Basketbol Dünyası GS TV

bu aksam 22:35 de gstv de supriz konuklariyla bakalim kimler katilcak bu gece program yaklasik 1 saat surecek yine 35 dak konukla yapilan soylesi ve ardindan canli telfon baglantilari olucak ben efesli oyuncularla ilgilenip ilgenmediklerine dahil e-mail ler attim insallah bizim allahlik spikerimiz deli veli sorur !!!
 
bu haftaki konuklar murat ozyer ve tufan ersoz du. benim programda en cok ilgimi ceken soyleyis murat ozyerin 12 lik kadroda olsak maclari en fazla 9 kisi olarak oynamayi denerim demesiydi ve bu yuzden fatih cemal cenk erdem murat bazi maclarda gorev almayabilirler dedi. bjk maci icin ise abd oyuncunun ulebte oynamayacagini ve oynadigimiz macta shumpertin 4 numaraya kayip dikten oynadigi oyunlarla yenildigimiz oyunlara calisiyoruz demecini verdi. allstar icin 2 gun kala haberinin oldugunu soyleyip konu fazla uzatilmadi. cuneytin mr cekilcegini huseyinin belinde problemin oldugunu en onemlisi owensin kaburgasinda problemi oldugunu ve antremana katilamadigini belirtti. murat hoca programin sonuna dogru kendisiyle celisip rotasyonu 11 kisiyle oynamaya calisiyorum dedi. not: spiker veli her zamanki formunu koruyor ve beni deli ettirmeye devam ediyor kendisinede bu formundan oturu en azindan istikrarli oldugu icin kutluyorum.
 
chris owens in formunun arkadaslarina bagladigini soyledi ama owens sutlarini kendi yaratip sorumluluk alarak oynuyor bence bu yorumu yanlis oldu ben evet chris bu seride bizi sirtladi insallah boyle devam eder bizde devam etmesi icin elimizden geleni yapariz demesini beklerdim hocadan
 
Mustafa Marangoz' Alıntı:
[quote="Sinan Soysal":1uk8y061]Baskete 'Goooll' diyen Zatı Muhterem deil mi bu Arkadaş :)
Hatta attığımız bir üçlük sonrası top ağlarla buluştu diyen arkadaş..[/quote:1uk8y061]


Bu adamı spiker diye buraya getirenler o maçı izledikten sonra o arkadaşı kovmayı hiç düşünmedi mi acaba ? Eskiden Trt'de en ufak vurgu hatası yapılsa hemen kovulurlarmış.Dünya değiştikçe nerelere gidiyor.'Anelka Kafaya yükseldi smaç vurdu ve Goooolll.' bu arkadaş Fb Stüdyolarına gitmesini öneririm orada bunlardan çok ekmek yer.

Herşeyi Adnan Paşaoğlu sunsun mümkünse.
 

Üst