Basketbol@ Caddebostan Sahil 15 Mayıs Salı 18.30

Arda Ezer

ARdaQue
Havalar yine düzeliyor. 3 Mayıs Persembe saat 18.00' den itibaren Caddebostan Sahil' deyiz.

İlgilenenleri bekleriz.

Gelin de yüzünüzü görelim artık ;)

Caddebostan Kadıköy'den çok rahat ulaşılabilecek bir yerdir. Kadıköy'e gittiğinizde sarı Kadıköy Bostancı dolmuşları, 4, 16 ve 16D (çift katlı) otobüsleri Caddebostan'ın önünden geçmektedir. Sizin ineceğiniz yer Caddebostan sahildir, zaten koskocaman bir Migros bulunuyor.

Yine gayet güzel bir akşam oldu. Bir basketbol sitesi olmamıza ragmen ilginin ve katılımın olmaması cok enteresan.

GSbasket.Org tshirt lerimizle reklamımızı da yaptık :ehue

Bugüne kadar geçirdiğimiz en güzel gündü, ayrıntıları sonra yazarım ama yaptığımız son maçtaki adamların oyunu bilmesi zevk almamazı sağladı.

Yagmur yagmazsa yarın aynı saatte yine Caddebostan sahildeyiz.

Yarın gün içinde tam olarak belli olur plan program.

Ben de 2 saat kala Arda abinin mesajı ile öğrendim, Cağferağa'da gitmem gereken bir altyapı maçından hemen sonra koştura koştura sahile giderek Arda abi ile her zamanki oyunumuzu oynadık. Ama artık böyle 2 kişi tadı tuzu kalmıyor, gelin artık. Bilmiyorum etmiyorum çekinmeyin. Biz de çok iyi oynamıyoruz zaten. Misal Arda abi şut atamaz, ben top sektiremem.

11 Mayıs cuma saat 18.30' dan itibaren Caddebostan Sahil !

Bugun de gidince, bu hafta ici hergun basketbol oynamıs olacagım. Genclesiyoruz sanırım ... ;)

Haftayada dahilmi bu planlar başkan.birde biraz daha geç gelsek olurmu kızarmısın :D malum 7 de işten çıkıyorum taksimden :D

Murat İNAL' Alıntı:
Haftayada dahilmi bu planlar başkan.birde biraz daha geç gelsek olurmu kızarmısın :D malum 7 de işten çıkıyorum taksimden :D

Buyuk ihtimal haftaya da iş çıkışı sahile giderim. Hava kararana kadar orada oluyorum; hemen hemen 21.00' de dönuyorum eve.

Ona gore iste ...