla donatabiliriz etrafı. Pankartsız gelmiyoruz biz zaten ama eksik olan yerlerle ilgili çalışmaları da en kısa sürede yapacağız ve salon yeşillikten 1az da olsa arınacak...

Parkede yazan Darüşşafaka konusunu yazısını kapatmak için de bayan maçında Recep Bey'den ricada bulunduk, ilgileneceğini söyledi, bakalım...

Arada bu seneki dj aramızdan mı bilmiyorum ama çok kötü.. Tezahurat varken kapat güzel kardeşim müziği...

Kesin ve uzun vadeli tek çözüm ise Aslantepe'ye salon..
 
Gerçekten çok haklısın. şöyle merkezi bir yere yapsa ne olacak ahmet cömert yıkılsın daha iyi bir yere yapılsınn başkasının salonunu kullanmaya gerek yok. futbol için herşey yapılıp ama basketbol diyince herkes hiç bir şey yapmıyor. basketbolla ilgilen daha fazla yönetici olmalı bu böyle gitmez. kaç tane taraftar var ayhan şahenkte az ama ahmet cömert küçüktü ama salon doluyordu ve sesimiz çıkıyordu.. Salon tabi bence ama birazcık daha merkezde olabilirdi.
ŞU AHMET CÖMERTİN YERİNE DAHA İYİ BİR SALON YAPILMALI!
 
sahadaki "daruşşafaka" yazısını, skorboard'daki "visitor"u eleştirebilmemiz için önce salonu doldurmamız gerekir diyorum ben. 100 kişiyle oynadıktan sonra her yer sarı-kırmızı olsa noolur??
 
salon sarı kırmızı
daçka pankartlarının kaldırılması
bılet fıyatlarının dusulmesı
otobus kaldırılması
saatler de ayarlanması
bunlar oldumu salon dolar

uleb macına yetısmek ıcın emnıyet serıdını kullandım dun ceza geldı 55 ytl :(
ben maclardan sonra anadolu yakasına gıden varmı dıye bagırıyorum topu topu 5kişi alıyorum
oda bi basarı
 
Re:

metin iyigüngör' Alıntı:
sahadaki "daruşşafaka" yazısını, skorboard'daki "visitor"u eleştirebilmemiz için önce salonu doldurmamız gerekir diyorum ben. 100 kişiyle oynadıktan sonra her yer sarı-kırmızı olsa noolur??

Zaten 100 kişiye oynamamak için darüşşafaka ve visitor yazısını eleştiriyoruz. Eğer her yer sarı kırmızı olsaydı bence 100 kişi değil en azından ortalama 1000 kişiye oynardık.
 
Re: Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
[quote="metin iyigüngör":4345c]sahadaki "daruşşafaka" yazısını, skorboard'daki "visitor"u eleştirebilmemiz için önce salonu doldurmamız gerekir diyorum ben. 100 kişiyle oynadıktan sonra her yer sarı-kırmızı olsa noolur??

Zaten 100 kişiye oynamamak için darüşşafaka ve visitor yazısını eleştiriyoruz. Eğer her yer sarı kırmızı olsaydı bence 100 kişi değil en azından ortalama 1000 kişiye oynardık.[/quote:4345c]Hangi maçı 100 kişiye oynadık????
 
yahu ne yeşili ne sarısı ne visitoru??
bu yüzden mi taraftar gelmiyo yani ayhan şahenke??
abdi ipekçi kıpkırmızı ama fener taraftarı nası gidiyo oraya??

kimse kandırmasın kendini
salonun boş kalma sebebi ulaşımdır tamamen
ve ulaşım bu kadar zorken bilet fiyatlarının da yüksek tutulmasıdır

ama takım istikrarı yakalar basarılı sonuclara devam ederse ben bu sorunun da ortadan kalkıcagını düsünüyorum
 
Arkadaslar uzun zamandır forumları takip ediyorum sonunda dayanamayıp üye oldum.Yahu o saha Darüşşafaka ile özleşmiş bi sahadır.Gidip oraya el koymak olur mu?Seneye nerede oynayacağımız belli olmadığı halde.Bence o zamana kadar Ayhan Şahenk te oynayıp Seyrantepeye bir salon yapılmalı...
 

Üst