ultrAslan forumdan bi arkadaş yazmış...
Bandırmadaki olaylar 4 Mart 2007 Pazar 20:35:19
--------------------------------------------------------------------------------
Bütün çabalara ve ugraslara ragmen bugün yine aynı seneryo aynı filme sahit oldu büyük Galatasaray taraftarı bandırmada maça giremememız için gereken hersey yapıldı.
Gözlerimle gördügüm kulaklarımla duydugum herseyi burda yazıyorum herkez bilsin bundan sonra ona göre hareket etsin..
Herkezin bilgigi gibi Bandırma banvitin açıkladıgına göre 200 adet bilet ayrıldı bizde ona göre hareket edıp hazırlıgımızı yapıp basketbolla ilgilenen yöneticilerimizle baglantı kurup baska takım taraftarının bilet almaması ve tribünde sadece bagıran taraftarın olması için ugrastık ve yöneticilerimizi bu konuda tesvık ettık.Yöneticilerimizin girisimleri sonuçsuz kaldı baska bırsey olmasıda mümkün degıl zaten bizde biliyoruz böyle olacagını...İs basa düser dedik bandırma yönetimiyle baglantı kurduk bize biletlerin maç günü satısa çıkarılagı yine aynı durumun yasanmıyacagıyla ilgili söz verildi.Balıkesirden yaklasık 100 kisi yola çıkacagımızı söyledık onlarda biletlerini ayırıyoruz bilet satısı sadece maç gunu yapılacak maç günü gelir alırsınız dediler yine güvenmedik Bandırmadaki kardeslerımızın vasıtasıyla biletleri birer ikiser alma yoluna gittik.Buda sonuçsuz kaldı maç gunu maç baslamadan 1 saat once 50.60 tane göstermelik bilet satıp biz stadın önüne ıner ınmez giseleri kapattılar.Bi sekide maça girebilen balıkesir ve canakkaleden gelen ve bandırmada bulunan Yaklasık bi 100 kisi içeri girdi(girenlerde dagıtılan bedava bıletlerden alan ve banvit tarafından bilet alıpta bi sekilde içeri girenlerden olustu)En ufak taskınlık yapmamamıza ragman Hiçbirsekılde ugrasmamıza ızın verılmedı yıne saldırdılar yıne taraftarı yaraladılar yine tarafta dısarda kaldı..Yapılabilecek her türlü pislik yapıldı.
Maça giren taraftarımız takımı on numara destekleyıp sovunu yaptı takım maçı kazandı.Hiç olmazsa takım yanlız kalmadı ama bandırmadaki bu Galatasaray düsmanlıgı nedir anlamadım.Banvit alma aladırma dedik ama pek etkısı olmamıs anladım bügün..