Banvit hala aynı !

Önder Ç.

0
Yönetici
ultrAslan forumdan bi arkadaş yazmış...

Bandırmadaki olaylar 4 Mart 2007 Pazar 20:35:19


--------------------------------------------------------------------------------
Bütün çabalara ve ugraslara ragmen bugün yine aynı seneryo aynı filme sahit oldu büyük Galatasaray taraftarı bandırmada maça giremememız için gereken hersey yapıldı.
Gözlerimle gördügüm kulaklarımla duydugum herseyi burda yazıyorum herkez bilsin bundan sonra ona göre hareket etsin..
Herkezin bilgigi gibi Bandırma banvitin açıkladıgına göre 200 adet bilet ayrıldı bizde ona göre hareket edıp hazırlıgımızı yapıp basketbolla ilgilenen yöneticilerimizle baglantı kurup baska takım taraftarının bilet almaması ve tribünde sadece bagıran taraftarın olması için ugrastık ve yöneticilerimizi bu konuda tesvık ettık.Yöneticilerimizin girisimleri sonuçsuz kaldı baska bırsey olmasıda mümkün degıl zaten bizde biliyoruz böyle olacagını...İs basa düser dedik bandırma yönetimiyle baglantı kurduk bize biletlerin maç günü satısa çıkarılagı yine aynı durumun yasanmıyacagıyla ilgili söz verildi.Balıkesirden yaklasık 100 kisi yola çıkacagımızı söyledık onlarda biletlerini ayırıyoruz bilet satısı sadece maç gunu yapılacak maç günü gelir alırsınız dediler yine güvenmedik Bandırmadaki kardeslerımızın vasıtasıyla biletleri birer ikiser alma yoluna gittik.Buda sonuçsuz kaldı maç gunu maç baslamadan 1 saat once 50.60 tane göstermelik bilet satıp biz stadın önüne ıner ınmez giseleri kapattılar.Bi sekide maça girebilen balıkesir ve canakkaleden gelen ve bandırmada bulunan Yaklasık bi 100 kisi içeri girdi(girenlerde dagıtılan bedava bıletlerden alan ve banvit tarafından bilet alıpta bi sekilde içeri girenlerden olustu)En ufak taskınlık yapmamamıza ragman Hiçbirsekılde ugrasmamıza ızın verılmedı yıne saldırdılar yıne taraftarı yaraladılar yine tarafta dısarda kaldı..Yapılabilecek her türlü pislik yapıldı.
Maça giren taraftarımız takımı on numara destekleyıp sovunu yaptı takım maçı kazandı.Hiç olmazsa takım yanlız kalmadı ama bandırmadaki bu Galatasaray düsmanlıgı nedir anlamadım.Banvit alma aladırma dedik ama pek etkısı olmamıs anladım bügün..
 
Bizim en büyük özelliğimiz bu zaten. Herşeyi çok çabuk unutuyoruz. O bahse konu Banvit maçı sonrası reelde ve internette yer gök inledi; işte şöyle yapacagız böyle yapacagız, artık Banvit alınmayacak, sahamızdaki ilk Banvit macında salonu inletecegiz (o kadar ki yazılıp çizelenleri okuyan insanlar salonun tam dolacagını salon dısında da 10.000 kisi kalacagını falan düşündü)

Peki ya sonrasında ne oldu? Birkaç gün bu konu gündemde kaldıktan sonra her olayın oldugu gibi bu da cabucak unutuldu gitti. Olaylardan sonra sahamızdaki ilk Banvit macında yine salonda üc-bes kisiydik ve bos tribunlere oynadı takım. Bundan sonra ne olacak? Ne olabilir ki . Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ...

Müstehaktır bize ....
 
Bencede bize müstehaktır..
Bukadar tepkisiz ,duyarsız bir taraftarız ki,malesef de her yapılan bize yapanalra kar kalıyor..
Sen yönetilemezsen zaten balık baştan kokar..
Aciz bir başkaın olduğuyerde de bunları daha çok yaşayacağız..
 
Taraftarın kendisine yapılan bir olaydan dolayı hesap sorması gerekiyorsa, yönetimin tarzına bakmaması lazım.

Biz son iki yıldır salona yığıldıkta bilet mi satmadılar?

Biz pankart açmak istedikte hayır mı dediler?

Evet yönetimimiz iyi değildir ama herşeyde yönetimde başlayıp yönetimde bitmemektedir.

Galatasaray taraftarı kendi göbeğini kendisinin kesmesi gerektiğini Canaydın'lı 5 yılda öğrenememişse bir daha hiç öğrenemez.
 
Ne de olsa balık hafızalı bir taraftar grubuyuz (!)

Banvit maçından sonra esen rüzgara bakılsaydı Banvit büyük bir protesto ile karşı karşıya kalacak ve büyük maddi sıkıntılar yaşayacaktı. Keza son dönemde Tuğrul Yenidoğan´ın şike ile ilgili günlük yayın akışı Koç grubunun reklam tehditiyle yayından kaldırılınca Galatasaray taraftarı Koç grubuna tavır alacaktı.

Geçmişi araştırsak böyle lafta kalan nice protestolarımız vardır. Böyle gelmiş ama umarım böyle gitmez.
 
Maça benim gazımla gitmeyen arkadaşlardan kendı adıma özür dilerim . ekrandan gördüğüm kadarıyla tribündeki fb formalı yada sweetli elemanlar rahatlıkla seçiliodu . HAtta pota arkasındaki zibidi de gene tayfasıyla yerini almıştı...
 
ne banvit ustlanır nede biz
yazık basketbolun kültürüne yakışmayan bir çekişme bu
bu yapılanlara karşılık bizim her Banvit maçına tribünleri full doldurmamız gerekiyordu ama şu sezon dışında tribünlerimizin bukadar dolmadığını biliyoruz dolayısıyle göstermemiz gereken bazı tepkiler protestolarda işlevinide öneminide yitiriyor
 
acikcasi ben unutmadim banviti yendik mi feneri yenmis gibi seviniyorum ki en son bizi kume dusurduklerin sandiklari o mactan beri oynadigimizi 4 maci da kazandik.
 

Üst