Basketbol Formaları Galatasaray Store?larda

Beyaz ve parcali formanin omuz kismi cok dar gibi duruyor.Keske daha güzel forma cikarsalardi bide basket formasi alirdim futbol formasi yaninda.
 
Hemen ümitsizliğe kapılamyın.Belki göz yanılması vardır.Bence store'a gidip canlı gözle bakmak lazım.Buradan hoş gözükmüyor farkındayım,fakat gidip bir tane parçalı ve bir tanede kırmızı antrenman forması alacağım.Formanın altına siyah herhangi birşey çok iyi durur açıkçası.En yakın zamanda üzerinde bu formalarla maça gelenleri görmek en büyük temennim.
 
Selçuk Kahveci' Alıntı:
benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.
 
Uğurcan Günel' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":kcz4uvao]benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.[/quote:kcz4uvao]


bu gözlük çerçevesinin gözlük camından daha pahalı olması gibi bişey

söylentiler doğruysa 3 ay içinde yeni basketbol formaları store larda yerini alacakmış :)
 
Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":1y3szxcz]benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.[/quote:1y3szxcz]


bu gözlük çerçevesinin gözlük camından daha pahalı olması gibi bişey

söylentiler doğruysa 3 ay içinde yeni basketbol formaları store larda yerini alacakmış :)[/quote]

ilginç bir örnekleme :)
 

Üst