püüü size fener'e oynanir mi len. :ehue
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Uğur abi ben bir maçta Uğur başkan oley der diğer maçta istifaya davet ederimŞaka bir yana ilk tecrübemiz kötü sonuçlandı. Artık hafta sonu bir patlama bekliyoruz; Uğur Abi, Tugay Abi
![]()
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Size bol şans..
Kardeş bu iddaa daha çok eğlence,hemde olursa biraz para kazanmak,bozma moralini,hep birlikte devam edelim kaybettiklerimizi fazlasıyla kazanacağız.Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Hayırlı olsun OkanOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:genk yemesse 17lira alacağım.az da olsa benim için şu tatil zamanında haftasonu haryacağm güzel para olacak
ee bugün burda bir çalışma yapıyoruz dmi yarın için