Günün tek kazananı taraftar idi sanırım..Giden herkesin eline-ayağına sağlık..
Şamil Reyiz den yeni deplasmanlar için haber bekliyoruz
Nasıl yani "Yeni deplasman" ? Bornova'ya mı gideceksiniz Sühan abi ?
Şamil Reyiz den yeni deplasmanlar için haber bekliyoruz
29. haftadaki Olin Edirne maçı.
29. haftadaki Olin Edirne maçı.
Valla Bandırma'da yaptığımız muhabbetlere bakılırsa bu tarz sorunları çözmek için güzel yöntemlerimiz yok değilefes maçında 40 liraydı bilet parası .o yüzden biraz pahalıya patlar edirne
Valla Bandırma'da yaptığımız muhabbetlere bakılırsa bu tarz sorunları çözmek için güzel yöntemlerimiz yok değil
Ayrıca, şimdiden böyle birşeyi tahmin etmemiz de çok iyi oldu. Maç 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde gözüküyor, herkes parasını da biriktirmeye başlar
Daha önceki maçlarına 20 liraya giriyordum.Dergilerindede bu sene için pota arkası 10,diğer yerler 20 lira olacak diye yazıyorlardı.Efes maçına gitmedim.Amma paragözmüş Olin yönetimi,takımını bulunca zamlı fiyatı girmişler demek ki.Neyse paradan kaçacak değiliz buraya kadar gelmişken tabii ki gideriz,ama bilet sorun olacaktır,adamlar neredeyse kapalı gişe oynuyorlar çünkü...efes maçında 40 liraydı bilet parası .o yüzden biraz pahalıya patlar edirne
Basında yazdığından anladığım kadarıyla büyük maçlarda fiyatları 2ye katlıyorlar,pota arkası 20, gerisi 40 oluyor. Sanki salonları da çok küçük. 500 biletten falan bahsediliyor :SDaha önceki maçlarına 20 liraya giriyordum.Dergilerindede bu sene için pota arkası 10,diğer yerler 20 lira olacak diye yazıyorlardı.Efes maçına gitmedim.Amma paragözmüş Olin yönetimi,takımını bulunca zamlı fiyatı girmişler demek ki.Neyse paradan kaçacak değiliz buraya kadar gelmişken tabii ki gideriz,ama bilet sorun olacaktır,adamlar neredeyse kapalı gişe oynuyorlar çünkü...