Bardak Taştı!!!(Medya,Federasyon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sezonun sonuna geliyoruz ve artık bardak taştı.Playofllar başlıycak ve böyle iyi bir spor kanalının bu kadar kötü ve taraf maçlararı yorumlamaları bizim oynadığımız beşiktaş ve özellikle en son hafta içi oynadığımız fener maçı bardağı taşırdı.Gönderdiğimiz iletiler sonucu mütişh ikili gelemedi ender bilgini yolladılar.
Beşiktaş-antalya maçını yorumlayan ve özellikle i.bayülgen yok artık dedirten sözler ve yorumlarına devam etti,"malesef beşiktaş kaya ve nicevic çıkınca pota altı zayıflıyor,artık beşiktaş as oyuncularını sokmalı" kendisi galib hala kendini beşiktaşın koçu zannediyo,fener maçında bu ikilinin yaptığı o akıl almaz sözleri dile getirmiyorum bile.
Bugün gstv de kadir çetinçalıda dile giterdi bu rezaleti.Medyada inanılmaz bir fener hegemonyası var.Mirsadın Cenk'e atığı tekmeyi medyada dile getiren oldumu hiç sanmıyorum atılan maddeler hayır!!!Geçen derbilerde sahamızda atılan maddeler malasef medyada çokca yer bulmuş artık böyle görüntülerin bitmesi gerekiği söylnemişti.Şimdi soruyorum bunları söyleyen kişiler şuan nerelerdeler?Niye sesleri çıkmıyo???
Arkadaşlar artık birlikte hareket etmeli ve bu yanlı medyayı ve federasyonu birilerine yaranmak için bizi sindirmelerine izin vermemeliyiz.Protestolara gerek iç sahada gerekse dış sahada gerek basketbol gerekse futbolda bu haksız gidişe izin vermemeliyiz...Arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar sizlerinde fikirlerini merak ediyorum? lütfen giderek bu haksızlıklar büyüyor buna dur denmeli...
 
Arkadaşımın söylediği sözlerin tamamına katılıyorum..

Osman Sakallıoğlu-İhsan Bayülken meselesi soğutulmaya , unutturulmaya çalışılıyor.. NTV ses kapatarak, bu adamları Galatasaray maçlarına göndermeyerek olayı örtbas etmek isteyebilir.. Unutmayın , unutturmayın.. Bu defter yeni açıldı, kapatılmasına izin vermeyin..

Ayrıca aklıma başka bir şey geliyor.. Bu konuyla ilgili hep beraber bir pankart yaptırabiliriz.. En ön sırada açarız.. Sesi kapatanlar bakalım o zaman ne yapacak.. Maç oynanırken ister istemez pankart görünecektir.. İhsan Bayülkenler, Selçuk Yulalar,Arda Erçinler büyük Galatasaray taraftarının karşısında bir noktadan başka bir şey olamazlar.. Pankart fikrime destek çıkılırsa, el birliği yapılırsa maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırım..

Sindirilmeye, susturulmaya, ezilmeye karşı birlik olalım.. Bu forum Haldun Alagaş spor salonunu basıp deli bir üçlü çekenlerin, Kadıköyde dizlerine kadar suyun içinde saatlerce bekleyenlerin forumu.. Bence tepkimizi sürekli hale getirmeliyiz..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst