• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
vay bitli piyade:)
ee boşa dememişler her asker jandarma olamaz diye :)
şaka bi yanada askerlik zor ama vakit geçiyo bi şekilde şu 10 ay bi geçsede:P

wchenim kardeşim çok özledim seni

wchen aslan krdşim hoşgeldin tekrar.. hayırlı tezkereler ...

miiilllleeeet,
efes macı oncesı bahtsızla konustuk. unutmadan foruma selamı var.

hababam sınıfı askerdeye gittim..
valla bütün film boyunca fırat geldi aklıma..

hatta bazı yerlerinde direk fıratın muhabbetleri alıp monte etmişller filme.. o kadar yani.. hatta bi afganistan muhabbeti vardı.. kesin dedim bu filmin senaristi fırat..

fırat ya bizden kmlerce uzakta biz bunları düşünürken kulakların çınlıomu acaba.... :(

walla annnemde aradığımda aynı şeyi söledi senin için hep beraber filme gittik hep seni andık falan dediler 1 de ben gidip bakıyım şu filmebu arada arkadaşlar Tokat'ta fena memleket sayılmaz yani adsl , ulaşım, oteller ,askeriyenin şehir nmerkezine yakın oluşu ve şehri olduğu gibi kuş bakışı 1 yerde görmesi falan hoş yani (ama 1 piyade olarak yaptığımız pek ciddi 1 şey yok öle takılıoz işte neyse...)
hade kalın sağlıcakla...

beyler ve bayanlar kısaca kardeşlerım ben hafta sonları genelde maç olmadıgı gunlerde sabah 10 -14 arası nette olucam dikkatınıze...

utku' Alıntı:
wchenim kardeşim çok özledim seni
eyvallah kardeş bende sizi çok özledim ama hazirana kadar ayrıyız geli,nce görüşürüz onun haricinde h.sonları nete giriyorum arada özel mesaj atabilirsiniz :)

ne bitmeyen askerlik yaptın be viçen

2 sene oldu he sen gideli :)

Bahtsizbedewi' Alıntı:
beyler ve bayanlar kısaca kardeşlerım ben hafta sonları genelde maç olmadıgı gunlerde sabah 10 -14 arası nette olucam dikkatınıze...

ctesidemi ya...

hayır pazar ama maça denk geldiğinden doğalş olarak sitede kimse yok :( ama olsun önce GALATASARAY!!!

bu topıc sen gelene kadar artık devam eder.
topiğin başlıkları bölüm bölüm şöyle değişir herhalde
bahtsız askerde
bahtsız tatılde (ligler bitince)
bahstsız askeri kampta!!!! ( lig öncesi kamp yapıldığı zamanlar) :)
bahtsız askerden dönuyooo
bahtsız döndü

yenilmezArmada' Alıntı:
bu topıc sen gelene kadar artık devam eder.
topiğin başlıkları bölüm bölüm şöyle değişir herhalde
bahtsız askerde
bahtsız tatılde (ligler bitince)
bahstsız askeri kampta!!!! ( lig öncesi kamp yapıldığı zamanlar) :)
bahtsız askerden dönuyooo
bahtsız döndü

hatta isim degişerek bi müddet daha dewam edebilir..yok yaa yazarsam çok bayık olcak.. en iyisi susmak :)

şafak 353 az kaldı :P

e dede yap 1 güzellik düşür şu askerliği az kaldı organizasyonlara tam gazzz dewam:)

kanka dedenlerden biri olarak::) az kaldı.. öizin ne zaman??

izin yok bitirip gelicem bu arada şaFUCK 346!!!

330 falan as kaldı geliom
(yalnız LÜTFEN böle anlamlı pankartlar yapıp maçlarda açmayın intihar edesim gelio!!!!)

Bahtsizbedewi' Alıntı:
330 falan as kaldı geliom
(yalnız LÜTFEN böle anlamlı pankartlar yapıp maçlarda açmayın intihar edesim gelio!!!!)
takımın şu kotu gunlerini görmüyorsun yaaaa :( kahroluyorum...

Geri