Bize kaleci falan dayanmaz.
Yani neydiği belli olmayan bir kaleciden,en azından ne olduğu belli olan bir Aykut daha iyidir,hatalı goller yiyiyor olabilir Aykut ama Milli takım kalecisi Volkan bazen çok hatalı goller yiyiyor,Çok sevdiğimiz Mondragon'da zaman zaman hatalı goller yerdi yani kalecilerin hatalı goller yemesi çok normal,nasıl ki orta saha oyuncuları hatalı pas atıyorsa,nasıl ki forvet oyuncuları bomboş kaleye golü atamıyorsa buda normaldir.Barış Yavruoğlu' Alıntı:Her sene değişik yabancı kaleci göreceğime Aykut ve Ufuk'u kale de görmeyi tercih ederim.
Yani neydiği belli olmayan bir kaleciden,en azından ne olduğu belli olan bir Aykut daha iyidir,hatalı goller yiyiyor olabilir Aykut ama Milli takım kalecisi Volkan bazen çok hatalı goller yiyiyor,Çok sevdiğimiz Mondragon'da zaman zaman hatalı goller yerdi yani kalecilerin hatalı goller yemesi çok normal,nasıl ki orta saha oyuncuları hatalı pas atıyorsa,nasıl ki forvet oyuncuları bomboş kaleye golü atamıyorsa buda normaldir.[/quote:2uej0bco]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Barış Yavruoğlu":2uej0bco]Her sene değişik yabancı kaleci göreceğime Aykut ve Ufuk'u kale de görmeyi tercih ederim.
Erdal Avcı' Alıntı:Bayram ve Barış ,
Aykut'un yaptığı hatalar 1 değil 2 değil.Lütfen 2 soruyu kafanızda cevaplayın:
1-Aykut'un bugüne kadar yaptığı hatalar belli iken yinede kendisini sahiplenmeniz sadece yerli bir oyuncu olmasından mı kaynaklanıyor?
2-Bugün yediği 2 golü nasıl açıklayabilirsiniz?
Erdal Avcı' Alıntı:Bayram ve Barış ,
Aykut'un yaptığı hatalar 1 değil 2 değil.Lütfen 2 soruyu kafanızda cevaplayın:
1-Aykut'un bugüne kadar yaptığı hatalar belli iken yinede kendisini sahiplenmeniz sadece yerli bir oyuncu olmasından mı kaynaklanıyor?
2-Bugün yediği 2 golü nasıl açıklayabilirsiniz?
Yunus Gökyıldız' Alıntı:senden o zaman umudu keserim barış abi..
Barış Yavruoğlu' Alıntı:[quote="Yunus Gökyıldız":3ay3l8zz]senden o zaman umudu keserim barış abi..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Çünkü yönetim kendi transfer ettiği adam'ı yedek kulübesinde görmek istemez,yönetim derki yabancı kontejanından fedakarlık yaptık gittik yabancı kaleci aldık,yedek oturacaksa ne diye transfer ettik der,taki fenerbahçe maçında yenilen golün yapılacak bir savunması kalmadı yönetim'de leo'nun ipini çekti.