Arabanın halını gordum de :?
O arabadan cıkabılmek asıl mucıze :?
kesinlikle.arabanın hali çok berbattı.kendisini dinlemesemde çok üzüldüm .yaşı daha çok gençti.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.ama bu bir mucize.çünkü kafa tasında ve kaburgalarında çok sayıda kırık varmış.kalbindede bir ezilme meydana gelmiş.inşallah düzelir.Burak Barut' Alıntı:Arabanın halını gordum de :?
Abi,eğer Barış Akarsu'nun da hayatı boyunca karşısında olduğu Kapitalizm ve onun doğurduğu popüler kültürün etkisi altında olmasaydık rahatsız olduklarının hiçbiri gerçekleşmezdi.Ha Barış Akarsu da popüler kültürün zamanla parçası olmadı mı,evet oldu çünkü başka türlü müziğini insanlarla paylaşamazdı.Cem YILMAZ' Alıntı:öncelikle barış akarsu'ya allahtan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum
acaba bir gün barış akarsu'ya,hrant dink'e yapılanlar ne zaman bir şehit mehmetçiğimize yapılacak çok merak ediyorum.bütün gazeteler ve internet sitelerinde barış'ın soğan ekmek yiyerek büyüdüğü,yoksul bir yaşamları olduğu,annesinden ve babasından ayrı yaşadığı yazıldı, ama yine aynı arabada ölen iki genç bayandan bahseden,ilgili haber veren yok. hatta arabayı barış'ın kullandığı tespit edilmesine rağmen öldükleri için arabayı o bayanlardan birinin kullandığı belirtilmiş ve barış eğer yaşasaymış ölüme sebebiyet vermekten yargılanıcakmış
biz millet olarak ünlü kişilerin cenaze törenlerini çok abartıyoruz.barış akarsu ve hrant dink için yapılanlar beni oldukça üzmüştür bu yapılanların çeyreği şehitlerimize yapılmıyor
örneğin ünlü karikatüristimiz,ülkemizi dalında çok iyi tanıtmış ve çok sayıda ödülü olan semih balcıoğlu geçtiğimiz yıl vefat etti.sessiz sedasız toprağa verildi.aynı şekilde tiyatroya yıllarını vermiş ve geçen yıl kaybettiğimiz orçun sonat ve baykal saran'ın vefat ettiğini bile çoğu insanımız bilmiyordur
ancak demek ki barış akarsu ve hrant dink, ülkemizi temsil etmiş,hizmette bulunmuş ve uğrunda şehit olmuş insanlardan millet gözünde daha değerli
neyse çok uzattım galiba,barış akarsu'nun mekanı cennet olsun, ailesine sabır diliyorum