Barış Ermiş

Tecrübeli milli oyuncumuz Barış Ermiş, Galatasaray Doğa Sigorta'da!

Kendisine sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmesini diliyor, hoş geldin diyoruz..
 
Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımızın yeni transferi Barış Ermiş, imza töreninin ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyeceği için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

Barış Ermiş’in ilk açıklamaları şu şekilde:

“Benim için çok büyük bir heyecan olacak. Sezonun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Koronavirüs pandemisinden de bir an önce kurtuluruz. Galatasaray taraftarının önüne çıkmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağımı söyleyebilirim. Önümüzdeki sezonun nasıl olacağı da belli değil. Bizim de merak ettiğimiz konular var. Seyircili mi olacak, ne zaman başlayacak? Tabii ki ekonomik açıdan bütün kulüpler zorlanıyor, oyuncular zorlanıyor. Değişik bir sezon olacak. Geçen sezon neredeyse yarısında bıraktık. Bu sezon da ilk temennim sağlıklı, kazasız ve belasız bir sezon geçirmek. Galatasaray’da takım biraz daha şekillendikten sonra, yeni arkadaşlarımızla kaynaştıktan sonra güzel bir sinerji kurup başlarız. En iyi şekilde Galatasaray formasının hakkını vermeye çalışacağız hep beraber. EuroCup’tan birçok takım Şampiyonlar Ligi’ni tercih etti. Oranın kalitesi bir tık daha arttı. Galatasaray maçlarını çok takip ediyordum Avrupa Kupası’na taraftarın da daha yoğun ilgisi var. İnşallah seyircili maçlar olur. Orada gidebildiğimiz en iyi yere kadar var gücümüzle gideceğiz. Belki şampiyonluk… Neden olmasın?”

Bizde neden olmasın diyor ve şampiyonluk yolunda kendisine başarılar diliyoruz...
 
Transfer edilebilecek en iyi yerli oyunculardan biriydi.
Tecrübesiyle, basketbol aklıyla önemli katkılar yapacaktır. Çünkü gençlerin çoğunlukta olduğu bir kadroda Barış gibi bir oyuncu figürüne ihtiyaç vardı.
Umarım hep sağlıklı kalır. Hayırlı olsun.
 
Arada kaynamasın. Can Korkmaz'ın yerine gelmesi skandal. Can Korkmaz'ın Türk Telekom'dan aldığı parayı karşılayamamız daha büyük skandal. Mustafa Cengiz'in yatacak yeri yok.

Barış Ermiş'in emeklilik günlerine 6 ay kaldı. Sezon sonuna kadar 10 maça çıkarsa şanslıyız.
 
O kadar bitik durumda ki 2 dakikadan fazla kalamadı sahada. Kendisinin yarı parasına oynayan Ömer Utku Al ise Büyükçekmece'nin kenardan gelen skoreri oldu. Yazın boşta olan Kartal vardı, Buğrahan vardı maaşını yükseltebilsek tekrar sözleşme yapabileceğimiz Can Korkmaz vardı. Biz ise parasızlıktan ve çaresizlikten Barış Ermiş'in emeklilik günlerine kadar bekleyeceği bir ara durak olduk. Mustafa Cengiz'in bize reva gördüğü bu durum midemi bulandırıyor.
 
Burada önce parayı vermeyen ve sponsor bulmayan aşağılık başkanı ve yönetimi eleştiriyorum Furkan. Barış'tan tabiki bir beklentim yok. Sözleşme imzalayarak bile bile lades yaptık. Ama kendisinden az para kazanan Berk Uğurlu, Can Uğur Öğüt ve Ömer Utku Al kadar bile katkı vermiyor. Tamamen tükenmiş durumda.
 
Geçen sene Tofaşta oynadığı dönemde gayet iyiydi Barışlık da bir durum yok adam kariyeri boyunca hep bu problemi yaşadı zaten. Bu adam 35 yaşında tabi ki Berk kadar enerjik olmayacak kaldı ki Tofaş bu yüzden Berki aldı. Piyasada yapabileceğimiz tek hamleydi
 
Kagit ustunde olanla gercekte olani ayirt etmek lazim. Baris geldiginden beri iyi oynamiyor, keske tek derdimiz bu olsa.
 
Son düzenleme:
Orası ayrı bir mesele ama Can'ı para yüzünden kaybettiğimiz bir ortamda mevcut şartlarda alabileceğimiz en iyi oyuncuydu. Kimsenin de bu doğrultuda itiraz ettiğini görmedim. Barış kağıt üstünde iyidir pratikte kötü çıkar orası ayrı mesele ama Tyus mesela bile bile ladestir.
 
Emeklilik maaşını aldı,10 maç oynadı, neredeyse hiç katkı vermedi ve sezonu bitirdi. Jaka Klobucar'a ve Lazeric Jones'a söylenen onca sözün yüzde biri bu tükenmiş oyuncuya söylenmedi.
 

Üst