BASKETBOL | 18 Ocak Persembe saat 21.00 Pamukspor/Maltepe

Arda Ezer

ARdaQue
Evet arkadaslar 18 Ocak Persembe aksamı saat 21.00' den itibaren Istanbul Maltepe' deki Pamukspor Tesislerinde kapalı salon basketbol oynayacagız.

Farkındayım biraz gec haber veriyorum ama bir türlü fırsatını bulup da mesaj yazamadım işte. Bu akşam müsait olan ve basketbol oynamak isteyen arkadaslara duyurulur.

Şu an için site ve forumdan kimse yok, benim site harici arkadaşlarımla düzenlediğimiz bir organizasyon. Ancak bu mesajla birlikte büyük ihtimal forumdan da katılım olacaktır.

Bilginize ....

Çekişmeli bir karşılaşma oldu. Her ne kadar 4' e 3 mücadale etsek de maç hiç kopmadı ve her daim başa baş geçti. Uzun zamandır oynamıyorduk iyi oldu açıkçası.

Forumdan gelen Önder, Ömer ve queencounty' e teşekkürler; umarım keyifli bir akşam olmuştur.

Eee kim kazandı diye soracaksanız Önder ve Ömer' in 4 kişilik takımı kazandı. Benim takım ise kaybetti. Normalde almamız gereken bir karşılaşmaydı ama olmadı ve artık önümüzde maçlara bakıyoruz. :roll:

Sizin takım daha iyiydi açıkcası. Ama bizde Önder abi faktörü ortaya çıktı. 1 metre zıplayarak üzerinizden aldığı ribauntlarla yıldızlaştı adeta ve uzun eksiğimizi kapattı. :) Benim için ise ayrı bir zevkliydi, savunmada az kişi oldukları için boş şut antremanı oldu desem yalan olmaz herhalde.

Ha bu arada, abi sizdeki o uzun genç çocuğu tutabilirdim ama boy farkı vardı. Yoksa ne dribbling var ne de fundamental.. :)

Çok güzeldi hakikaten, ellerinize sağlık.