Barıs Akarsu

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Arabanın halını gordum de :?
O arabadan cıkabılmek asıl mucıze :?
kesinlikle.arabanın hali çok berbattı.kendisini dinlemesemde çok üzüldüm :( .yaşı daha çok gençti.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.ama bu bir mucize.çünkü kafa tasında ve kaburgalarında çok sayıda kırık varmış.kalbindede bir ezilme meydana gelmiş.inşallah düzelir. :( :( :(

Malesef az once hayata gozlerını kapadı :(
Dayanamadı BArıs ve hepımızden bı parca aldı goturdu :(
Cok uzdu bızlerı :(

insan hep böyle zamanda hatırlıyo bazı şeyleri
zamanı bu kadarmış, zaten hangimiz bize biçilen zamandan 1 dk fazla yaşıyabiliriz ki..
zaten kısacık ömrümüzde niye kırarız birbirimizi, niye yanlışı tercih ederiz..
bu dünyadan niye çoğu kişi boynu bükük ayrılır istediklerini yapamadan..

üzüldüm çok üzüldüm gerçekten..
hakkında hiç fikir sahibi olmadığım bi insan için üzüldüm..

mekanı cennet olsun
ailesinin başı sagolsun..

barışı fazla dinlemesemde aşırı derece üzüldüm.arkaşalar hepimizin başı sağ olsun.allah günahlarını affetsin ve ailesine tüm sevenlerine sabır versin. :( :( :( :( :( :( :( SENİ UNUTMAYACAĞIZ BARIŞ!!! :( :(

O mucizeyi aslında o arabadan çıkarak ve de koca bir 5 gün dayanarak gerçekleştirdi...
daha fazlası hiç inanmak istememiş olsak da milyonda bir ihtimaldi...
Allah yakınlarına,sevenlerine sabır versin...
kahpe dünyanın bir sillesi daha...
tüm bunların üstüne şerefsiz medyanın insan hayatına verdiği değeri de tekrar görmüş olduk...
utanıyorum...

Kazım Koyuncudan sonra Barış Akarsu...Ya tamam her insanın hayatı değerlidir ama neden onlar?
Başta Amasralılar olmak üzere hepimizin başı sağolsun,rahat uyu Barış Akarsu...

cok zor arkadaslar sadece Baris degil bu tur kazalari ve bu hayat mucedelesini her gun her hafta her yil kac kisiyasiyor dusunsenize Baris bunlarin vitrini oldu.
Allah rahmet eylesin
sevenlerine ve ozelikle ailesinin basi sag olsun

Barış Akarsu ismini ilk kez yaptığı kaza sonrası duydum. Kazadan sonra yaşanan duygu selini görünce aklıma geçenlerde okuduğum bir kitap geldi. Ünlü İngiliz edebiyatçı Sheradan ekonomik sıkıntılar çekip sefalet içinde öldükten sonra adına muhteşem bir cenaze töreni düzenlenmiş. Törene katılan bir gazeteci de ?Fransa dunya capinda edebi sahsiyetlerin yasayacagi bir ulke olmeleri gereken yer ise İngiltere? demiş. Kıssadan hisse...

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.

Tarzını seven sevmeyen, şarkılarını dinleyen dinlemeyen herkes çok üzüldü Barış'ın ölüm haberine. Şehir dışındaydım ve bugün öğlen geldim eve. Gelir gelmez Barış'ın son durumunu öğrenmek için, belki iyileşmiştir umuduyla açtım neti fakat ölüm haberini görünce yıkıldım. Kendimi tutamadım ağladım. Şarkılarını çok fazla dinlemesem de sesinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Sesinin yanında ekranlardan görüldüğü kadarıyla karakteri de çok düzgün bir insandı Barış Akarsu. İyi kalpliliği, sevecenliği, cana yakınlığı herkesin onu sevmesine neden oldu. Şimdi ise malesef artık aramızda değil Barış. Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerinin başı sağolsun. Böyle iyi bir insanı asla unutmayacağız...

Bodrum'da iken adaşım Barış Akarsu'nun kaza yaptığı kavşaktan çoğu kez geçiyordum. Gerçekten orası tam bir can pazarı. Her geçişimde orada neden trafik ışığı yok diye sitem ederdim...

Bir de o kavşakta, anayola çıkmadan önce sürücülerin görüş açısını kapatan bir palmiye ağacı dikilmiş. Zaten Türkiye'de çok sık karşılaştığım birşeydir. Yolların kesiştiği yerlere ağaç veya trafo gibi sürücülerin görüş açısını kapatan nesneler dikilir. Dolayısıyla diğer Torba yolundan çıkan araçlar, anayoldakileri görmekte zorlanıyor.Doğaya, yeşilliğe saygım olduğu halde o ağaca çoğu kez küfür etmiştim.Peki ya onu oraya dikene ne demeli??

O kavşakta daha önce çok kaza oldu. Barış'tan sonra da oldu. Ve o yolda gerekli yenilemeler yapılmadığı sürece daha çok kaza olacak. DEVLET Karayolları Genel Müdürlüğünün kör noktalara ağaç dikip de trafik ışığı dikmemesi büyük bir facia. Burada bir katil varsa O DA DEVLETTİR.

Bir sanatçımızı çok genç bir yaşta kaybettik. Sevenlerinin başı sağolsun. Artık lütfen sürücü arkadaşlarımız çok dikkatli olsunlar. Hele ki yolların çukurlarla, kavşakların ağaçlarla dolu olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ancak bunu Barış öldükten sonra gördük.

Nur içinde yat Adaşım...

evet bende Barıs'a katılıyorum burada bir katil varsa o da devlettir.
Barıs o torba yolunda olen ilk insan degil ne yazık ki o bayan arkadaslarından
farklı olarka 5 gun yasadı.cok da yetenekliydi cem karaca sarkılarını
guzel soyluyordu.keza adası olan Barıs Mancolarının kini de tekrar
sevenlerinin bası sagolsun.genc yasta bir ölüm cok zor inanın.bende en yakın
arkadasımı 16 yasında kaybetmistim iyi bilirim. :?

Devletin suçu yokmuş.Hatta inceleme yapan yetkililer yolda hata olmadığını söylemişler!!!Şaka gibi.Onlarca insanla dalga geçiyorlar.İnsan canıyla dalga geçiyorlar.Olacak gibi değil.
Ailesine allahtan sabır diliyoruz çok genç yaşta büyük kayıp tüm Türkiye için.Seni UNUTMAYACAĞIZ Barış

öncelikle barış akarsu'ya allahtan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

acaba bir gün barış akarsu'ya,hrant dink'e yapılanlar ne zaman bir şehit mehmetçiğimize yapılacak çok merak ediyorum.bütün gazeteler ve internet sitelerinde barış'ın soğan ekmek yiyerek büyüdüğü,yoksul bir yaşamları olduğu,annesinden ve babasından ayrı yaşadığı yazıldı, ama yine aynı arabada ölen iki genç bayandan bahseden,ilgili haber veren yok. hatta arabayı barış'ın kullandığı tespit edilmesine rağmen öldükleri için arabayı o bayanlardan birinin kullandığı belirtilmiş ve barış eğer yaşasaymış ölüme sebebiyet vermekten yargılanıcakmış

biz millet olarak ünlü kişilerin cenaze törenlerini çok abartıyoruz.barış akarsu ve hrant dink için yapılanlar beni oldukça üzmüştür bu yapılanların çeyreği şehitlerimize yapılmıyor

örneğin ünlü karikatüristimiz,ülkemizi dalında çok iyi tanıtmış ve çok sayıda ödülü olan semih balcıoğlu geçtiğimiz yıl vefat etti.sessiz sedasız toprağa verildi.aynı şekilde tiyatroya yıllarını vermiş ve geçen yıl kaybettiğimiz orçun sonat ve baykal saran'ın vefat ettiğini bile çoğu insanımız bilmiyordur

ancak demek ki barış akarsu ve hrant dink, ülkemizi temsil etmiş,hizmette bulunmuş ve uğrunda şehit olmuş insanlardan millet gözünde daha değerli

neyse çok uzattım galiba,barış akarsu'nun mekanı cennet olsun, ailesine sabır diliyorum

Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
öncelikle barış akarsu'ya allahtan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

acaba bir gün barış akarsu'ya,hrant dink'e yapılanlar ne zaman bir şehit mehmetçiğimize yapılacak çok merak ediyorum.bütün gazeteler ve internet sitelerinde barış'ın soğan ekmek yiyerek büyüdüğü,yoksul bir yaşamları olduğu,annesinden ve babasından ayrı yaşadığı yazıldı, ama yine aynı arabada ölen iki genç bayandan bahseden,ilgili haber veren yok. hatta arabayı barış'ın kullandığı tespit edilmesine rağmen öldükleri için arabayı o bayanlardan birinin kullandığı belirtilmiş ve barış eğer yaşasaymış ölüme sebebiyet vermekten yargılanıcakmış

biz millet olarak ünlü kişilerin cenaze törenlerini çok abartıyoruz.barış akarsu ve hrant dink için yapılanlar beni oldukça üzmüştür bu yapılanların çeyreği şehitlerimize yapılmıyor

örneğin ünlü karikatüristimiz,ülkemizi dalında çok iyi tanıtmış ve çok sayıda ödülü olan semih balcıoğlu geçtiğimiz yıl vefat etti.sessiz sedasız toprağa verildi.aynı şekilde tiyatroya yıllarını vermiş ve geçen yıl kaybettiğimiz orçun sonat ve baykal saran'ın vefat ettiğini bile çoğu insanımız bilmiyordur

ancak demek ki barış akarsu ve hrant dink, ülkemizi temsil etmiş,hizmette bulunmuş ve uğrunda şehit olmuş insanlardan millet gözünde daha değerli

neyse çok uzattım galiba,barış akarsu'nun mekanı cennet olsun, ailesine sabır diliyorum
Abi,eğer Barış Akarsu'nun da hayatı boyunca karşısında olduğu Kapitalizm ve onun doğurduğu popüler kültürün etkisi altında olmasaydık rahatsız olduklarının hiçbiri gerçekleşmezdi.Ha Barış Akarsu da popüler kültürün zamanla parçası olmadı mı,evet oldu çünkü başka türlü müziğini insanlarla paylaşamazdı.
Can abi güzel yazmış,onun ölümünü magazin konusu haline getiren medyada aradan bir sene geçtikten sonra Barış Akarsuyla ilgili bir haber görmen imkansız.Kazım Koyuncu ölünce medya onlarca gün ondan bahsetti,şimdi elit bir iki program dışında Kazım Koyuncuyla ilgili bir şeyler görebiliyor musunuz televizyonda?

Abi cok haklısın o kavsakta daha once bı cok kısı ölmüs ama sımdı herkes uyandı bu cok acı .
Herkes bu ulke sınırları ıcınde esıt olmalı.
Basın sever boyle abartmaları.
Shıtler konusunda ıse cok haklısın ama bu ulke onları da unutyor sakın sanmayın.
Acıkcası ben gunes koyalım Gul koyalım bu tur seylerı Mehmetcıklere yapma taraftarıyım cunku onlar ulkenın gercek koruyucular.
Barıs ıcın tekrar basımız sagolsun dıyorum .